گلنار(زال وشیما)

علی اصفهانی

Active member
دوستان من یک سوال دارم که هنوز به جوابش نرسیدم.اگه مادیانی مثل گلنار که حدود 3 درصد خون از ایجن روز داره از خالص کشش بشه درصد خارجی به 1.5 میرسه و قائدتا کره های نسل بعدی باید خالص بشوند اما من از امسال شیخ بن طرف که پرسیدم گفتن اینطور نیست من گفتم که میگویند اجداد حداد از کویت امدن و تا 100 سال پیش بین کشورهای همسایه خیلی اسب جابجا شده و حتی سردار محتشم از نجد سیلمی می اوردن چه جوری همه خالص هستند ؟

"ایرانی خالص" بودن یک تعریف و قرارداد با پایه ناسیونالیستی است که البته بسیار محترم است.
مرزهای ایران را در قرنهای قبل ببینید تا کجاها میرسیده!
یا مثلا اگر صدام حسین دردهه 60 موفق شده بود خوزستان مارا بگیره و مثل آذربایجان که در قرون پیش از ایران جدا شده دیگر مال ما نبود الان به اسبهای خوزستان باید میگفتیم خارجی !!
:laughingsmiley:

امید زمانی

Active member
درود بر هیئت . حیف مادیانهایی که دست هیئت هستند و تا حالا به یه سیلمی کره ندادند . اون مبارک بود که با پریسا هنر داد !

ابوذر

Member
درصد خون اجين روز ماديان شما3% طبق فرمايش خودتونه.شما روي 97% خون خالصتون حساب نميكنيد بعد روي 3% خون ايجن روز حساب ميكنين؟؟؟!البته ممكنه تأثير گزار باشه ولي احتمالش خيلي كمه.در ضمن كره هاي مبارك تا نسل سوم اصلاح صورت ميگيره و نسل سوم به بعد شروع ميكنه به بازگشت.پس در انتخاب سيلمي از مبارك دقت كنيد.انشاا... كه كره هاي خوبي توليد كنيد.استان چهارمحال و بختياري بخاطر ارتفاع بالا پتانسيل توليد اسبهاي كورسي خوبي داره كه تا حالا ازش استفاده نشده.انشاا... شما از اين پتانسيل به خوبي استفاده كنيد و موفق باشيد.
نظر خودم روی کره مبارکهاس.چون تلاقی خون مبارک با ایجن روز جواب میده قیمت کشش هم بالا نیست به لجند هم فکر میکنم.البته من عاشق گشتاسب هستم اما شنیدم که کشش نداره

درود بر هیئت . حیف مادیانهایی که دست هیئت هستند و تا حالا به یه سیلمی کره ندادند . اون مبارک بود که با پریسا هنر داد !

من هم موافقم مادیان مثل جهانگرد و چهراز کم پیدا میشه.من گلنارو بیشتر به خاطر مادرش خریدم از نظر تیپ هم به مادرش رفته امیدوارم غیرت اون را هم داشته باشه. جناب زمانی به نظر شما ذولاکتاف چطوره برا کشش؟

درصد خون اجين روز ماديان شما3% طبق فرمايش خودتونه.شما روي 97% خون خالصتون حساب نميكنيد بعد روي 3% خون ايجن روز حساب ميكنين؟؟؟!البته ممكنه تأثير گزار باشه ولي احتمالش خيلي كمه.در ضمن كره هاي مبارك تا نسل سوم اصلاح صورت ميگيره و نسل سوم به بعد شروع ميكنه به بازگشت.پس در انتخاب سيلمي از مبارك دقت كنيد.انشاا... كه كره هاي خوبي توليد كنيد.استان چهارمحال و بختياري بخاطر ارتفاع بالا پتانسيل توليد اسبهاي كورسي خوبي داره كه تا حالا ازش استفاده نشده.انشاا... شما از اين پتانسيل به خوبي استفاده كنيد و موفق باشيد.
من همیشه از نظرات استقبال میکنم.اگه شما و دوستان راهنمایی کنن خوشحال میشم.اگه بخوام کاملا کورسی بده که بهترین گزینه براری میتونه باشه

ابوذر

Member
البته براري و مسعود ددكوي هردو اسبهاي كورسي خوبي هستند ولي به اين شرط كه شما از تيپ عرب فرانسوي خوشتون بياد.چون شبيه تروبرد هستند و معراج خوبي ندارن.شما از
من همیشه از نظرات استقبال میکنم.اگه شما و دوستان راهنمایی کنن خوشحال میشم.اگه بخوام کاملا کورسی بده که بهترین گزینه براری میتونه باشه

نزديك براري رو ديدين؟

نه.فقط عکسشو دیدم.من یک کره از لجند دیدم که هم کورسیه هم زیبا و به نام کوروش این نریان انقدر اروم و نجیبه که من مادیان هم به این ارومی ندیدم.اگه کره های لجند همه اینطور باشن عالیه برا کشش .اما واقعیت اینه که کره ای که خون وارداتی بالا نداشته باشه قیمت انچنانی نداره که ابخواهی برا کشش و رفت و برگشت و .... زیاد هزینه کنی.

جناب بهزاد اگر کورش کره لجند و بی بی بلور را می فرمایین باید عرض کنم که دلیل اروم بودنش اینه که متاسفانه بیضه نداره و حالات یک اسب اخته رو داره ولی صورت فوق العاده ای داره

درسته همون کره بی بی بلور. من شنیدم بعضی از نریونها ممکنه بیضه مخفی داشته باشن و لی نمیدونم از نظر علمی درسته یا نه

ابوذر

Member
خونسردي با نجابت زمين تا آسمون فرق ميكنه.حالا هم كه دليل نجابتش معلوم شد!
نه.فقط عکسشو دیدم.من یک کره از لجند دیدم که هم کورسیه هم زیبا و به نام کوروش این نریان انقدر اروم و نجیبه که من مادیان هم به این ارومی ندیدم.اگه کره های لجند همه اینطور باشن عالیه برا کشش .اما واقعیت اینه که کره ای که خون وارداتی بالا نداشته باشه قیمت انچنانی نداره که ابخواهی برا کشش و رفت و برگشت و .... زیاد هزینه کنی.

درضمن اگه بخاطر هزينه 1 ميليون توماني اضافه كره متوسط توليد كنيد در صورتي كه هزينه نگهداري يه كره درجه 1 و يك كره متوسط تقريبن يكي هست فكر نميكنيد كشش با يك سيلمي خوب هم براي فروش كره و هم توليد كره بهتر از نظر اقتصادي به صرفه تره؟

خونسردي با نجابت زمين تا آسمون فرق ميكنه.حالا هم كه دليل نجابتش معلوم شد!

درضمن اگه بخاطر هزينه 1 ميليون توماني اضافه كره متوسط توليد كنيد در صورتي كه هزينه نگهداري يه كره درجه 1 و يك كره متوسط تقريبن يكي هست فكر نميكنيد كشش با يك سيلمي خوب هم براي فروش كره و هم توليد كره بهتر از نظر اقتصادي به صرفه تره؟
شما درست می فرمایید.کاش یه گروه کارشناسی تو انجمن بود که حق مشاوره میدادی و اون گروه چند تا سیلمی که عیوب مادیان را کم کنه بهت معرفی میکردن اینطوری علمی تر بود هزینه برام مهم هست اما اگه بدونم جواب میگیرم مشکلی برا هزینه بیشتر نیست

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
شما درست می فرمایید.کاش یه گروه کارشناسی تو انجمن بود که حق مشاوره میدادی و اون گروه چند تا سیلمی که عیوب مادیان را کم کنه بهت معرفی میکردن اینطوری علمی تر بود هزینه برام مهم هست اما اگه بدونم جواب میگیرم مشکلی برا هزینه بیشتر نیست

دوست عزیز برداشت من از بازار امروز اسب عرب اینست که اشباع شده. و معاملات کمی توش انجام میگیره.احتمال کره نر 50% هست و هیچ مشتری پیدا نمیشه براش پس سعی کنید از چیزی کشش کنید که هزینه کشش کمتری بدهید و حداقل یک اسب قوی برای سواری تولید بکنید ازش. جدای از عرب بودنش رد شه بره. و گرنه با این هزینه ها نگهداشتن کره تا 3 سالگی فاجعه هست.
یا از سیلمیهایی کشش کنید که تضمینی مادیان میدن

akbar470

Member
دوست عزیز برداشت من از بازار امروز اسب عرب اینست که اشباع شده. و معاملات کمی توش انجام میگیره.احتمال کره نر 50% هست و هیچ مشتری پیدا نمیشه براش پس سعی کنید از چیزی کشش کنید که هزینه کشش کمتری بدهید و حداقل یک اسب قوی برای سواری تولید بکنید ازش. جدای از عرب بودنش رد شه بره. و گرنه با این هزینه ها نگهداشتن کره تا 3 سالگی فاجعه هست.
یا از سیلمیهایی کشش کنید که تضمینی مادیان میدن

مگه سیلمی هست که تضمینی مادیان میدهند؟؟ یعنی چی؟؟
مثال بزنید؟؟

ابوذر

Member
بله هست.مثلن دوران 1 كه متعلق به آقاي اميرحسين هست در صورت نريان شدن كره اون رو ازتون ميخره.ودوران 1 هم جالبه بدونيد اكثر كره هاش ماديان ميشن!در ضمن يه سري امكانات ويژه در صورت كشش با اين سيلمي هست كه نميدونم بعد از هدفمندي يارانه ها هنوز هم هست يا نه,مثل مكمل ماديان و كره بصورت مجاني.در صورتي كه اطلاعات بيشتر و صحيح تري ميخواهيد آقاي قاسمي بايد توضيحات كامل را بفرمايند
مگه سیلمی هست که تضمینی مادیان میدهند؟؟ یعنی چی؟؟
مثال بزنید؟؟

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
بله هست.مثلن دوران 1 كه متعلق به آقاي اميرحسين هست در صورت نريان شدن كره اون رو ازتون ميخره.ودوران 1 هم جالبه بدونيد اكثر كره هاش ماديان ميشن!در ضمن يه سري امكانات ويژه در صورت كشش با اين سيلمي هست كه نميدونم بعد از هدفمندي يارانه ها هنوز هم هست يا نه,مثل مكمل ماديان و كره بصورت مجاني.در صورتي كه اطلاعات بيشتر و صحيح تري ميخواهيد آقاي قاسمي بايد توضيحات كامل را بفرمايند

نریان شد خودم میخرم. کشش بعدی هم اگر مالک خواست انجام میدم نصف قیمت.
بله هنوز هست. کنسانتره تا 6 ماهگی کره.

یکی از مادیونهای کورسی خالص آبستن از دوران هم امده اصفهان با قیمت بالا.
یکی هم هست مادرش کره ایگل وینگز هست. منتظرم پاشو بزاره رو زمین:eek:hno-smiley02:

بالا