سینا گورانی
Active member
تسلیت میگم خیلی ناراحت شدم
تسلیت میگم . مگه سقف باشگاه از چی بوده که فرو ریخته ؟ چه باشگاهی!!!متاسفانه این سیلمی زیبا امشب مورخ 1392/12/21 بر اثر بارش زیاد باران و ریزش سقف باشگاه تلف شد
تسلیت به خانواده اقای نعمتی زاده و کلیه دوستداران اسب اصیل عرب
تسلیت میگم . مگه سقف باشگاه از چی بوده که فرو ریخته ؟ چه باشگاهی!!!
اقا میلاد با این خط خونی از گردباد میشه بهتر تولید کرد ولی بازم حیفیکی از بهترین سیلمی های خالص ایرانی آینده رو از دست دادیم
ما که نگفتیم گرد باد اسب بدیه شما تو شهرتون یه اسب خوب دارین که دلیل نمیشه گرد باد حتی از پدر بزرگشم بهتر نشده بود من هم برای مرگش ناراحت شدم ولی همچین سیلمی اینده هم نبودشما آقای صادقی گردباد رو ندیدید عزیزانی که دیدنش میدونند من نه مالکش بودم نه استفاده دای واسه من داشت اما در رده خودش از اثتسنائات بود چه در کورس و چه در زیبایی 2 تا کره هاش هستن سر رو بسیار زیبا داده از همه این حرفا بگذریم گردباد کل شهر ما دوسش داشتن دیروزم وقتی از زیر آوار بیرونش میاوردن خیلی از مردم جمع شده بودن
ما که نگفتیم گرد باد اسب بدیه شما تو شهرتون یه اسب خوب دارین که دلیل نمیشه گرد باد حتی از پدر بزرگشم بهتر نشده بود من هم برای مرگش ناراحت شدم ولی همچین سیلمی اینده هم نبود
مشاهده پیوست 54993........مشاهده پیوست 54994
امروز صبح مورخ 92/12/25 طی مراسمی با حضور امام جمعه محترم شهرستان __ریاست محترم اداره ورزش وجوانان ___ شهردار محترم شهرستان ___معاونت محترم فرماندار __ اعضاء هیئت سوارکاری و دیگر مسئولان شهرستان
ضمن ابراز همدردی با جامعه سوارکاری شهرستان از زحمات مهندس نعمتی زاده در صنعت پرورش اسب اصیل قدردانی گردید
همچنین به پاس زحمات ایشان لوح سپاسی به ایشان اهدا شد و در پایان مقرر شد ششمین دوره کورس شهرستان ابرکوه که در بهار 1393 برگزار میگردد با نام جام گردباد سرخ برگزار شود.
دمشون گرم خیلی خوشحال شدممشاهده پیوست 54993........مشاهده پیوست 54994
امروز صبح مورخ 92/12/25 طی مراسمی با حضور امام جمعه محترم شهرستان __ریاست محترم اداره ورزش وجوانان ___ شهردار محترم شهرستان ___معاونت محترم فرماندار __ اعضاء هیئت سوارکاری و دیگر مسئولان شهرستان
ضمن ابراز همدردی با جامعه سوارکاری شهرستان از زحمات مهندس نعمتی زاده در صنعت پرورش اسب اصیل قدردانی گردید
همچنین به پاس زحمات ایشان لوح سپاسی به ایشان اهدا شد و در پایان مقرر شد ششمین دوره کورس شهرستان ابرکوه که در بهار 1393 برگزار میگردد با نام جام گردباد سرخ برگزار شود.