(اسد.کیهان)یکی از بهترینهای ایران به نظر من
چاکرتم زیرسایتیم.جدیدا تا اسبی خیلی عالی نباشه ذوقمو برنمی انگیزه:tonguesmiley: البته گپو خودم کشف کردم وبه سینا نشون دادم حالا که عکسشو گذاشتم منم دنبالش اومدم واقعا لذت بردم پارسال ازدیدن گیبور امسال چندبرابرش ازدیدن گپ!به به داش سامان مدتی نبودی
چاکرتم زیرسایتیم.جدیدا تا اسبی خیلی عالی نباشه ذوقمو برنمی انگیزه:tonguesmiley: البته گپو خودم کشف کردم وبه سینا نشون دادم حالا که عکسشو گذاشتم منم دنبالش اومدم واقعا لذت بردم پارسال ازدیدن گیبور امسال چندبرابرش ازدیدن گپ!
چاکرتم زیرسایتیم.جدیدا تا اسبی خیلی عالی نباشه ذوقمو برنمی انگیزه:tonguesmiley: البته گپو خودم کشف کردم وبه سینا نشون دادم حالا که عکسشو گذاشتم منم دنبالش اومدم واقعا لذت بردم پارسال ازدیدن گیبور امسال چندبرابرش ازدیدن گپ!
منظورمو بد برداشت کردید نگفتم کسی نمیدونست یا...چند روز پیش سینا ازم خواست سیلمی بش پیشنهاد بدم منم همون روز عکس گپ رو دیدم چند وقت بود هرکی ازم میخواست سیلمی رنگ تیره 03 وخوشحرکت ودمگیر وزیبا بش معرفی کنم توش میموندم تا این که عکس این کره را اقای هرندی گذاشت.حالا نه این که من کشفش کردم:tonguesmiley:.ولی جدای ازاین بحثا گپ خیلی اینده داره البته که نمیشه هنوز بش گفت سیلمی ولی من خیلی چیزا درش میبینم با همین عکس که چیزیم معلوم نیست وکار غیرحرفه ای است
کره حطیم و جریس که عکسش پایین گذاشته اند....سلام اقای پور بهزاد کدوم کره حطیم؟؟؟؟؟؟؟؟