کره ( خدنگ * خجیر ) ن

ایمان

Active member
نام : ؟
پدر: خدنگ ( بینظیر آبادان * محبوبه )
مادر ( خجیر ( الهلال * طوطیا )
رنگ: کهر ؟
تیره : خرسان حاجی شهاب
جنس : نریان
متولد : 1387
تولید : علیمیرزاده - شهرکرد
مالک : علیمیرزاده - شهرکرد

kassra

New member
سلام...خوبین...ببخشید این کره ای که لطف کردین معرفی کردین اسمش کوپال هست و اگه اشتباه نکرده باشم متولد 1388 هست...تولید کنندش آقای علیمیرزاده هست و من 7 ماه هست که این کره رو از ایشون خریدم...به نظر شما خط خونیش خوبه؟

shool

Member
سلام...خوبین...ببخشید این کره ای که لطف کردین معرفی کردین اسمش کوپال هست و اگه اشتباه نکرده باشم متولد 1388 هست...تولید کنندش آقای علیمیرزاده هست و من 7 ماه هست که این کره رو از ایشون خریدم...به نظر شما خط خونیش خوبه؟

كسري جان . ازاين اسبت ، چندتاعكس بذاربرامون . ممنون .

سامان حسینی

Active member
جناب شول اسمش کوپال هست یادمه تو باشگاه علیمیرزاده معروف بود به کره پرخونه.خیلی پرخون بود فقط عیبش یکم سینش جمع بود وکمی ریز بود دیگهازحدود2.5سال به بعدش ندیدمش یه جایی اطرافشهرکرده نمیدونم مالکش کیه

shool

Member
جناب شول اسمش کوپال هست یادمه تو باشگاه علیمیرزاده معروف بود به کره پرخونه.خیلی پرخون بود فقط عیبش یکم سینش جمع بود وکمی ریز بود دیگهازحدود2.5سال به بعدش ندیدمش یه جایی اطرافشهرکرده نمیدونم مالکش کیه

سامان جان ، بااين خط خوني كه اين داره بايد مال خوبي باشه . اگه آماري ازش درآوردي به ماهم خبربده ممنون از راهنماييت .

سامان حسینی

Active member
تا 2.5سالگی که خیلی خوشگل بود باشه میپرسم ببینم کچاس اگه درشت شده باشه که عالیه اگه پیداش کردم عکس میذارم ازش

بالا