Dr_Ghaffari
Active member
در همین تاپیک من به پوریا ذنوبی اشاره کرده ام .
چه راه حل ساده یی بهش فکر نکرده بودیممونامور گفت:سلام
نظر من هیچ شهری نیست که بدون مشکلات سواری کنند.
اگر همه هم برخیزیم دیگر کاری از دستمان بر نمی اید چون قدرت دردست قدرتمندان از همه لحاظ افتاده استreihaneh گفت:با توجه به نوشته های دوستان به نظر میرسه یکی از اصلی ترین مشکلات باند هایی هستند که تصمیمات کلان سوارکاری شیراز در دست اونهاست پس به طور منطقی دو راه میتونه باشه، اول اینکه همون باندا با هم کنار بیان و فقط برای پیشرفت سوارکاری تلاش کنند (که نمیشه) دوم اینکه فرد یا افرادی دلسوز و در عین حال قدرتمند(از لحاظ سوارکاری ، مالی ، اعتبار یا پارتی) پا پیش بزارن و خودشون زمام امور رو در دست بگیرن الان همین جا توی سایت افرادی هستند که به نظر می رسه به لحاظ اطلاعات سوارکاری و توانایی آموزش سطح خوبی دارند از نظر مالی هم به همین ترتیب یا نهایتا با شراکت چند نفر مشکلی نخواهد بود با این شرایط می شه یه باشگاه خوب و قدرتمندی دائر کرد که تحت نفوذ اون افراد خاص نباشه و حداقل یه سری سوارکار خوب رو آموزش بده (که اصلا کم نیست) به مرور زمان چنین افرادی با شرکت در مسابقات و ... اعتبار هم به دست میارن و کم کم می تونن با گروه های فعلی رقابت کنن و با یه نگاه خوشبینانه تصمیمات مهم رو به دست بگیرن و جریان رو در این سطح به شکلی مطلوب مدیریت کنن گرچه فقط گفتن این چیزا ساده هست ولی به هر حال باید شروع کرد و اونایی که دلشون میسوزه با توجه به توانایی های متفاوتشون در کنار هم قرار بگیرن و گروه کاملی تشکیل بدن.
به قول دوستمون SNOWWHITE
من اگر برخیزم تو اگر برخیزی همه برمیخیزند
جناب آقای دکتر فعلا دست نگه دارید تا در اولین فرصت من و شما با هم یک دیدار و گفتمان داشته باشیم که خدای ناکرده عجولانه تصمیم گیری نشود. من هم با جمع شدن و جلسه داشتن با افراد علاقه مند به بهبود سوارکاری شیراز کاملا موافقم و خداشاهده همین امشب میخواستم موضوع را عنوان کنم که شما پیش دستی کردید. من برای دیدن شما همه وقت آماده ام.Dr_Ghaffari گفت:دادار و برادر عزیز
با چنین اوصافی مشکلات سواری فارس را چه می شود کرد ؟
برادر جان گویا شما هم در پته روی آب ریختن از ما استادتر هستی !
کاش بشود یک روز خیلی جدی تمام آنهایی که واقعا علاقه دارند و می خواهند کاری بشود جمع بشوند البته نه برای بگو بخند و ورق و عرق ! و یک تصمیم کبری بگیریم برای حل پاره ای از مشکلات . بی خیال هیات و هر چه در هیات می گذرد کی دو تا باشگاه هست که فکر می کنم می شود اقداماتی انجام داد . همین باشگاه محسن و باشگاه علوم پزشکی . شما با ذنوبی صحبت می کنید . من هم آقای ابیوردی را می بینم و با او صحبت می کنم لزوما باید تمام سوارکاران این دو باشگاه را هم جمع کنیم ...
چشم حتما.♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:بحث و نتایجش را اینجا هم منعکس کنید که در جریان باشیم
آقا یان جای شکرش باقی است که 3 ماه گفته اند و نفرموده اند 3 هفته و حتی 3 روز !ناشناس گفت:کار به جایی رسیده که آقای علی ر.یکی از شاگرداش گفته بود من حاضرم با یک اسب 3ماه کار کنم وتوی مسابقه رده 120 شرکتش بدم ??? چی میشه به اینها گفت.باید بزاریم خوش باشن.