گوانجی صاحبش سید عابدینی الان یزده پیش مهندس بیگ متاسفانه دیگر قادر به حاملگی نیست سید عابدینی به برادرم قول داده بود که اگه گرفت گوانجی یعدا که زلزله بازنشسته شد یه کره از گوانجی با زلزله بمون بده الحق هم کرهی آسی هم میشد ولی........vatan گفت:مالك گوانچي در حال حاضر كي هست وكجا نگهداري ميشه . به غير از سزار و پازن آيا كره معروف ديگه اي داره.
vatan گفت:به غير از سزار و پازن آيا كره معروف ديگه اي داره.
الان یاقوت وپازن مال مهندس هستند و در باشگاه ایشان هستندسهراب گفت:vatan گفت:به غير از سزار و پازن آيا كره معروف ديگه اي داره.
1993: مادیان یاقوت لرستان (با کهیلان کروش توپ توپی)
1994: مادیان آختان (با غرور)
1996: نریان پازن لرستان (با غرور)
1997: نریان تبوک لرستان( با نهروان)
1998: نریان سزار (با غرور)
1999: نریان جاگوار گوانجی (با نصران)
احتمالا مال 2 3 سال پیش داداشم در لرستان گرفتهسهراب گفت:گوانجی الان باید 20 سال داشته باشه.
عکس ها مربوط به چه سالی هستند؟
پاسار گاد کره غرورهvatan گفت:به نظر من اگه بشه با هورمون تراپي كاري كرد كه آبستن بشه بايد گوانچي را با پاسارگاد لرستان كشيد تا كره هاي عالي بده.
zelzele.pazan گفت:\hshv'hn ilvatan گفت:به نظر من اگه بشه با هورمون تراپي كاري كرد كه آبستن بشه بايد گوانچي را با پاسارگاد لرستان كشيد تا كره هاي عالي بده.
پاسار گاد کره غروره
گزینه های بهتری هم هست
ولی ابستن نمیشه
چرا فکر میکنید من دارم تبلیغ می کنم همتونسهراب گفت:zelzele.pazan گفت:\hshv'hn ilvatan گفت:به نظر من اگه بشه با هورمون تراپي كاري كرد كه آبستن بشه بايد گوانچي را با پاسارگاد لرستان كشيد تا كره هاي عالي بده.
پاسار گاد کره غروره
گزینه های بهتری هم هست
ولی ابستن نمیشه
منظورت از گزینه بهتر "زلزله" که نیست؟
پاسارگاد خط خونی مناسبتری برای کشش داره به علاوه زلزله نوه ی گوانجی هست و هم خونی میتونه مشکلساز باشه
منظورم از گزینه های بهتر اسبای دیگس که خیلی تاپ تر و آس تر هستند از این اسبای خالص کم ندارم
من الان حضور ذهن ندارم ولی می توان بردیا رو نام بردسهراب گفت:منظورم از گزینه های بهتر اسبای دیگس که خیلی تاپ تر و آس تر هستند از این اسبای خالص کم ندارم
چند تا از این گزینه ها رو نام ببر لطفا
ابتدا اجازه بدهید شاخ هایم را بردارم ! ( حالا کمی بهتر شد )! یعنی چه یک نسل گذشته و این همخونی نیست ؟! اگر این نوه خون مادربزرگش را ندارد خون کدام ننه بزرگی در رگش جاری است ؟!zelzele.pazan گفت:چرا فکر میکنید من دارم تبلیغ می کنم همتونسهراب گفت:zelzele.pazan گفت:\hshv'hn ilvatan گفت:به نظر من اگه بشه با هورمون تراپي كاري كرد كه آبستن بشه بايد گوانچي را با پاسارگاد لرستان كشيد تا كره هاي عالي بده.
پاسار گاد کره غروره
گزینه های بهتری هم هست
ولی ابستن نمیشه
منظورت از گزینه بهتر "زلزله" که نیست؟
پاسارگاد خط خونی مناسبتری برای کشش داره به علاوه زلزله نوه ی گوانجی هست و هم خونی میتونه مشکلساز باشه
من پاسارگادو میشناسم اولا این یه نسل گذشته و هم خونی نیست من خودم حساس ترم رو هم خونی و مثل بقیه که کره های مبارک رو دارند نستم بابا و دخترو و خواهر و برادرو ..... بکشن
زلزله تا اخر دوندگیش کشش نداره یعنی حراقل 3 یا 4 ساله دیگه
منظورم از گزینه های بهتر اسبای دیگس که خیلی تاپ تر و آس تر هستند از این اسبای خالص کم ندارم از حق نگذریم پاسار گادم خوبه