این a و b که نوشتین یعنی چی ؟نفس گفت:چرا هویج رو باید کف دست گذاشت(a) و نباید بین انگشتان (b)گرفت و به اسب داد؟در واقع میخوام بدونم اسب در حالت bچه تصوری واسش پیش میاد که باعث میشه گاز بگیره؟؟؟
ساده است و معادله نمیخادmoien گفت:این a و b که نوشتین یعنی چی ؟
نفس گفت:چرا هویج رو باید کف دست گذاشت(a) و نباید بین انگشتان (b)گرفت و به اسب داد؟در واقع میخوام بدونم اسب در حالت bچه تصوری واسش پیش میاد که باعث میشه گاز بگیره؟؟؟
تا اونجا که من میدونم 4 پا ها کلن قدرت بینایشون کم و در اون شرایت ترجی میدن تمرکزشون بیشتر رو خوردن هویج باشه تا گاز نگرفتن دست مانفس گفت:چرا هویج رو باید کف دست گذاشت(a) و نباید بین انگشتان (b)گرفت و به اسب داد؟در واقع میخوام بدونم اسب در حالت bچه تصوری واسش پیش میاد که باعث میشه گاز بگیره؟؟؟
نه عزیزم،میدونی چرا چون با این شرایط نیازی به 2 تا کاراکتر aو b نیست چون اینجوری شما میگین : a=bمـــحــمــد رضــــا گفت:ساده است و معادله نمیخاد
a= باید کف دست گذاشت
b= نباید بین انگشتان گرفت
حل شد معین خان؟
من در حال دادن سيب دستمو خورد!!سزار گفت:دوستان گاز گرفتن توسط
اسب در هنگام دادن هویج یک حالی داره ;D ;D ;D ;D
دوستانی که در این مورد تجربه دارن
بیان کن تا استفاده کنیم
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dسنا گفت:من در حال دادن سيب دستمو خورد!!
حال كه ميده اما درد بعدش...
آره تجربه ي باحاليهسزار گفت:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ولی خوب عوضش یک تجربه خوب به دست اوردی
خدایش این اخرشه ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dسنا گفت:آره تجربه ي باحاليه
يه بارم اسب موهامو از پشت خورد مجبور شدم كوتاهش كنم!!!!
نه بابا پشتم بهش بود يههو ديدم موهامو داره ميكشه!!!سزار گفت:خدایش این اخرشه ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
مگه اسب مو هم میخوره
نکنه از شامپو دم اسب استفاده کردی
که اسبه شاکی شده ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
سنا گفت:نه بابا پشتم بهش بود يههو ديدم موهامو داره ميكشه!!!
خداييش خنده دار بود!!!
یکی منو بگیرههههFAEZEH گفت:خداییش ما ها که سواری می کنیم آدمای شجاعی هستیم
♘ امیرحسین ♞ گفت:یکی منو بگیرهههه
اگه بخواي اينطوري حساب كني بيرون رفتنم خطرناكه از خيابون رد شدنش تا رانندگي و تصادف ;D ;DFAEZEH گفت:در کل سوارکاری ورزش پر خطری از غذا دادن به اسب بگیر تا سواریش
خداییش ما ها که سواری می کنیم آدمای شجاعی هستیم
کجا بودی دختر شجاعFAEZEH گفت:در کل سوارکاری ورزش پر خطری از غذا دادن به اسب بگیر تا سواریش
خداییش ما ها که سواری می کنیم آدمای شجاعی هستیم
هرگز همچین اتفاقی واسم نمیفته امیرحسین خان.در ضمن من کاملا جدی پرسیدم و چیزی که میخوام جوابه نه جبهه گیری شما.♘ امیرحسین ♞ گفت:یک بار که انگشتتان را گاز گرفت
همه تصورات اسب تا همیشه یادتون میمونه
خواستم تکرار مکررات نشود که شد و انگار اذهان رو بیشتر از اونی که تصور میکردم مشغول کرد!!!moien گفت:این a و b که نوشتین یعنی چی ؟