بدون شرح
M mrezap Guest 2008 , November 6 #2 ای ول آقا سهراب الحق که دنبال شکار صحنه ها هستی خودت عکسو گرفتی ؟
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2008 , November 6 #3 کره خودت نیست که دستش بند بود بهش؟ چند روز پیش؟
M mrezap Guest 2008 , November 6 #5 ♘ امیرحسین ♞ گفت: کره خودت نیست که دستش بند بود بهش؟ چند روز پیش؟ کلیک کنید تا باز شود... نه فکر نکنم مال خودش باشه پست مال خیلی وقت پیشه 11 ماه قبل
♘ امیرحسین ♞ گفت: کره خودت نیست که دستش بند بود بهش؟ چند روز پیش؟ کلیک کنید تا باز شود... نه فکر نکنم مال خودش باشه پست مال خیلی وقت پیشه 11 ماه قبل
K kahar Member 2008 , November 8 #6 به هر حال مال هر کی هست .باید گفت وقدم نو رسیده مبارک . ایشالا اسب قوی و خوبی به بار بیاد.
N narges Member 2008 , November 17 #7 وااااااااااای من بار اولم همچین صحنه ای میبینم اوه وجود ادم به لرزه در میاد این لایه سفید چیه کیسه ابه؟
وااااااااااای من بار اولم همچین صحنه ای میبینم اوه وجود ادم به لرزه در میاد این لایه سفید چیه کیسه ابه؟
mahsima Member 2008 , November 17 #8 خیلی دوست دارم از نزدیک زایمان اسبو ببینم برا اسب خودمو که سعادت نداشتم کرش یه هفته از زمان تعیین شده زودتر به دنیا اومد
خیلی دوست دارم از نزدیک زایمان اسبو ببینم برا اسب خودمو که سعادت نداشتم کرش یه هفته از زمان تعیین شده زودتر به دنیا اومد