اسب فوق العاده ایست و رنگ کلاسیک فوق العاده ای داره که زیباترش کرده مبارکتون باشه
سایه Member 2011 , May 1 #21 اسب فوق العاده ایست و رنگ کلاسیک فوق العاده ای داره که زیباترش کرده مبارکتون باشه
حسن عابدینی Member 2012 , January 9 #24 من این مادیان تو باشگاه استاد علی رفیعی دیدم برا مسابقه زیبای یزد 89 اورده بودندش خیلی زیبا و آرومه.خدا برای صاحبش حفظش کنه.
من این مادیان تو باشگاه استاد علی رفیعی دیدم برا مسابقه زیبای یزد 89 اورده بودندش خیلی زیبا و آرومه.خدا برای صاحبش حفظش کنه.
سینا گورانی Active member 2012 , January 10 #26 واقا خیلی خیلی زیباست خدا برایتان نگهش داره . از کی میخواهید بکشید؟
پویا یزدان پور Member 2012 , January 17 #27 کتیبه بانو و کوشا خان و زرین غزال و شبنم رو من و محمد صامعی بردیم یزد برای مسابقه و کشش واقعا شب سختی بود:blushsmiley:
کتیبه بانو و کوشا خان و زرین غزال و شبنم رو من و محمد صامعی بردیم یزد برای مسابقه و کشش واقعا شب سختی بود:blushsmiley:
reza eslahi Member 2012 , September 9 #36 ♘امیرحسین♞ گفت: با چی کشش شد؟ کلیک کنید تا باز شود... دستان ( يابر * جيران kh)
reza eslahi Member 2012 , October 6 #39 سینا گورانی گفت: لطفا عکس بزارید:rolleyessmileyanim: کلیک کنید تا باز شود... ok bayad bram bgiram
سینا گورانی Active member 2013 , September 8 #40 کسی از این مادیون خبر داره فکر کنم تا الان کره اش باید دنیا امده باشه