حاکم چیه ؟ایمان شیربندی گفت:این مادیان با سیلمی"حاکم"کره داده؟
پس منظورت چی بود؟ایمان شیربندی گفت:منظورم اسب نبود بنده خوداسب رادیده ام یه سیلمی عالیه حاکم مال ارزش داریه البته فقط عکسش رودارم شجره اش رانه
جناب شیزبندیایمان شیربندی گفت:یک نوع قاطرجدیده
تو وارداتیها جز خوباست ! برفین که برادرشه هم خونی می شد !امیر مسعود گفت:لجند سیلمی خوبیه یا نه اگه از برفین می کشید بهتر نبود؟!!!!!؟؟!
امید زمانی گفت:تو وارداتیها جز خوباست ! برفین که برادرشه هم خونی می شد !
بهتره اول سوال را بفهمید بعد جواب دهید ! چیه هم یه اصطلاحه بین اسبدارها یه این معنی که کره چیه ؟ شما به گردآوری دایره المعارف زاد و ولد مادیانها و نریانها و تبار بپردازی خیلی خوبه !ایمان شیربندی گفت:امیدزمانی نوشته بودند که حاکم چیه؟البته من نمیدونستم منظور ایشون از"چیه"چی است ولی درجواب نوشته بودم که یک نوع قاطر جدیده که اشتباهی نوشته بودم/ من بایدمینوشتم اگراسب نیست پس بایدقاطرجدیدباشه
ایمان شیربندی گفت:سلام خدمت دوستان
بنده دیشب طی نوشته ای که برای پاسخ سوال امیدزمانی نوشته بودم متاسفانه کامل وواضح مطلب خورراعرض نکردم وباعث مشکل درانجمن شدامیدزمانی نوشته بودند که حاکم چیه؟البته من نمیدونستم منظور ایشون از"چیه"چی است ولی درجواب نوشته بودم که یک نوع قاطر جدیده که اشتباهی نوشته بودم/ من بایدمینوشتم اگراسب نیست پس بایدقاطرجدیدباشه
این نوشته من باعث شد که دوستان طرف"-"منفی جریان رابگیریندکه زیادخوشایندنبودوازدست بنده ناراحت شدند من هم طی تماس تلفنی بامدیرسایت امیرحسین قاسمی و اقای علی رضایی نژادداشتم جواب درست پاسخ سوال امیدزمانی رامطرح کردم که مساله درطی مکالمه بنده با این دوبزرگوارختم به خیر شد وجریان کاملاوواضح برای این دوتوضیح داده شد
ازتمامی دوستانی که این مساله راازطرف منفی قضیه نگاه کردند.شرمنده ومارابه بزرگی خودببخشایند
باتشکرازتمام اعضای سایت انجمن اسب ایران -خدمت گذارشما ایمان شیربندی
حاکم آذربایجان ( ایاز*سوسن ) ؟امیر مسعود گفت:ببینم حاکم تو کورس بوده تو تبریز یه دونه هست که تو کورس هم رفته. رنگش هم نیله است