alirezainejad
Member
من دره شوری داشتم و علی کرد ولی تخصصی بهتر می شود روی یک نژاد کار کرد
الان خودم قدم خیر ( خیبر-آرزو) -گشتاسب(حداد-جادو)-درناز ایران(اسد -قدم خیر)-فرناز ایران(گشتاسب -قدم خیر)-کرشمه ایران(گشتاسب -درناز ایران)در مرکز پرورش ما با دوستم غیر اینها مال دوستم علی بصیری شامل:آرارات(حداد-ماملوکا)-باز بهی(ابن ممتازه -کاروان)-جزین (گشتاسب-ذولیخا)-فرگل شهرسب (آرارات-جزین)-گلرخ شهرسب(آرارات-جزین)-گلسا شهرسب(گشتاسب-بازبهی)در کل مرکز پرورش اسب اصیل شهرسب به مدیریت من ودوستم در اصفهان فعالیت می کنیم.
قدم خیر الان 27 سالشه .بله ولی من فشار بهش نمیارم و دوسال یک بار می کشمش .
این بحث شاید جالب باشه که بدونیم هر یک از اعضا چند وقته تو کار اسب هستند ولی دلیل راه افتادن این بحث اصلا جالب نیست
من حق میدم اگه کسی نخواد بگه
چون این جور که پیداست هدف اشنایی نیست
فقط میخوان به رخ همدیگه بکشن که چه کسی تعداد سالهای بیشتری با اسب سرو کار داشته پس بیشتر میدونه
که این اصلا درست نیست
این طور که اقای صنعتی گفتند برای ایشون هدف از زدن این تاپیک این بوده که به قول ایشون منتقدین بگن چند سال تو کار اسب بودن و بقیه ی اعضا که کمتر ازشون مطلب دیده میشه با اینکه اصلا مهم نیستن میگن چند وقته تو این کارن
برداشت من این بود که شما فکر میکنید اعضای سایت بازیچه ی شما هستن
نظر شما هم محترمه.من به اون احترام میگذارم ولی من منظورم از این تایپیک این بود که همه هم رو بهتر بشناسن.نمیشه کسی 1یا 2 سال اومده باشه تو کار اسب بعد در مورد همه چیز گیر بده .اصلا نمیتونه یه اسب رو آنالیز کنه بعد میگه وارداتی بهتره یا ایرانی.هیچ چیز در اسب بالاتر از تجربه نیست
به نظر من آمار ندادن خیلی از افراد انجمن دلیل بر کم آوردنشون یا همچین دلایلی نیست
خیلی ها ترجیح میدن که با فعالیت،نظرات و عملشون نشون بدن که چقدر از اسب میدونن تا اینکه بخوان با گفتن سن و سال شاخ بودنشون رو نشون بدن یا اثباتی برای بیان نظرات و ایرادها باشه!!
خیلی ها هستن اصلا حرفی نمیزنن ولی خیلی اطلاعات دارن
خیلی ها هم زیاد حرف میزنن بعضی ها شاید عدد دورقمی برای n سال بکار ببرن اما خیلی هم مطلع نیستن (افرادی که دچار مشکل خودچیزپنداری هستن!!)
این نظر من بود...
به عنوان یه تازه کار و بی اطلاع!!
من خیلی اسبدار میشناسم که اسب باز هستن.کلا این تقسیم بندیتون اشتباهه .یعنی خودشما که به قول خودتون اسب بازی .اسبدار نیستی؟ یعنی اسب نداری؟من رضا ظفری از اردبیلم
24 سالمه 3ساله اسب دارم 8 سالم هست اسب بازم
وتواین 8سال تجربیات خوبی از بیشتر اسب بازانه ایران
کسب کردم که تواین 3سال خیلی کمکم کرده که اسبام تو منطقه خودمون
بخاطر تجربیاتم اسب های درجه 1هستن که اقلا کسی که از اسبم سر در نمیاره
بهبهی میگه ورد میشه