یعنی واقعا شما یافته رو سر تر از .الشجاع/اسد/کهکشان/دماوند/بینظیر/خور.و...می بینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blinksmiley:الشجاع گیو بردباروشهداد میر یزد و رستم میر یزد و ...تولید کرده....کهکشان دماوند رو داده.یافته همچین قدرتی داره که دو باره یکی مثل شقران رو تولید کنه؟؟چشم هارو رو حقیقت نبندیدمثال بزنید ؟
یعنی واقعا شما یافته رو سر تر از .الشجاع/اسد/کهکشان/دماوند/بینظیر/خور.و...می بینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blinksmiley:الشجاع گیو بردباروشهداد میر یزد و رستم میر یزد و ...تولید کرده....کهکشان دماوند رو داده.یافته همچین قدرتی داره که دو باره یکی مثل شقران رو تولید کنه؟؟چشم هارو رو حقیقت نبندید
الشجاع خودش بهترین سر و گردن رو داره و هیچ کس هم نمی تونه منکر این باشه...صاحب مادیان دنبال بهترین تولیده. دنبال نریانی که خواسته هاشو بر طرف کنه ...اگه یافته استثنا بود مطمئن باش کشش های زیادی انجام میداد ..عزیز من الشجاع رو هیچ وقت با یافته مقایسه نکن...بعد هم شقران هرچی داره از مادر داره یعنی جده .جده بدن و حرکت کره هاش عالی هستن و یافته حتی نتونست از پس یه سر بر بیاد ... منکر این نمیشم که نریان خوبی نیست اتفاقا خیلی هم خوبه اما در مقابل الشجاع و کهکشان دیگه نمیشه..امیدوارم از عرایض بنده ناراحت نشین من نظر شخصی خودمو گفتم
اهل مسابقه نیستن یعنی چی؟یافته تو شوشتر و اطراف شوشتر کره خوب زیاد داره
ولی متاسفانه اهل مسابقه نیستن