یه نظر سنجی میزاریم و میبینیم طالب کدوم رنگ بیشتره!
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2009 , January 8 #4 مرضیه گفت: همینجوری نمیشه نظر داد،باید دید به چه تیپ اسبی چه رنگی میاد!! کلیک کنید تا باز شود... طلایی رو دوست دارم که در لیست نبود ولی موافقم بستگی به نژاد داره
مرضیه گفت: همینجوری نمیشه نظر داد،باید دید به چه تیپ اسبی چه رنگی میاد!! کلیک کنید تا باز شود... طلایی رو دوست دارم که در لیست نبود ولی موافقم بستگی به نژاد داره
فربود Active member 2009 , January 8 #5 پاسخ : چه رنگ اسبی رو بیشتر دوست دارین؟ البته من اگه یه اسب مشکی اونم نژاد عرب گیرم بیاد که دیگه معرکه میشه !!!!
پاسخ : چه رنگ اسبی رو بیشتر دوست دارین؟ البته من اگه یه اسب مشکی اونم نژاد عرب گیرم بیاد که دیگه معرکه میشه !!!!
OJANG Member 2009 , January 8 #6 حضرت امیر طلایی که در لیست هست! حالا اگه با چاقو تهدید کنن که حتما الان باید انتخاب کنین کدومش؟
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2009 , January 8 #7 من که اکثرا رودوست دارم کهر:تمام رنگها نیله:تمام رنگها کرنگ:تمام رنگها و سیاه
مرضیه Member 2009 , January 8 #9 Persian Horse گفت: کهر سرخ با دست و پا های مشکی کلیک کنید تا باز شود... دقیقا! یک اسب خوش استیل کهر فوق العاده است . یه چیزی مثل توحید.خیلی دوست داشتنیه.
Persian Horse گفت: کهر سرخ با دست و پا های مشکی کلیک کنید تا باز شود... دقیقا! یک اسب خوش استیل کهر فوق العاده است . یه چیزی مثل توحید.خیلی دوست داشتنیه.
امید زمانی Active member 2009 , January 9 #14 عرب سفید یال و دم شیری ! یا کرنگ طلایی ترکمن سمند طلایی یال و دم سفید کرد سیاه دره شور مسی - آهویی
sohrab Active member 2009 , January 9 #16 Persian Horse گفت: ممکن توحيد را معرفی کنيد و يا عکس ازش بگزاريد کلیک کنید تا باز شود... http://horse.ir/forum/index.php/topic,1841.msg4852.html#msg4852
Persian Horse گفت: ممکن توحيد را معرفی کنيد و يا عکس ازش بگزاريد کلیک کنید تا باز شود... http://horse.ir/forum/index.php/topic,1841.msg4852.html#msg4852
sohrab Active member 2009 , January 18 #19 رنگ تریاکی با یال و دم شرابی!!! پیوست ها 2703609184_358b9f7848.jpg 176.6 کیلوبایت · بازدیدها: 4
م مهندس موحدیان Member 2009 , February 16 #20 اسب مشکی بدون هیچ نشون و خط و خال . دیگه اگه پرخون باشه و اخلاغشم مثل اسب خودم باشه که دیگه ماشینو میذارم کنار .
اسب مشکی بدون هیچ نشون و خط و خال . دیگه اگه پرخون باشه و اخلاغشم مثل اسب خودم باشه که دیگه ماشینو میذارم کنار .