DADAR
Member
از تمام دوستانی که به نوعی در شیراز هستند یا با سوارکاری در این شهر در ارتباط هستند یا نظری دارند خواهش میکنم نظر بدن. :-\ :-\ :-\
نمیدونم قضاوتم در این مورد صحیح هست یا نه اما طی سفری که چند هفتیه پیش و بعد از چند سال به شیراز داشتم گذشته از محبتی که تمام دوستان داشتند و افتخار آشنائی با چند تا از بچه های انجمن رو از نزدیک پیدا کردم , ,
متاسفانه و متاسفانه شاهد رکود و پسرفت و عقبگرد سوارکاری در این شهر بودم ,
باز هم میگم نمیدونم آیا با همین چند هفته ,,قضاوت کردن صحیح هست یا نه?? اما دوستانی هم که از اصفهان اومده بودند و از قرار سوارکاران شیرازی قرار بود که جلوی مهمانها آبروداری کنند شاهد این وضعیت بودند, ,
به نظر شما دلیل چیست؟
مشکل کجاست؟
تا به کی و به کجا؟
اینقدر که حواشی مهم بود و حرف, عملی وجود نداشت. .
یادمه که چند وقت پیش دکتر غفاری عزیز مطلب و گزارشی رو در مورد یکی از مسابقات گذاشت و انتقاد کوچیکی هم کرده بود از مسابقه .
خود من کسی بودم که از انتقاد ایشون انتقاد کردم و گفتم که از هر جایی باید به اندازی بضاعتش انتظار داشت! ! ! ! !
آیا این است بضاعت سوارکاری فارس؟ ؟ ؟ ؟ ؟
بهتر است از مسابقاتی که من و دوستان شاهدش بودیم حرفی گفته نشود که آبروی هرچه سوارکار و مربی بود , , , , , , , , , , , ,
سرمایه گذاری در این بخش چند برابر شده بود!!!!!
تعداد اسب بیشتر شده بود!!!!!
هیئت هم که تغییر کرده بود!!!!!
مسابقات هم که داشت برگزار میشد!!!!
آیا زمان این نرسیده که کمی هم به کیفیت سواری فکر کنیم ????
آیا همیشه باید برای مشکلات توجیهی پیدا کرد ????
در همین شهر اسبهای خارجی 40 تا 50 ملیون تومانی هم وارد شده
تازه با اینچنین شرایط کمی و کیفی ! ! ! ! !
آیا سرمایه گذار نبوده؟
بعضی گفته های زنده یاد سرهنگ نشاطی را باید زر گرفت, گفته بود: ما در این مملکت اسب داریم سوارکار نداریم
آیا سوارکار تنها کسیست, که بر روی اسب مینشیند؟ ؟ ؟
دوستان حرف بسیار است اما هدف از ایجاد این موضوع پیدا کردن راهی برای این وضعیت اسفبار در سوارکاری شیراز بود که البته مطمئن هستم در شهرهای دیگر هم تا حدودی ممکن هست صادق باشه<<<
دوستان لطفا نظرات خودتون رو بگید .چرا و راه حال رو چه میبینید ??? ??? ??? :-\ :-\
نمیدونم قضاوتم در این مورد صحیح هست یا نه اما طی سفری که چند هفتیه پیش و بعد از چند سال به شیراز داشتم گذشته از محبتی که تمام دوستان داشتند و افتخار آشنائی با چند تا از بچه های انجمن رو از نزدیک پیدا کردم , ,
متاسفانه و متاسفانه شاهد رکود و پسرفت و عقبگرد سوارکاری در این شهر بودم ,
باز هم میگم نمیدونم آیا با همین چند هفته ,,قضاوت کردن صحیح هست یا نه?? اما دوستانی هم که از اصفهان اومده بودند و از قرار سوارکاران شیرازی قرار بود که جلوی مهمانها آبروداری کنند شاهد این وضعیت بودند, ,
به نظر شما دلیل چیست؟
مشکل کجاست؟
تا به کی و به کجا؟
اینقدر که حواشی مهم بود و حرف, عملی وجود نداشت. .
یادمه که چند وقت پیش دکتر غفاری عزیز مطلب و گزارشی رو در مورد یکی از مسابقات گذاشت و انتقاد کوچیکی هم کرده بود از مسابقه .
خود من کسی بودم که از انتقاد ایشون انتقاد کردم و گفتم که از هر جایی باید به اندازی بضاعتش انتظار داشت! ! ! ! !
آیا این است بضاعت سوارکاری فارس؟ ؟ ؟ ؟ ؟
بهتر است از مسابقاتی که من و دوستان شاهدش بودیم حرفی گفته نشود که آبروی هرچه سوارکار و مربی بود , , , , , , , , , , , ,
سرمایه گذاری در این بخش چند برابر شده بود!!!!!
تعداد اسب بیشتر شده بود!!!!!
هیئت هم که تغییر کرده بود!!!!!
مسابقات هم که داشت برگزار میشد!!!!
آیا زمان این نرسیده که کمی هم به کیفیت سواری فکر کنیم ????
آیا همیشه باید برای مشکلات توجیهی پیدا کرد ????
در همین شهر اسبهای خارجی 40 تا 50 ملیون تومانی هم وارد شده
تازه با اینچنین شرایط کمی و کیفی ! ! ! ! !
آیا سرمایه گذار نبوده؟
بعضی گفته های زنده یاد سرهنگ نشاطی را باید زر گرفت, گفته بود: ما در این مملکت اسب داریم سوارکار نداریم
آیا سوارکار تنها کسیست, که بر روی اسب مینشیند؟ ؟ ؟
دوستان حرف بسیار است اما هدف از ایجاد این موضوع پیدا کردن راهی برای این وضعیت اسفبار در سوارکاری شیراز بود که البته مطمئن هستم در شهرهای دیگر هم تا حدودی ممکن هست صادق باشه<<<
دوستان لطفا نظرات خودتون رو بگید .چرا و راه حال رو چه میبینید ??? ??? ??? :-\ :-\