گپ (یل تکین*چریس)

سامان حسینی

Active member
جناب اصفهانی اینم کره حطیم وچریس ولی چریس باید بهترین از این تولید کنه.به نظره من گپ جز معدود کره هایی هست که با وجود این همه نریان میتونه سیلمی بشه وحتی شاید بهترین سیلمی ایران!993464_379032725565187_48224162_n.jpg

سامان حسینی

Active member
به به داش سامان مدتی نبودی
چاکرتم زیرسایتیم.جدیدا تا اسبی خیلی عالی نباشه ذوقمو برنمی انگیزه:tonguesmiley: البته گپو خودم کشف کردم وبه سینا نشون دادم حالا که عکسشو گذاشتم منم دنبالش اومدم واقعا لذت بردم پارسال ازدیدن گیبور امسال چندبرابرش ازدیدن گپ!

سینا گورانی

Active member
پس نیوان رو نپسندیدی که نظر ندادی سامان جان دیگه
چاکرتم زیرسایتیم.جدیدا تا اسبی خیلی عالی نباشه ذوقمو برنمی انگیزه:tonguesmiley: البته گپو خودم کشف کردم وبه سینا نشون دادم حالا که عکسشو گذاشتم منم دنبالش اومدم واقعا لذت بردم پارسال ازدیدن گیبور امسال چندبرابرش ازدیدن گپ!

shool

Member

سامان جون ، اين كه گم نبود . حدود يكساله كه اقاي حسين بالود ( رفسنجان )مالك اين اسب بودند . حسين بالود يكي از بهترين توليد كننده ها و مالكان اسب در استان كرمان هستند. فكر كنم همين 3روز پيش اين اسبو به برادران هرندي فروختند. اقاي بالودمالك ماديانهاي درجه 1دره شوري و عرب دررفسنجان هستند .

سامان حسینی

Active member
منظورمو بد برداشت کردید نگفتم کسی نمیدونست یا...چند روز پیش سینا ازم خواست سیلمی بش پیشنهاد بدم منم همون روز عکس گپ رو دیدم چند وقت بود هرکی ازم میخواست سیلمی رنگ تیره 03 وخوشحرکت ودمگیر وزیبا بش معرفی کنم توش میموندم تا این که عکس این کره را اقای هرندی گذاشت.حالا نه این که من کشفش کردم:tonguesmiley:.ولی جدای ازاین بحثا گپ خیلی اینده داره البته که نمیشه هنوز بش گفت سیلمی ولی من خیلی چیزا درش میبینم با همین عکس که چیزیم معلوم نیست وکار غیرحرفه ای است

shool

Member
منظورمو بد برداشت کردید نگفتم کسی نمیدونست یا...چند روز پیش سینا ازم خواست سیلمی بش پیشنهاد بدم منم همون روز عکس گپ رو دیدم چند وقت بود هرکی ازم میخواست سیلمی رنگ تیره 03 وخوشحرکت ودمگیر وزیبا بش معرفی کنم توش میموندم تا این که عکس این کره را اقای هرندی گذاشت.حالا نه این که من کشفش کردم:tonguesmiley:.ولی جدای ازاین بحثا گپ خیلی اینده داره البته که نمیشه هنوز بش گفت سیلمی ولی من خیلی چیزا درش میبینم با همین عکس که چیزیم معلوم نیست وکار غیرحرفه ای است

انشاالله با اين خط خوني وشجره عالي بايد سيلميه خوبي بشه .

علی اصفهانی

Active member
آقای حسینی اگرممکنه تاپیک جداگانه برای کره حطیم و چریس بسازید با عکسهای بیشتر.
توی این عکسی که گذاشتید بنظر زیبا میاد.

بالا