گردباد سرخ(زکریا -چرداغه)

فربود

Active member
متاسفانه این سیلمی زیبا امشب مورخ 1392/12/21 بر اثر بارش زیاد باران و ریزش سقف باشگاه تلف شد
تسلیت به خانواده اقای نعمتی زاده و کلیه دوستداران اسب اصیل عرب
تسلیت میگم . مگه سقف باشگاه از چی بوده که فرو ریخته ؟ چه باشگاهی!!!

تسلیت میگم . مگه سقف باشگاه از چی بوده که فرو ریخته ؟ چه باشگاهی!!!

باشگاه یه خورده کارهای ریز بنایی داشت واسه همین گردباد رو آوردیم تو باشگاه دوستان قدیمی بود (سقف حلالی) ولی محکم طوفان شدید باعث ریزش سقف شد (سرعت طوفان 120 کیلومتر در ساعت)

شما آقای صادقی گردباد رو ندیدید عزیزانی که دیدنش میدونند من نه مالکش بودم نه استفاده دای واسه من داشت اما در رده خودش از اثتسنائات بود چه در کورس و چه در زیبایی 2 تا کره هاش هستن سر رو بسیار زیبا داده از همه این حرفا بگذریم گردباد کل شهر ما دوسش داشتن دیروزم وقتی از زیر آوار بیرونش میاوردن خیلی از مردم جمع شده بودن

شما آقای صادقی گردباد رو ندیدید عزیزانی که دیدنش میدونند من نه مالکش بودم نه استفاده دای واسه من داشت اما در رده خودش از اثتسنائات بود چه در کورس و چه در زیبایی 2 تا کره هاش هستن سر رو بسیار زیبا داده از همه این حرفا بگذریم گردباد کل شهر ما دوسش داشتن دیروزم وقتی از زیر آوار بیرونش میاوردن خیلی از مردم جمع شده بودن
ما که نگفتیم گرد باد اسب بدیه شما تو شهرتون یه اسب خوب دارین که دلیل نمیشه گرد باد حتی از پدر بزرگشم بهتر نشده بود من هم برای مرگش ناراحت شدم ولی همچین سیلمی اینده هم نبود

ما که نگفتیم گرد باد اسب بدیه شما تو شهرتون یه اسب خوب دارین که دلیل نمیشه گرد باد حتی از پدر بزرگشم بهتر نشده بود من هم برای مرگش ناراحت شدم ولی همچین سیلمی اینده هم نبود

ما تو شهرمون اسب خوب زیاد داریم اسب ندیده هم نیستیم فکر نکنم هیچ جای ایران به اندازه یزد اسب عرب و عرب باز داشته باشه همه بچه های یزد هم به گردباد علاقه خاصی داشتند و گردباد هم یکی از بهترین بهترین های آینده بود اینو نه که الان که نیستش یا با شما که بحث میکنم بگما نه قبلا هم گفتم الانم میگم گردباد زود مرد اگر بود تا چند سال آینده همه ایران میدیدند

سلام به تمام دوستان ممنون از لطفتون قسمت نبود گردباد خودشو تومیادین نشون بده فقط در وصف کورسی بودنش بگم هفته پیش گردباد در کورس تمرینی با ذوالجناح که تمام اسبهای دوپینگی یزدو زده بود شکست داد بازم از لطفتون ممنونم

تجلیل از جناب آقای مهندس نعمتی زاده

123.jpg........12365.jpg
امروز صبح مورخ 92/12/25 طی مراسمی با حضور امام جمعه محترم شهرستان __ریاست محترم اداره ورزش وجوانان ___ شهردار محترم شهرستان ___معاونت محترم فرماندار __ اعضاء هیئت سوارکاری و دیگر مسئولان شهرستان
ضمن ابراز همدردی با جامعه سوارکاری شهرستان از زحمات مهندس نعمتی زاده در صنعت پرورش اسب اصیل قدردانی گردید
همچنین به پاس زحمات ایشان لوح سپاسی به ایشان اهدا شد و در پایان مقرر شد ششمین دوره کورس شهرستان ابرکوه که در بهار 1393 برگزار میگردد با نام جام گردباد سرخ برگزار شود.

مشاهده پیوست 54993........مشاهده پیوست 54994
امروز صبح مورخ 92/12/25 طی مراسمی با حضور امام جمعه محترم شهرستان __ریاست محترم اداره ورزش وجوانان ___ شهردار محترم شهرستان ___معاونت محترم فرماندار __ اعضاء هیئت سوارکاری و دیگر مسئولان شهرستان
ضمن ابراز همدردی با جامعه سوارکاری شهرستان از زحمات مهندس نعمتی زاده در صنعت پرورش اسب اصیل قدردانی گردید
همچنین به پاس زحمات ایشان لوح سپاسی به ایشان اهدا شد و در پایان مقرر شد ششمین دوره کورس شهرستان ابرکوه که در بهار 1393 برگزار میگردد با نام جام گردباد سرخ برگزار شود.

بسیار کار پسندیده و زیبای انجام داده اند

مشاهده پیوست 54993........مشاهده پیوست 54994
دمشون گرم خیلی خوشحال شدم

درود بر شما من دیروز این خبر رو شنیدم آقای نعمتی زاده تسلیت عرض میکنم. توی این مواقع مهم نیست که اسب چی باشه چقدر بیارزه و یا قرار بوده باشه که در آینده چی بشه یا نه. مهم این هست که صاحبش بسیار دوستش داشته و براش ارزش قائل بوده. انشاالله بقای عمر شما و خانواده محترمتون باشه.

بالا