پرچم بالاست

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
دیشب ساعت ~4.30 در یک اقدام کثیف سرور های شیعی از طرف افراطیون وهابی مورد حمله قرار گرفت.

هشدار به عربهای وهابی دبی : در صورت ادامه تحریکات وبسایت بزرگترین بانک امارات را هک خواهیم نمود

بیانیه :
با توجه به اقدامات اخیر یک تیم هکری وهابی از کشور امارات و هک کردن تعدادی از سایت های مهم شیعه و توهین اشکار به ائمه اطهار و شیعیان جهان با توجه به ایه 194 سوره بقره تصمیم به مقابله به مثل گرفتیم تا به این عده از کافران نشان دهیم که شیعیان ایرانی در همه زمینه ها پیشرفت داشته اند .در ابتدا تحریکات علیه سایتهای سنی زیاد بود به طوری که حتی چند پیشنهاد جهت هک کردن سایتهایی مانند سنی انلاین و sunna.info شد ولی تیم دلتا با درک کامل حساسیت موضوع از این اقدام سرباز زد زیرا ما شیعیان ایرانی معتقدیم که شیعه و سنی قومی واحد هستند و در صورتی که این اشتباه را مرتکب می شدیم کمکی زیادی به پیشبرد اهداف کثیف وهابیون اسرائیل و در راس انها امریکای جنایتکار که همانا ایجاد تفرقه میان مسلمانان است را کرده بودیم . بهترین گزینه جهت مقابله به مثل هک وبسایت نو پای این تیم هکری بود تا این سایت را تریبون قرار داده و حقانیت خود را به رخ این افراد برسانیم .البته در صورت تکرار این اشتباهات (هک سایتهای شیعه) از انجایی که حامیان این تیم امیر های اماراتی میباشند وبسایت بزرگترین بانک عربی امارات را هک کرده و کلیه اطلاعات خصوصی ان را عمومی خواهیم نمود

بعد از تلاشهای مدیر, انجمن به حالت اول بازگشت و بدون مشکل به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
و اینگونه اتفاقات در فضای سایبر طبیعیست.

حالا حالاها پرچم بالاست

M

mrezap

Guest
الحق و الانصاف كه گل كاشتيد
من كه دورادور در جريان كار بودم و طي صحبتهايي كه با مدير سايت كردم فهميدم كه ايشان چه زحمتهايي براي سايت ميكشند و دلسوزانه از همه چيز گذشتند تا من و شما به راحتي صحبت از سايت و دوستانمان بكنيم
جا داره كه همه دوستان از زحمات اين استاد ارجمند (امير حسين) و تيم دلتا تشكر به عمل بيارن و همه با هم ميگيم زنده باد ايران و تا امير حسين عزيز هست هيچ كس هيچ غلطي نمتونه بكنه همواره پرچم بالاست

جناب مدير من به سهم خودم به شما خسته نباشيد ميگم و براتون همواره آرزوي موفقيت دارم

♘امیرحسین♞

محـمـد رضــا گفت:
الحق و الانصاف كه گل كاشتيد
من كه دورادور در جريان كار بودم و طي صحبتهايي كه با مدير سايت كردم فهميدم كه ايشان چه زحمتهايي براي سايت ميكشند و دلسوزانه از همه چيز گذشتند تا من و شما به راحتي صحبت از سايت و دوستانمان بكنيم
جا داره كه همه دوستان از زحمات اين استاد ارجمند (امير حسين) و تيم دلتا تشكر به عمل بيارن و همه با هم ميگيم زنده باد ايران و تا امير حسين عزيز هست هيچ كس هيچ غلطي نمتونه بكنه همواره پرچم بالاست

جناب مدير من به سهم خودم به شما خسته نباشيد ميگم و براتون همواره آرزوي موفقيت دارم

ممنون

ناشناس

Active member
امیر حسین جان همه ما تا اخرین قطره خونمام پرچمافتخار را بالا نگه میداریم ..وبه همه جهان ثابت میکنیم که با ما نمیشود در افتاد .(چه برسد به افراطیون و وهابی ها)
امیر حسین جان من هم به نوبه خودم از شما تشکر میکنم.وبراتون آرزوی موفقیت میکنم/

ناشناس

Active member
پرچم همیشه بر فراز آسمان میماند

پیوست ها

• 2000203191691224740_rs.jpg
    2000203191691224740_rs.jpg
    45.2 کیلوبایت · بازدیدها: 1
M

mrezap

Guest
با این که یک روز(5 شنبه) سایت ما هم به خاطر این مسئله قابل باز شدن نبود اما انگار برای دوستان هم سایتی ما یک موضوع عادی بود و کسی حرفی هم ازش نزد

فربود

Active member
منم با زبان الکنم از امیر و دوستانشان در این ماجرا تشکر میکنم و این دعا را میکنم :
الهی : دشمنان اسلام و ایران را نابود بگردان . آمین

عاطفه

Member
منم به نوبه ی خودم از امیرحسین خان تشکر میکنم،امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشند.

OJANG

Member
با کسانی که میان شما و خدا می باشند بپیوندید تا نیکبخت شوید
امیر جان دستت درد نکنه و خسته هم نباشی.
راستی داری محبوبیت سیاسی پیدا میکنی ها!!!

♘امیرحسین♞

سلام
بعد از بالارفتن حجم سرور, و مشکل چرک کف دست

انجمن با قدرت و سرعت بیشتر در خدمت است

reihaneh

Member
پاسخ : پرچم بالاست

واقعا خسته نباشید و ممنون به خاطر تمام زحمتاتون.
ایشالا چرک کف دستتونم اونقدر زیاد شه که هیچ صابونی نتونه پاکش کنه ;)

M

mrezap

Guest
♘ امیرحسین ♞ گفت:
سلام
بعد از بالارفتن حجم سرور, و مشکل چرک کف دست
انجمن با قدرت و سرعت بیشتر در خدمت است
دست شما درد نکنه امیرحسین خان که واقعا با جان و دل همه سختی ها را به جان خریدید و باصرف هزینه اقدام به افزایش حجم و افزایش پهنای باند انجمن نمودید
خدا قوت...

بالا