ناشناس
Active member
گوشت اسب غذايي گرانبها
بسياري از كشورهاي اروپايي از گوشت اسب در تغذيه استفاده مي كنند ولي كشورهاي اسلامي و يهوديان آن را غير قابل خوردن مي دانند .
چون اسب تك سم است و نشخواركننده نيست خوردن گوشت آن در اسلام حرام مي باشد.
گوشت اسب كمي قرمزتر از گوشت گوساله است و كمي سفت تر ، سرشار از پروتئين و چربي آن كم مي باشد .
گوشت اسبهايي كه بيشتر از سه سال دارند طعم بهتري دارد ولي اسبهاي زير سه سال گوشت تردتر و روشن تري دارند .
بهترين قسمت گوشت اسب براي خوراك كمر، راسته و ماهيچه مي باشد .
در حال حاضر در كشورهاي اروپايي گوشت اسب رقيب گوشت گوساله و گوشت خوك شده است .
در سوئد ، اسپانيا، ايتاليا ، آلمان ، استراليا و هلند گوشت اسب نسبت به گوشت بره بيشتر خريدار دارد اگرچه در فرانسه و بلژيك بيشتر به فروش مي رسد و بهترين گوشت محسوب مي شود .
توليدات گوشت اسب :
در آلمان , فرانسه و بلژيك معمولا از گوشت اسب براي تهيه سوسيس و كالباس استفاده مي كنند و در برخي سوپرماركت ها خوراك گوشت اسب كه به صورت كنسرو است نيز طرف داران فراواني دارد .
در آلمان سالانه 4000 تن گوشت اسب توليد مي شود كه براي اين منظور 15000 اسب كشتار مي گردد و حتي در بسياري از كشورعاي اروپايي كشتار اسب سالانه بيشتر از اين تعداد مي باشد .
ارزش غذايي گوشت اسب :100 گرم گوشت پخته اسب حاوي :
175 كالري انرژي
28 گرم پروتئين
6 گرم چربي
5 ميلي گرم آهن
55 ميلي گرم سديم
68 ميلي گرم كلسترول
بسياري از كشورهاي اروپايي از گوشت اسب در تغذيه استفاده مي كنند ولي كشورهاي اسلامي و يهوديان آن را غير قابل خوردن مي دانند .
چون اسب تك سم است و نشخواركننده نيست خوردن گوشت آن در اسلام حرام مي باشد.
گوشت اسب كمي قرمزتر از گوشت گوساله است و كمي سفت تر ، سرشار از پروتئين و چربي آن كم مي باشد .
گوشت اسبهايي كه بيشتر از سه سال دارند طعم بهتري دارد ولي اسبهاي زير سه سال گوشت تردتر و روشن تري دارند .
بهترين قسمت گوشت اسب براي خوراك كمر، راسته و ماهيچه مي باشد .
در حال حاضر در كشورهاي اروپايي گوشت اسب رقيب گوشت گوساله و گوشت خوك شده است .
در سوئد ، اسپانيا، ايتاليا ، آلمان ، استراليا و هلند گوشت اسب نسبت به گوشت بره بيشتر خريدار دارد اگرچه در فرانسه و بلژيك بيشتر به فروش مي رسد و بهترين گوشت محسوب مي شود .
توليدات گوشت اسب :
در آلمان , فرانسه و بلژيك معمولا از گوشت اسب براي تهيه سوسيس و كالباس استفاده مي كنند و در برخي سوپرماركت ها خوراك گوشت اسب كه به صورت كنسرو است نيز طرف داران فراواني دارد .
در آلمان سالانه 4000 تن گوشت اسب توليد مي شود كه براي اين منظور 15000 اسب كشتار مي گردد و حتي در بسياري از كشورعاي اروپايي كشتار اسب سالانه بيشتر از اين تعداد مي باشد .
ارزش غذايي گوشت اسب :100 گرم گوشت پخته اسب حاوي :
175 كالري انرژي
28 گرم پروتئين
6 گرم چربي
5 ميلي گرم آهن
55 ميلي گرم سديم
68 ميلي گرم كلسترول