aghil askari
Member
مادرش الان به مالكيت آقاي شهاب كريمي در سيرجان هستش
سلام آقاي تيزرو
با اين مشخصه هاي خوبي كه توي عكس داره چرا اجازه كشش نمي ديد.
آقاي زماني در مورد مشكل دستهاي سمرقنديها سوال كرد آيا داره يا نه
در هر صورت بهتون تبريك ميگم بسيار زيباست
توي خوزستان الان فصل كشش هستش اگه دوست داري جا براي نگهداري هست وبا توجه به خالص بودنش مشتري براي كشش
خيلي ها فقط به دليل اسم سمرقند اين حرفها رو ميزنند درصورتي كه از علت پيدايش اينگونه عيبها خبر ندارند و فقط شنيده اند كه خون سمرقندي اله است و بله است و همينجوري و بدون اشراف هرجا برسه شنيده هاشون رو باز گو ميكننند
اين اسب دست و پاي سالمي داره و به تمام دوستاني كه مادياني غير از خون سمرقند دارند( به دليل اجتناب از همخوني ) توصيه ميكنم حتما از اين اسب زيبا كشش كنند يكي از بهترين گزينه ها براي توليد رنگ سياه هستش
خدا حفظش كنه و اميدوارم تيزرو عزيز هم همه تلاشش رو براي نگهداري هرچه بهتر از اين اسب انجام بده
سلام به همه دوستان بنده یک اسب دارم به نام یاقوت که مادر هخامنش هم هست و آقای عقیل عسکری اگر دنبال این کاررا نمی گرفتندشاید یاقوت الان پیش بنده نبود می خواستم از ایشان تشکرکرده وازدوستان سوال کنم به نظرشما با چی کشش کنم بهتراست؟
یک خط خونی کاملا غیر مرتبط با بدن قوی. از تیره های که کم باقیمانده ازشون تا یک نسل دور بشیدسلام به همه دوستان بنده یک اسب دارم به نام یاقوت که مادر هخامنش هم هست و آقای عقیل عسکری اگر دنبال این کاررا نمی گرفتندشاید یاقوت الان پیش بنده نبود می خواستم از ایشان تشکرکرده وازدوستان سوال کنم به نظرشما با چی کشش کنم بهتراست؟
اول که مبارکت باشهسلام به همه دوستان بنده یک اسب دارم به نام یاقوت که مادر هخامنش هم هست و آقای عقیل عسکری اگر دنبال این کاررا نمی گرفتندشاید یاقوت الان پیش بنده نبود می خواستم از ایشان تشکرکرده وازدوستان سوال کنم به نظرشما با چی کشش کنم بهتراست؟
دوران 1.به نظرشما با چی کشش کنم بهتراست؟
این عکس رو تو یکی از باشگاه های تبریز گرفتم البته دقیق یاد نیست ولی به نظرم گفتن که این کره هخامنش یا بدخشانه . ولی میگم الان حضور ذهن ندارم متاسفانه :winksmiley02:
باشگاه هم تو همون خیابونی که محل برگزاری مسابقه زیبایی بود