جناب خیرخواه سر کلانتر میادین زیبایی هستندCrazyHorse گفت:من آقایان مهندس ابراهیم محمد زاده, بهرام خیر خواه, علی کریمیان, عطااله خوانساری, امید رحیمی بنظرم رسید شما هم نفراتی را معرفی کنید تا بتوانیم یک لیست برای نظر سنجی تهیه کنیم.
آقای دلاور خان من فکر میکنم خانم آیناز بتونن از حرف خودشون دفاع کنن و نیاز به وکیل مدافع نداشته باشن ، من اینطور فکر میکنم شما چطور؟دلاور گفت:فعلا که با سواداش نتونستن کاری بکنن. بعدشم هر چی ما اینجا بگیم اونا بازم کار خودشون رو میکنن.
کسی که دیگران رو نصیحت میکنه اول باید خودش رو درست کنه. من جوابت رو قبلا دادم ولی متاسفانه حذفش کردن پس دوباره نمیگم. شما خودت همش دنبال کشمکش و جروبحث ودعوا هستی اونوقت دیگران رو مقصر میدونی. من نظرم رو دادم نه دفاعیه از دیگر دوستان همین و بس.khan-baba گفت:آقای دلاور خان من فکر میکنم خانم آیناز بتونن از حرف خودشون دفاع کنن و نیاز به وکیل مدافع نداشته باشن ، من اینطور فکر میکنم شما چطور؟
Farib گفت:اول اینکه داور و کلانتر مسابقات زیبایی و استقامت و کورس کشور بوده و هست
خداداد گفت:خودم چون که میدونم چطوری مسابقات قهرمانی استان برگزار کنم تازه دیپلم هم دارم.
چرا؟