اول تشکر کتبی خودم را از آقای احمد قاسمی اعلام کنم و امیدوارم که ایشون خیلی بیشتر به سایت مراجعه کنند و نماینده خون خالص ها از استان یزد در انجمن باشند.
ولی نکته مهمی که ایشون گفتند این هست که در بین 3 رتبه دو رتبه متعلق به اسبهای خالص ایرانی هست(رتبه اول و سوم) اون هم در کورس یزد که 102 درصد!! اسبهای کورس داری خون خارجی هستند!!!
یه سوال از آقای صنعتی دارم آیا میشه گفت پس با این آمار عرب های وارداتی در کورس هیچن اند؟!!!!
خیر نمیشه گفت !! همینطور که نمیشه گفت که اسب های خون خالص ایرانی جایی در گروه اول کورس ندارند؟!!!
باتشکر از اقای وطن بنده هیچ ادعایی ندارم و تنها چیزی که بنده را وادار به واکنش کرد همین حرکات و صحبت های اقای صنعتی بود
ایشان انقدر میان هی رجز میخونن و شاخ شونه میکشن برای همه (مخصوصا به قول خودشون یابو های خالص ایرونی)بعد همین ذوالفقارش میان 7 تا اسب میاد ششم میشه
تازه در همون کورس ضعف چابکسوار باعث شد رعد بیک مقام سوم بیاورد چون در دم خط پایان اومد رف رف را رد کند چابکسوار رف رف علوی(عنایت الله قلر عطا )پیچید جلوش و راه بهش نداد
بنده هیچ انگیزه ای برای نوشتن این مطالب نداشتم ولی وقتی دیدم ایشان انقدر بی احترامی به خون خالص میکنه گفتم بیام واسه بچه های انجمن بگم که هنوز این یابوها با خاصیت تر از به گاری بستن هستند
در ضمن این کورس دارای اسبهای مدعی خارجی زیادی بود از جمله ظاهرشاه کره ی برفین باچابکسواری برترین چابکسوار ایران ستار مهرانی و رگبار پور سلیمان کره ی برفین
اشاره کردم قبلا هم ذوالفقار ایشان از دو کره ی پازن خورده الانم از دو تا دیگه خورد
مطمئنا همه شما میدانید اگر اقای صنعتی در این کورس مقامی کسب میکرد با یکی از دو اسب خود دیگه هیچی.میگفت دیدید راست گفتم و ........بقیه ماجرا
بنده قصد بی احترامی ندارم وارزو دارم در کورسهای اینده بتوانند مقام بهتری کسب کنند
ولی بحث بنده از روی دلسوزیسیت جناب اقای وطن
وقتی کره ی یک یابوی خالص ایرانی(یعنی پازن)بهنام خروش میر یزدهفته قهرمانی مقام اول رو کسب میکنه باید به قدرت این اسب پی برد.مادر این اسب خالص نیست ولی بالاخره کشش با یک اسب خالص باعث تولید این اسب شده
بنده در تهران حضور داشتم گوینده ی میدان عطا کر گفت:جدال یک کره ی پازن و 6 کره ی مبارک و برفین
این اسب همه این اسبهای نامی کورس را زد.اسبهای خطرناکی که مهتمترین انهاکره ی تروبرد خانم کوثری بود(دیوان) بقیه اونها هم بهترین کرههای مبارک و برفین بودند اگر میخواهید اسامی انها را میبرم فیلم ان هم موجود است
در ضمن انشالله اقای وطن در هفته های اینده شاهد اسبهای خالص ایرانی در گروه یک هستیم وهمچنین کسب مقام توسط انها و این که
امیدوارم کسی از صحبت های بنده ناراحت نشود با تشکر