گل آرش (آرش * نگین5)

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
تازگی آقای دهکردی دنبال حلقه گمشده میگشتن که این مادیان بوده. ظاهرا فشارهای وارده شما را دچار فراموشی کرده.
شما خودت این مادیان رو با هزار به به چه چه به اسم خواهر رویا فروختی به سعید درودیان, برگ کشش هم روش گذاشتی از آرش. به اسم مادیان آبستن.

من هم در معامله ای که با اقای درودیان داشتم و قولنامه و امضا و شاهد داره از ایشان خریداری کردم و در اولین سونوگرافی مشخص شد مشکل آبستنی داره.
بعد از یکسال نگهداری و انجام کار ورزشی و هزینه های گزاف آبستنی از سیلمی آریا آبستن شد و در 2 ماه آبستنی با برگ سونوگرافی از دکتر فروش رفت به قیمت شش میلیون و پانصد هزار تومان که حتی هزینه های نگهداری یکسال و نیمه مادیان را هم پر نمیکنه این مبلغ.

مطمئنا اگر توانایی نگهداری و آبستن کردن این مادیان به اصطلاح خودتان عطیقه را داشتید نمیفروختیدش و مثل کره های دیگر نگین 5 ! با قیمتهای خوب میدادید به عاشقان اسب ترکمن.

silkway

Member
قسمت جدید سریاله؟:confused: این دیگه داستانش چیه؟ دیده بودمش پیش نکونام، خیلی خسته و رنجور بود! به نظر می رسه تمام معاملاتی که یه سرش به این دوستمون مربوط میشه، یه داستانی داره!

سوء تفاهمی در مورد این مادیان بین من و آقای یاسین علییاری بوجود آمده بود.خوشبختانه با پا در میانی بزرگان و تدبیر طرفین این قضیه حل شد.

از قدیم گفتن رو سیاهی به زغال میمونه
حالا خوبه گند کار خودش در آمده

چاه مکن بهر یکی اول خودت .................

بالا