ایمان شیربندی گفت:سلام نرگس خانم اون اسب نيله روكه 2تاازش عكس گذاشتي رومعرفي كن واطلاعات كاملش روبگذار
يوزپلنگ هم معرفي كن اگر اسبه
ایمان شیربندی گفت:سلام نرگس خانم اون اسب نيله روكه 2تاازش عكس گذاشتي رومعرفي كن واطلاعات كاملش روبگذار
يوزپلنگ هم معرفي كن اگر اسبه
خواهش می کنم اقای مهدی عزیز برد یوز پلنگ به خاطر اول خواست خدا بعد زحماتی بود که تو این مدت براش کشیدید و همینطور لیاقت خودش و سوار کارش امیدوارم در مسابقان دیگری هم شرکتش بدید و با موفقیت هاش دلمون و شاد کنه .مهندس موحدیان گفت:به نظر من و خیلی از دوستان گروهی که اسب من شرکت کرده بود ، دیدنی ترین گروه بود چون اول یه جنجال مفصل بین اسبهامون رخ داد که با شکستن دندانهای اسب رقیب منجر به حذفمون شد اما با پارتی بازی امید که گزارشگر برنامه بود باز هم تو خط استارت رفتیم و اسب من مثل خر بامزی ( تو اون کارتون قدیمیه باحال که زبونشو در آورد و از خط گذشت و اول شد ) ، با حدود 30 سانتیمتر گردنش که جلوتر بود مقام اول رو آورد ( البته با دعاهای خانم نرگس که ازش ممنونم ) .
narges گفت:سلام اقای ایمان من قبل از گذاشتن عکس ها اسب و تا حدی معرفی کردم اسب اسمش یوز پلنگ هست و عرب کورده سنش هم تا اونجا که من می دونم 7 ساله و مالکشون همین اقای مهدی موحدیان خودمون هستن .یوزپلنگ در گروه سوم اول شد و باعث شادی و افتخار ما
http://horse.ir/forum/index.php/topic,4370.0.htmlایمان شیربندی گفت:پس توي يه تاژيك جداگانه معرفيش كنيد شايدنظراتي درباره اش داده شد