پریشاد

امید زمانی

Active member
نام : پریشاد
پدر : مبارک
مادر : لیلی
تیره :
رنگ : کرنگ
تولد :
مالک : آقای شریف
محل نگهداری : باشگاه شریف سیرجان

پیوست ها

• Image005.jpg
    Image005.jpg
    127.6 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • prishad.jpg
    prishad.jpg
    100.5 کیلوبایت · بازدیدها: 18

امید زمانی

Active member
چند مقام زیبایی داره ! الان از لجند پره !
تولیداتش رو من اطلاع ندارم ! مهرشاد جان اگه میدونی بگو!

این چه طرز حرف زدنه هر اسبی اگر به نظر جنابعالی قاطر برای مالکش ارزش دارد .کره پریشاد -حاکم مال یکی از دوستان است و بسیار زیباست.

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
منظورم اسب نبود بنده خوداسب رادیده ام یه سیلمی عالیه حاکم مال ارزش داریه البته فقط عکسش رودارم شجره اش رانه

♘امیرحسین♞

ایمان شیربندی گفت:
یک نوع قاطرجدیده
جناب شیزبندی
قوانین رو مطالعه کنید قبل از اینکه مجبور به معلق کردن حساب کاربری شما شوم

هیچ کسی حقی در چنین نظر دادن نداره
و با این طرز صحبت کردن شعور جمعی را زیر سوال میبرید

اخطار بعدی وجود نخواهد داشت!!!

♘امیرحسین♞

سلام خدمت دوستان
بنده دیشب طی نوشته ای که برای پاسخ سوال امیدزمانی نوشته بودم متاسفانه کامل وواضح مطلب خورراعرض نکردم وباعث مشکل درانجمن شدامیدزمانی نوشته بودند که حاکم چیه؟البته من نمیدونستم منظور ایشون از"چیه"چی است ولی درجواب نوشته بودم که یک نوع قاطر جدیده که اشتباهی نوشته بودم/ من بایدمینوشتم اگراسب نیست پس بایدقاطرجدیدباشه
این نوشته من باعث شد که دوستان طرف"-"منفی جریان رابگیریندکه زیادخوشایندنبودوازدست بنده ناراحت شدند من هم طی تماس تلفنی بامدیرسایت امیرحسین قاسمی و اقای علی رضایی نژادداشتم جواب درست پاسخ سوال امیدزمانی رامطرح کردم که مساله درطی مکالمه بنده با این دوبزرگوارختم به خیر شد وجریان کاملاوواضح برای این دوتوضیح داده شد
ازتمامی دوستانی که این مساله راازطرف منفی قضیه نگاه کردند.شرمنده ومارابه بزرگی خودببخشایند
باتشکرازتمام اعضای سایت انجمن اسب ایران -خدمت گذارشما ایمان شیربندی

امید زمانی

Active member
ایمان شیربندی گفت:
امیدزمانی نوشته بودند که حاکم چیه؟البته من نمیدونستم منظور ایشون از"چیه"چی است ولی درجواب نوشته بودم که یک نوع قاطر جدیده که اشتباهی نوشته بودم/ من بایدمینوشتم اگراسب نیست پس بایدقاطرجدیدباشه
بهتره اول سوال را بفهمید بعد جواب دهید ! چیه هم یه اصطلاحه بین اسبدارها یه این معنی که کره چیه ؟ شما به گردآوری دایره المعارف زاد و ولد مادیانها و نریانها و تبار بپردازی خیلی خوبه !

sohrab

Active member
ایمان شیربندی گفت:
سلام خدمت دوستان
بنده دیشب طی نوشته ای که برای پاسخ سوال امیدزمانی نوشته بودم متاسفانه کامل وواضح مطلب خورراعرض نکردم وباعث مشکل درانجمن شدامیدزمانی نوشته بودند که حاکم چیه؟البته من نمیدونستم منظور ایشون از"چیه"چی است ولی درجواب نوشته بودم که یک نوع قاطر جدیده که اشتباهی نوشته بودم/ من بایدمینوشتم اگراسب نیست پس بایدقاطرجدیدباشه
این نوشته من باعث شد که دوستان طرف"-"منفی جریان رابگیریندکه زیادخوشایندنبودوازدست بنده ناراحت شدند من هم طی تماس تلفنی بامدیرسایت امیرحسین قاسمی و اقای علی رضایی نژادداشتم جواب درست پاسخ سوال امیدزمانی رامطرح کردم که مساله درطی مکالمه بنده با این دوبزرگوارختم به خیر شد وجریان کاملاوواضح برای این دوتوضیح داده شد
ازتمامی دوستانی که این مساله راازطرف منفی قضیه نگاه کردند.شرمنده ومارابه بزرگی خودببخشایند
باتشکرازتمام اعضای سایت انجمن اسب ایران -خدمت گذارشما ایمان شیربندی

پشیمان ز گفتار دیدم بسی........................پشیمان نگشت از خموشی کسی

متاسفانه باید خدمت همه ی اسب دوستان این خبر ناگوار رو بدم که مادیون بسیار زیبای پریشاد ، تلف شد

این مادیون کره ای شیر خوار از لجند داره که تو سایت معرفیش کردم

در ضمن این زیبا اسب از لرد بی شاه نیز کشش داده شده بود که متاسفانه ...

بالا