چابک نریان داغداری که توسط حاج اقا جننتیان به اصفهان اورده شد ودر اوایل ورود چند کشش انجام شد ولی بعلت ضعف مادیونها هیچگاه کره ای همانند خودش تولید نشد.فعلا که دولت اباد اصفهان است واصلا کشش نمیشود جالب است بدانید پدرش کامران کرمانشاه رنگ سفید توسط حاجی بابایی به اصفهان امد وبعدابه کشور حوزه خلیج فارس رفت احتمالا (دبی).....نقل قول
اقا مهدی سلام وبقیه کاربران محترم طوفان دیدم اسب خوبیه ولی شما اگه بخوای پول کشش تا این حد بدی بیا من برات با بن طوطی کشش میکنم
قیام از نظر من از طوفان بهتره سواریشم بهتر از طوفانه رنگشم به طوفان اولویت داره قیام با شراره مادر اذرخش یه کره کرنگ داده خیلی خوب افتاده
یه سیاه چهار قلم سفید برات سراغ دارم کره کمند علی اقا خورزوقی فکر کنم مادرش اناهیتا شش دنگ اینم توکردا خوبه
اقا مهدی عزیز شما کره خوب را تو چی میبینی؟ هدفت از تولید چیه؟1.میخوای اسب زیبا تولید کنی ؟ 2.میخوای اسب تعزیه وسواری قشنگ تولید کنی ؟ 3. میخوای خالص سازی کنی؟4.یا میخوای عیب مادیون برطرف کنی؟(سو<تفاهم نشه)
بعدشم توی تولید 75درصد مادیان نقش داره25درصد نریان .من اسب دیدم با 6تا مادیان 6تا کره داده از خیلی خوب تابد
نظرتو بگو ؟
برید در ابتدا نگاهی به قیام آقا تقی بیندازید(نریان به رنگ کرنگ) به نظرم سواری دار تر از کره طوفانش هست البته این نظر شخصی من هست اگر آقا تقی اجازه داد حتما برید سواری هر دو را ببینید.
همین قیام جنتیان رو منظورتونه!
ولی این که کرد خالص نیست دو خونه!!
اقای سرتیپی سلام سواری قیام بعداز این همه سال که تو اصفهانه کمتر کسی دیده.بسیار سواری زیبا وسرقدم قشنگی داره.لطف کنید بفرمایید چقدر خالصی کرد داره . پدر ومادرش چی هستند