کره دوران1

mansouri

Member
داريم يه چند تايي
كره ورهرام .كره ناصر . تركمن . كره لرد پرشي ... و كرد و يه ماديون دره شور هم تازگي خريدم ماديون خالص ايراني فقط خاطره رو داريم

ابوذر

Member
سلامت باشيد انشاا... اگه عكس از مادر ش هم ميزاشتين بيشتر ممنون ميشدم.نقش ماديون تو كره خيلي مهمه كه متأسفاته همه سيلمي رو ميبينن!البته دوران كه شناخته شدس و حرفي توش نيست يكه

سلام اقای منصوری بهتون تبریک میگم با این تولیده زیباتون.انشاالله همیشه این طور تولیداته عالی داشته باشید تا بعضی ها ببینند که هیچی نیستند

mansouri

Member
مرسی از همه لطف دارین بچه ها
راستش نمیخوایم بگیم به کسی که هیچی نیست یا هست مهم اینه که بگیم چرا هیچی نیست و به دنبال خودش یه سری رو به هیچ کجا اباد میکشونه
مهم اینه که همه با هم باشن چون من که هیچی نیستم 10 تا کره این جوری هم داشته باشم تنها نمیشه کاری کرد

ابوذر

Member
آقاي منصوري شكسته نفسي ميفرماييد.اين كره به ما دلگرمي ميده كه خون اصيل هنوز جاي كار داره و به بن بست نرسيده.راستي عكس ماديان (مادر كره)چيشد؟ميزاريد؟
مرسی از همه لطف دارین بچه ها
راستش نمیخوایم بگیم به کسی که هیچی نیست یا هست مهم اینه که بگیم چرا هیچی نیست و به دنبال خودش یه سری رو به هیچ کجا اباد میکشونه
مهم اینه که همه با هم باشن چون من که هیچی نیستم 10 تا کره این جوری هم داشته باشم تنها نمیشه کاری کرد

mansouri

Member
من اگه کار به بقیه نداشته باشم بقیه هم کار به من که بازم میریم سر خونه اول و دیوار کوتاه تر از اسب خالص هم که گیرنمیاد داداش من و اون وقت میشه که حق دارن که مادیون درجه یک خالص رو با یه سیلمی درجه چند خون وارداتی بکشن که خون ایجن روز داره و اصلن قابل مقایسه با وارداتی ها نیست فقط به دلیل اینکه اون اسب رو دارن و نمیخوان با کسی یا اسب کسی کار داشته باشن من هم حق بهشون میدم فراوان و کاملا درکشون میکنم !!!!!

ابوذر

Member
نظرتون محترمه ولي همونطور كه ميدونيد همه انسانها يه سري علائق و سليغه هاي جدا دارند.بايد ديد هدف توليد هركسي چيه.چون با سليقه شما جور در نمياد دليل بر بد بودنش نيست.اون كسي هم كه شما ميفرماييد اسب رو با سيلمي درجه چندم ميكشه يه عمره كه نسل اندر نسل تو كار اسبه و بنده ميدونم كي رو ميگيد ايشون جدا از مدرك تحصيليشون تجربه چند نسل توليد اسب رو دارن و شما با توليد يه كره نميتوني به كار ايشون ايراد بگيري
من اگه کار به بقیه نداشته باشم بقیه هم کار به من که بازم میریم سر خونه اول و دیوار کوتاه تر از اسب خالص هم که گیرنمیاد داداش من و اون وقت میشه که حق دارن که مادیون درجه یک خالص رو با یه سیلمی درجه چند خون وارداتی بکشن که خون ایجن روز داره و اصلن قابل مقایسه با وارداتی ها نیست فقط به دلیل اینکه اون اسب رو دارن و نمیخوان با کسی یا اسب کسی کار داشته باشن من هم حق بهشون میدم فراوان و کاملا درکشون میکنم !!!!!

بالا