ازکرهاش عکس داری ؟؟کره های یافته توی کورس خوب ظاهر میشن.
من خود یافته رو از نزدیک ندیدم ولی شنیده بودم که کره های خوبی نمیده از لحاظ وضعیت بدنی.(مردنی!! عین عبارت بود !)ازکرهاش عکس داری ؟؟
معرفی کن
منظورتون از اخلاق ندارن دقیقا چیه؟!میگن کر هاشم اصلا اخلاق نمدارن منم ندیدم
میگن کر هاشم اصلا اخلاق نمدارن منم ندیدم[
این که اخلاق ندارن رو شک نکن من که از نزدیک کره هاش رو دیدم ولی خیلی خوب میدون و از لحاظ بدنی بد هم نیستن و عالی هم نیستن
منظورتون از اخلاق ندارن دقیقا چیه؟!
یعنی خشن هستن؟!!
من تا خودم چیزی رو نبینم قبول نمیکنم!:smilingsmiley:
بد اخلاق و خوش اخلاق و با کلاس و بد کلاس و 12 چرخ حمدانی و غیره را ولش کن!!:dodgy:کرهاش یه شناسن تقریبا به مالک ومهتر اجازه میدن سوار یا نزدیکشون بشه
یه چیزی تومایه کره اسد ها که من عاشق این خلاقم
خودیافته هم بداخلاقه اجازه نمیده غریبه نزدیکش بشه
بد اخلاق و خوش اخلاق و با کلاس و بد کلاس و 12 چرخ حمدانی و غیره را ولش کن!!:dodgy:
بگو اسب زیر زین چی کار میکنه؟؟؟
آیا سر و دم گیری عالی داره؟؟ آیا خوش قدم هست آیا توی چهار نعل اسب جدی هست؟؟
اینها مهمه بقیه حرفه:dodgy:
بله درسته که برای کسانی که پایه ثابت انجمن هستند ممکنه که تا من یه چیزی مینویسم همه حدس میزنند که مربوط هست به پرخونی یا کم خونی داسی شکل:dodgy:و زیر زین و غیره......هین سخن تازه بگو تا دو جهان تازه شود
بله درسته که برای کسانی که پایه ثابت انجمن هستند ممکنه که تا من یه چیزی مینویسم همه حدس میزنند که مربوط هست به پرخونی یا کم خونی داسی شکل:dodgy:و زیر زین و غیره......
ولی از لحاظ نوع نگاه به اسب مخصوصا اسب عرب که همیشه و همه جا بهش از دید و عینک خارجی(زیبایی اون هم از نگاه اونطرف) بهش نگاه شده این حرفها تازه هست!!!
هیچ قصدی ندارم مگر هدایت نگاها به اسب عرب،متفاوت از آنچه که امروزه بهش نگاه میشود همین!!