کهیلا (پازن.شهلا راد) م

آقای نعمتی جملهء و بسیاااررر پر رو رو فراموش کردید در مورد گرد باد بگید!!:laughingsmiley:
اسب پر خون و دوست داشتنی هست.. برای کورس روش کار کنید هم پدر و هم مادر خوب کورسی دراه.
فکر میکنم این اولین کره گردباد باشه که بدنیا میاد درسته؟

آقای نعمتی جملهء و بسیاااررر پر رو رو فراموش کردید در مورد گرد باد بگید!!:laughingsmiley:
اسب پر خون و دوست داشتنی هست.. برای کورس روش کار کنید هم پدر و هم مادر خوب کورسی دراه.
فکر میکنم این اولین کره گردباد باشه که بدنیا میاد درسته؟
اره گردباد خیلی پر رو هست ولوس فعلا زیر بار جهار نعل نمیره _بله اولین کره با این مادیون بدنیا میاد شما گردباد سرخ و خوب میشناسید

یه مدت کوتاهی مال من بود آخه!!
تولید کنندش هم از دوستان هستند و مادر و پدرش رو هم خیلی خوب میشناسم و میپسندم.
انشاالله برکت داشته باشه براتون.
آقای نعمتی لطفاً شماره تون رو برام بفرستید فکر میکنم شماره من رو داشته باشید.
ممنون

سینا گورانی

Active member
من منظورم گردباد بود نه مادیون
من حدود 2ساله این مادیونو خریدم هنوز لگد زدنشو ندیدم جه برسه به گاز گرفتن بسسسیاررر خوش اخلاقه ونجیبه وخوش حرکت متاسفانه توشهر ما عکاس حرفه ای نداریم وگرنه خیلی سر ودم گیره پرخون

من منظورم گردباد بود نه مادیون[/quote
گردباد که خیلی شیطونه بد بجنبی یه جای بدنت تو دهنشه -تومسابقات زیبایی یزد از بس ورجه وورجه کرد داورا دوبار بهش اجازه حرکت دادن وگرنه خیلی خوش حرکته حیف که بازیگوشه-از نظر تیپ ودست وپا وسر گردن امتیازش از گیبر کم نبود شایدم بهتر

کهیلا هفته سوم پايیزه یزد برا اولین بار رفت تو میدون و با فاصله 30 یا 40 متر همرو زد و یک 1 شد ...... همه حال کردن
اگه اقای نعمتی لطف کنند فیلم یا عکس از اون روز بزارند مرسی:blushsmiley:

سامان حسینی

Active member
این مادیون چقدر زیباست خصوصا وقتی هنوز سفید نشده بوده.تولیدکننده رنگ مشکی خوبی هم میشه انشالا دفعات بعدی با سیلمی تیره رنگ کشش بشه

حسین18

New member
میلاد جان دمت گرم. خیلی حال کردیم.باز اگه داشتی بزار حتما.
ماشالا.خوب دویده. کشش بعدی از چیه؟

بالا