Soheil Sanati
Active member
حسين جان تولد گيل كره زيباي برفين و بيروت مبارك باشه.اي كاش بقيه توليدكنندگان هم ماديانهاي ايرانيشان رو با سيلميهاي خوب خارجي ميكشيدند و اين تعصبات بيجا رو كنار ميگذاشتند
حسين جان تولد گيل كره زيباي برفين و هدهد مبارك باشه.اي كاش بقيه توليدكنندگان هم ماديانهاي ايرانيشان رو با سيلميهاي خوب خارجي ميكشيدند و اين تعصبات بيجا رو كنار ميگذاشتند
البته جا داره كه بگم بيروت يكي از ماديانهاي كورسيي بوده كه خيلي از سيلمي هاي حال حاضر رو شكست داده
پارسالم يه كره نريون با پازن داده كه اونم حرفاي زيادي براي گفتن داره
با توجه به قدرت بیروت و پازن اگر این کره دونده و زیبا نشود باید سر آن را برید
ولی برای من جای تعجب است کسی که صاحب این مادیان است یک بار مادیانش را باپازن و بار دیگر با سیلمی خون خارجی بکشد
شرمنده مردم فرق خوب و بد رو جديدا ميفهمن:dodgy:
اینو خوب اومدی مردم فرق خوب و بد روخیلی خوب میفهمن
راستی اقای صنعتی اسب واسه کورس امسال نداری
خیلی وقته میخوام بدونم چرا ذوالفقارتو نمیاری کورس که به قول خودت یابوهای خالص رو بزنه یا کره های یابو های خالص رو
4 تا اسب تو كورس دارم
1-ذوالقار سهيل كره ابن زميه و عقابيه
2-شهرزاد سهيل كره اصيل عبد و سروانه(سروانه تني برفين هست)
3-قيصر سهيل كره وصف و دلارام(دلارام كره مبارك و ياقوت كه ياقوت كره ابن ممتازه و صنوبر)
4-قندهار سهيل كره سورن و ياقوت
2
گرچه اگه اشتباه نكنم قبلا گوش ذوالفقارتو يك يابوي خالص ايروني بريده
:dodgy::dodgy:
اگر مادیان شما بیروت نبود(که عربها روش قسم میخوردن و هنگامی که میدوید به خاطرش سر میبریدن تو اهواز)
امسال بیروت با کره حداد کشش میشه و خالص هم هست
در ضمن کره پازن هم مطعلق به خودتون هستش
اینها همه حرف زیادی و بچه بازی که هیچ کمکی به اسب عرب ایران نمی کند .آقای صنعتی سردرد داری و ظاهرا بیکاری که جنگ را می اندازی .شما بچسب به خارجی انشاالله به هدفت برسی و بقیه هم به خالص ایرانی.
اگه میخواد بالجند بکشه من پیشنهاد میدم با انسیاتور کرد بکشه کره هم زیباتر میشه هم پرخونتر و اینده خوبی خواهد داشت
کرهای لجند وانسیاتور سرشون مثل همه
کره کی به دنیا اومد ؟؟وقتي كره اش دنيا اومد شما نظر بده
اینم عکس گیل کوچولوی ما و مادیان بیروت بعد از زیبایی آبادان برای کشش با لجند به تهران انتقال داده میشود.......................... چون ما دنبال پیشرفت هستیم
اگر مادیان شما بیروت نبود(که عربها روش قسم میخوردن و هنگامی که میدوید به خاطرش سر میبریدن تو اهواز)