برادر دره شور یعنی همین استیل قشنگ و سر و دم گیری انتظار پرخونی که از کرد داریم رو نمیشه از دره شور داشتاسبهای ایشون استیل خیلی خوبی دارند و خوشکل سرو دم میگیرند اما زیاد پرخون نیستند . البته کره هایی که من از ایشون دیدم
برادر دره شور یعنی همین استیل قشنگ و سر و دم گیری انتظار پرخونی که از کرد داریم رو نمیشه از دره شور داشت
اول از راه برس بعد.............کسی نمیتونه بگه آقای مسکوب بده
آقای مسکوب خیلی خوب است
حرف شما اشتباه است ایشان برای من14تا کشیده
جناب سونیا مادیونی که گفتم غوغاس که بعد از کشش اول خود جناب مسکوب تشریف آوردن سیرجان و 1 شبم مهمان ما بودن و فرمودن که بفرستین ایشالا این بار پر میشه.ولی فرستادیمو نشد.بهر حال ما دوست داشتیم یه کره از سالار داشته باشیم ، ولی خدا قسمت نکرد و دو تا کره از شکار بهمون داد.گذشت رفت ولی همون زمانم آقای قرمزی دوست داشت از سیلمی های دیگه مثل تاج بکشیم.نمیدونم چرا؟؟ولی لینکه اسب کس دیگه ای رو ببری کورس عشایری .مقامم بگیری.دستشم خراب کنی دیگه ....................این حرفا هم هیچکدوم دلیل بر بد بودن جناب مسکوب نیست.گفتم که ایشون یک شب مهمان ما بودن و بسیار انسان محترمی هستن ولی مدیریت اصطبلشون به اینصورت هست.دوست عزیز شما حتما از خود اردشیر خان خواستید مادیانتون پر شه
مشکل وقتی پیش میاد که بعضی ها برای اینکه اردشیر خان مخالفت نکنند یا به فکر خودشون ارزون تر پاشون در بیاد( در صورتی که دست آخر گرون تر در میاد پاشون ) بدون اطلاع آقای مسکوب با آقای قرمزی هماهنگ میکنن مادیان میفرستن بعد اگه پر شد که به سلامتی بدون اطلاع آقای مسکوب از سیلمی ایشون کره گرفتند اگر پر نشد از آقای مسکوب طلب کار میشن!! خود آقای مسکوب از بعضی سیلمی ها واسه هر کسی( منظور هر مادیانی) مادیان پر نمیکنند شاید به همین دلیل بعضی ها بدون اطلاع ایشون از آقای قرمزی میخوان این کار رو انجام بده
من نمیدونم جریان مادیان آقا حامد چی بوده این حرفم هم خطاب به ایشون نیست چیزی بوده که چند مورد دیدم قبلا !! متاسفانه آقای مسکوب دائم سمیرم نبودند که روی کارهای آقای قرمزی نظارت داشته باشند و در غیاب ایشون از این اتفاقات چند بار افتاد که ایشون وقتی شنیدند خیلی ناراحت شدند