چرا باید هویج را کف دست گذاشت و به اسب داد؟

مـــحــمــد رضــــا گفت:
ساده است و معادله نمیخاد

a= باید کف دست گذاشت
b= نباید بین انگشتان گرفت

حل شد معین خان؟
بسیار متشکرم از شما آقای محمدرضا که در نبود من به سوالاتی که پیش میاد پاسخ میدید..البته اشکالات تایپی نباید زمینه سوال پیچ کردن اعضا را فراهم کنه.ایشون میخواستن بنویسن باید بین انگشتان گرفت.

سزار گفت:
دوستان گاز گرفتن توسط
اسب در هنگام دادن هویج یک حالی داره ;D ;D ;D ;D
دوستانی که در این مورد تجربه دارن
بیان کن تا استفاده کنیم ;) ;) ;) ;)
جناب سزار ،شوخ طبعی شما مسلما در شادابی دیگر اعضا نیز تاثیر داره اما من این سوال رو با جدیت پرسیدم و فهمیدن جوابش واسم مهمه چون ذهنم رو به خودش مشغول کرده.اگر لطف کنید و دلیل این حرکت اسب رو برای ما (در کنار مزاح های بیشمارتون)بنویسید ممنون خواهم شد.
و به هیچ وجه تصور نکنید با لحن تندی این حرف رو میزنم که سوء تفاهم پیش بیاد و برنجید اما انتظار بیشتری از پاسخ های شما دارم.
ایام به کام.

saam گفت:
تا اونجا که من میدونم 4 پا ها کلن قدرت بینایشون کم و در اون شرایت ترجی میدن تمرکزشون بیشتر رو خوردن هویج باشه تا گاز نگرفتن دست ما
در مورد قدرت بیناییشون نمیدونم ولی مطمئنم اسب خلی باهوش تر از اونی هستش که نتونه دست رو از هویج تشخیص بده و باعث بشه جفتشو با هم بگیره.پس این نمیتونه دلیلش باشه.به هر حال ممنون از نظرتون.

تا اینجا که من فقط نظریات رو راجع به گاز گرفتن خوندم و خبری از جواب سوال نبود

sezar1972

Member
نفس گفت:
تا اینجا که من فقط نظریات رو راجع به گاز گرفتن خوندم و خبری از جواب سوال نبود
اخه نوع سوال کمی زیادی بازه
هر کاری برای خودش اصولی دارد من مثالی میزنم
که چرا باید برای کذشتن از خیابان دو طرف رو خوب نگاه کرد
اگه نگاه نکنیم و بریم وسط خیابان چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قطعا تصادف درسته؟
خوب اگر موقع هویج دادن اصولی هویج ندیم چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اسب با هیجان میخواهد هویچ رو بخوره و ما فکر میکنیم که اون
ما رو میخواهد گاز بگیره ;)
;D ;

سزار گفت:
اخه نوع سوال کمی زیادی بازه
هر کاری برای خودش اصولی دارد من مثالی میزنم
که چرا باید برای کذشتن از خیابان دو طرف رو خوب نگاه کرد
اگه نگاه نکنیم و بریم وسط خیابان چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قطعا تصادف درسته؟
خوب اگر موقع هویج دادن اصولی هویج ندیم چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اسب با هیجان میخواهد هویچ رو بخوره و ما فکر میکنیم که اون
ما رو میخواهد گاز بگیره ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
کجاش بازه آخه؟؟؟؟
سوال به این سادگی و یه حرکت پیش پا افتاده اسبی که همه ازش خبر دارن.البته عده کمی میتونن دلیلشو بگن!
اگه موضوع هیجانه ،که وقتی کف دست هم میذاریم با هیجان باید کل دست رو با محتویات کفش بخوره!!!غیر از اینه؟؟؟؟!!!

سنا

Active member
moien گفت:
جدی !!! چه با حال .من فکر کنم به موهات حسودیش شده و دیده از یال های خودش قشنگترن خواسته خرابشون کنه
:)
يه ذره كه بيشتر از پشت شال بيرون نبود
اونم نامردي نكرد گرفت كندش!!! :D :D :D

سنا

Active member
راستي حتما هم نميخواد هويج رو كف دست گذاشت و به اسب داد
ميشه بين انگشت ها(همونطوري كه بستني قيفي به اسباتون ميدين)گذاشت و وقتي رسيد به انگشتا هويج رو رها كرد بين دندوناش
يا اينكه يه سر هويج رو بذاريد تو دهن خودتون و بهش بديد!!!!

سنا گفت:
راستي حتما هم نميخواد هويج رو كف دست گذاشت و به اسب داد
ميشه بين انگشت ها(همونطوري كه بستني قيفي به اسباتون ميدين)گذاشت و وقتي رسيد به انگشتا هويج رو رها كرد بين دندوناش
يا اينكه يه سر هويج رو بذاريد تو دهن خودتون و بهش بديد!!!!
نمیشه گلم بین انگشتا گرفت و داد.البته من خودم که تجربه شو ندارم،فقط نقل قول میکنم.صاحب شیدا تو باشگاه صفاییه میگفت بعد از چندین سال که شیدا رو داره،شبی که کره ش به دنیا اومد،یه هویج گرفت تو دستش و داد بهش .چشمتون روز بد نبینه تمام دست این بنده خدا رو کرده تو دهنش و این آقا به زحمت بسیار انگشتاشو در آورده .البته انگشت کوچیکه شو به زور کشیده بود بیرون که همین باعث شده بود ناخنش کنده بشه و بیفته.خیلی دردناکه.موضوع اینه که اسب تا هویج میبینه کلشو میخواد بگیره ،واسه همینه که از اون یه ذره ش هم که تو دست ماست نمیگذره!
و

سنا

Active member
نفس گفت:
نمیشه گلم بین انگشتا گرفت و داد.البته من خودم که تجربه شو ندارم،فقط نقل قول میکنم.صاحب شیدا تو باشگاه صفاییه میگفت بعد از چندین سال که شیدا رو داره،شبی که کره ش به دنیا اومد،یه هویج گرفت تو دستش و داد بهش .چشمتون روز بد نبینه تمام دست این بنده خدا رو کرده تو دهنش و این آقا به زحمت بسیار انگشتاشو در آورده .البته انگشت کوچیکه شو به زور کشیده بود بیرون که همین باعث شده بود ناخنش کنده بشه و بیفته.خیلی دردناکه.موضوع اینه که اسب تا هویج میبینه کلشو میخواد بگیره ،واسه همینه که از اون یه ذره ش هم که تو دست ماست نمیگذره!
و
آخه نفس جون من بستني و هويج رو بين انگشتام ميدن به اسب(البته با احتياط)
اما چيزاي ديگه مثل قند.پسته.تكه سيب.هندونه و اينا رو كف دست ميذارم چون نميشه بين انگشتا گرفتشون.

مرسی سنا جان از اینکه از تجربیاتت واسم گفتی.من هنوز امتحان نکردم ،ولی امیدوارم هیچ وقت دستمو گاز نگیره

سنا

Active member
نفس گفت:
مرسی سنا جان از اینکه از تجربیاتت واسم گفتی.من هنوز امتحان نکردم ،ولی امیدوارم هیچ وقت دستمو گاز نگیره
خواهش ميكنم عزيزم
اما حواست باشه اگه بين انگشتات بهش ميدي تا رسيد به نوك انگشتات ولش كني تا خودش بخوره(تا آخرين لحظه تو دستت نگهش ندار)

سنا گفت:
خواهش ميكنم عزيزم
اما حواست باشه اگه بين انگشتات بهش ميدي تا رسيد به نوك انگشتات ولش كني تا خودش بخوره(تا آخرين لحظه تو دستت نگهش ندار)
پیش بینی میکنم در لحظات اولیه ولش کنم!!!

میدونی چرا؟!چون اگر اسبم نخواد گاز بگیره دندوناش لای انگشت آدم گیر میکنه وهمین باعث میشه که آدم فکر کنه که داره دستشو گاز می گیره!!

سنا

Active member
asbi گفت:
میدونی چرا؟!چون اگر اسبم نخواد گاز بگیره دندوناش لای انگشت آدم گیر میکنه وهمین باعث میشه که آدم فکر کنه که داره دستشو گاز می گیره!!
چه جوري دندون لاي انگشت گير ميكنه؟

ناشناس

Active member
asbi گفت:

هر طور که میخوای میتونی به اسبت هویج بدی اسب اول با لبهاش هویج رو میگیره /این هم که میگن بهتره هویچ رو کف دست بزارید به خاطر اینه که بعضی اسبها لبهاشون و همراه فکشون باز میکنن و اگر هویج رو با انگشتات گرفته باشی ممکنه انگشتت رو هم گاز بگیره