zohreh soltanabadi
Moderator
خانوم سلطان آبادی این کره ساروخه؟
bale aghaye khosro , in dovomin korre sarouk dar YAZD hast
خانوم سلطان آبادی این کره ساروخه؟
جدی؟!
مادرش چی بوده؟
bale aghaye khosro , in dovomin korre sarouk dar yazd hast
این کره خیلی زیباست من هم تبریک میگم .ولی دوستان مادر این کره زیباترین مادیان اقای وکیل هست و یکی از زیباترین همخونیهای برفین.من از 15 کره ساروخ که دیدم قط 2 تا خوب بود.یکی از مادیان روسی که در تهران اول شد و دیگری هم از شراره.اگر ساروخ با شراره این جوری کره نمیداد که باید .......
عکس ؟من هم یک کره مادیان از ساروخ دارم وقتی چند روزه بود همین سر داشت الان هفت ماهه ست افراد زیادی اون ندیدن ولی هرکس
هم دیده از زیبایش تعریف کرده مادرشم خالص وزیادم تعریفی نیست این کره غیر از سر گردن بدن بسیار شکیلی داره رنگشم فعلا
قره کهر سیره.
khosh-halamمن هم یک کره مادیان از ساروخ دارم وقتی چند روزه بود همین سر داشت الان هفت ماهه ست افراد زیادی اون ندیدن ولی هرکس
هم دیده از زیبایش تعریف کرده مادرشم خالص وزیادم تعریفی نیست این کره غیر از سر گردن بدن بسیار شکیلی داره رنگشم فعلا
قره کهر سیره.
عکس ؟
مادرش کدام مادیانه ؟
salam aghaye san`ati
tebghe amare keshesh seylamie man , midoonam ke hanooz az sarouk "15" ta korre motevalled nashode , rasti yek korre dige dar bashgahe aghaye rafei hast ke be nazare kheyliha besyar besyar zibast , oun ro ham bebinid
3ta korre dar kordan shabdiz hast ounha ro ham bebinid , 2 ta korre dar isfahan hast , yeki dar tabriz , yeki dar shahre krd hame ro bebinid va ba`d inghadr mohkam benevisid 15 ta korre ke shoma didid ,
korrehaye sarouk taze darand motevalled mishand
be alave inke mitoonand in madiun ro emsal ba yek varedatie dige bekeshand , bebinim be hamin zibaei towlidd khahad kard !!!!!
اقای وکیل السادات این مادیون رو مجددا با ساروخ کشیدن.salam aghaye san`ati
tebghe amare keshesh seylamie man , midoonam ke hanooz az sarouk "15" ta korre motevalled nashode , rasti yek korre dige dar bashgahe aghaye rafei hast ke be nazare kheyliha besyar besyar zibast , oun ro ham bebinid
3ta korre dar kordan shabdiz hast ounha ro ham bebinid , 2 ta korre dar isfahan hast , yeki dar tabriz , yeki dar shahre krd hame ro bebinid va ba`d inghadr mohkam benevisid 15 ta korre ke shoma didid ,
korrehaye sarouk taze darand motevalled mishand
be alave inke mitoonand in madiun ro emsal ba yek varedatie dige bekeshand , bebinim be hamin zibaei towlidd khahad kard !!!!!
خیلی از سیلمی ها هم هستن که با مادیون های خیلی تاپ کره خیلی معمولی میدن مثل...این کره خیلی زیباست من هم تبریک میگم .ولی دوستان مادر این کره زیباترین مادیان اقای وکیل هست و یکی از زیباترین همخونیهای برفین.من از 15 کره ساروخ که دیدم قط 2 تا خوب بود.یکی از مادیان روسی که در تهران اول شد و دیگری هم از شراره.اگر ساروخ با شراره این جوری کره نمیداد که باید .......