دیدت منفی است سهراب جان بر روی من اخه کسی هم که نمی تواند بگوید مادر بزرگ با نوه بی ارتباط استسهراب گفت:زلزله جان! اینقدر نلرزان قامت نحیف ما را!
"همخونی" مساله ای هست که در علم "ژنتیک" تعریف میشه و درصد و نسبت و ...داره .کاری به دوستی و دشمنی من و تو و دکتر و مهندس! نداره.
بهتر نیست به جای اینکه فقط جواب همدیگه رو بدیم و حال همدیگه رو بگیریم و ثابت کنیم ما بلدیم و طرفمون چیزی حالیش نیست، با این دید حرکت کنیم که از هم یاد بگیریم؟
اتفاقا یک بحثی در مورد همخونی در موضوع "حرا میر اسد" ایجاد شده که میتونه جالب باشه. نتایج را در یک تاپیک جداگونه در انجمن ژنتیک ارسال می کنیم.
zelzele.pazan گفت:دیدت منفی است سهراب جان بر روی من اخه کسی هم که نمی تواند بگوید مادر بزرگ با نوه بی ارتباط استسهراب گفت:زلزله جان! اینقدر نلرزان قامت نحیف ما را!
"همخونی" مساله ای هست که در علم "ژنتیک" تعریف میشه و درصد و نسبت و ...داره .کاری به دوستی و دشمنی من و تو و دکتر و مهندس! نداره.
بهتر نیست به جای اینکه فقط جواب همدیگه رو بدیم و حال همدیگه رو بگیریم و ثابت کنیم ما بلدیم و طرفمون چیزی حالیش نیست، با این دید حرکت کنیم که از هم یاد بگیریم؟
اتفاقا یک بحثی در مورد همخونی در موضوع "حرا میر اسد" ایجاد شده که میتونه جالب باشه. نتایج را در یک تاپیک جداگونه در انجمن ژنتیک ارسال می کنیم.
چه کسی از من این حرفو قبول میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
kord گفت:اگر از گوانجی عکس دارید خواهشمندیم بگذارید ممنونیم
به گفته سیدعابدین رنگ کره فعلا کرنگه ولی احتمالا کهریا کهرسیربشه
من خودم زیاد دیدم که کره کرنگ کهر شدهکرنگ ممکنه به نیله تبدیل بشه ولی به هیچ وجه کهر یا کهر سیر نمیشه
من خودم زیاد دیدم که کره کرنگ کهر شده
پدرومادرکره جفتشون کهر هستن
حالا بردیا شجره اش چی هست؟؟دیشب طی تماسی که باسیدعابدین داشتم باخبرشدم که گوانجی ازبردیا3هفته پیش زایمان کرده وکره "نریان" سالم وزیبایی رو به دنیاآورده به گفته سیدعابدین رنگ کره فعلا کرنگه ولی احتمالا کهریا کهرسیربشه
ایشان بعد زایمان گوانجی سیلمی توحید روازخوزستان به خرم اباد منتقل کرده بود و3تا مادیون (گوانجی-خاطره گوانجی -دیبا) روازتوحید پر کردند
درضمن مادیان گوانجی سال 1384کره نریان سیاه رنگی رو از"خالدخان"نوه خودش به دنیا میاره که متاسفانه کره درسن 26روزگی به علتی که من ازش بیخبرم میمیره
تولیداین کره نریان زیبا رو به سیدعابدین تبریک میگم و امیدواریم مانند دیگر تولیدات ایشان
درمیادین کورس وزیبایی خوب بدرخشه و ایشالله سال آینده هم شاهد تولیدات خوبی باشیم
اقا گوانجی بعد زایمان کره توحید کشیدینش یا نه ؟