یک قیمت رویایی برای مادیان ایرانی

آرتا

Member
هر اسبی که از خارج میارن قیمتش رو در ده ضرب میکنن و میگن .قیمت اسبای وارداتی اینجوری حساب میشه دیگه خودتون به قیمت واقعی برسید آخه کدوم آدمی میاد 700 ملیون پول یه اسب بده بعد قیمت کشش دونیم ملیون باشه چه سود دهی براش داره باید 300 تا مادیون بکشه تا به پول اصلی برسه بعدش بشه سود که خیلی بعیده و کسی دلش بحال اسب دارا نسوخته که برا پیشرفت در اسب این کار رو بکنه پس با یه دودوتا به این نتیجه میرسیم که قیمت اسبای وارداتی رو الکی میگن برا جذب مشتری.

Soheil Sanati

Active member
ارتا جان من میدونم سیمون شرو رو ۴۳۰/۰۰۰ دلار خریدن این قیمت رو شازده ضیایی و خانم امیر اصلانی و نصر ماری مالک اول این اسب تایید کردن ۰ تازه برای هیچ کس هم نمیکشن
جی ار امارتو هم خیلی گرون خریدن اون هم قیمت کششش ۱۵/۰۰۰/۰۰۰ تومنه

آرتا

Member
خوب مهندس ترابادور رو چند خریدن 700 یا 70 یا قبلا که برا قجری 250 اینا میگفتن من اسبایی میگم که بیشتر بازارشون داغه

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
مبلغی که اونطرف خرید شده
با مبلغی که اینظرف دادن دست مشتری تفاوت داره.
ولی بازهم نه انقدر

اون دوتاهم همینطور !:blinksmiley:

درهرصورت به نظر من ورود افراد سرمایه دار به بازار خالص ایرانی میتونه به تولید اسب ومادیان خوب کمک کنه-جنس خوب= پول خوب

Soheil Sanati

Active member
مبلغی که اونطرف خرید شده
با مبلغی که اینظرف دادن دست مشتری تفاوت داره.
ولی بازهم نه انقدر

اون دوتاهم همینطور !:blinksmiley:
امیر حسین من از خود نصر ماری تو کلاس بلژیک پرسیدم
قیمت ۴۳۰/۰۰۰ دلار رو هم خود شازده پیشنهاد داده
من یه قیمت گفتم تو هم قیمتی که شنیدی رو بگو

فربود

Active member
همین افراد سرمایه دار همه چیزو خراب کردن
من هم موافق همین حرف شما هستم . این پولدارها بدجور قیمت اسب ها رو بردن بالا متاسفانه:hmmsmiley02:
امیر حسین هم یه جورایی درست میگه حالا من به خود اسب مورد نظر شما کاری ندارم ولی بعضی از واردکنندگان هم قیمت اسب رو الکی میگن.

♘امیرحسین♞

درهرصورت به نظر من ورود افراد سرمایه دار به بازار خالص ایرانی میتونه به تولید اسب ومادیان خوب کمک کنه-جنس خوب= پول خوب

به 10-15 سال گذشته توجه کنید در اسب عرب
همه کسانی که موندن و فعالیت کردن علاقمند بودن. هیچ سرمایه داری نمونده تو اسب
اسب کار سودآوری نیست.
اینهمه عرب داره تولید میشه
سودش تو جیب 4-5 نفره در کل

♘امیرحسین♞

امیر حسین من از خود نصر ماری تو کلاس بلژیک پرسیدم
قیمت ۴۳۰/۰۰۰ دلار رو هم خود شازده پیشنهاد داده
من یه قیمت گفتم تو هم قیمتی که شنیدی رو بگو

برادر من
با این پول میشه جاستیس رو هم خرید
اسب عرب در کل دنیا همچین صنعت بزرگی با بازگشت سرمایه انچنانی نیست.
تو کل اسب و شاخه های مختلفش فقط کورس تروبرد سودآوره.
تو اسب عرب هم اگر عربهای دور ور ایران نبودن اروپایی ها توش باید غاز میچروندن.

من اون سرمایه داری رو میگم که اینقدر قیمت اسب ها رو برد بالا .
یا اونا که رفتن اسب درجه 3-4 وارد کردن
بیشتر این سرمایه دارها هم خوبی اسبو تو سرو گردنش میبینن....

سامان حسینی

Active member
موافقم سرمایه دارهای تازه وارد دارن صدمه وارد میکنن به اسب میرن یه پوله گنده میدن حالا کسایی که واقعا عاشقه اسبن وسررشته ای هم دارن میخوان یه اسب بخرن میگن فلانی داده انقد من کمتر نمیدم حالا بیا ودرستش کن تویزد که گویا صنف تشکیل دادن یه قیمت میگن کسی زیرش نمیده دیگه کاری ندارن مالشون چیه یه پولدارهم میگیره یه مادیان خوب وبلد نیست چیکار کنه همین میشه تا یه سره خوشگل دید دلش میره... ونتیجش تولیدات متوسط وبد هست

♘امیرحسین♞

در زمینه کرد هم همین اتفاق میفته
امروز افرادی حاضر هستند 1500 بدن با کامران کشش بکنند- و کره هاش در اصفهان زیاد دیده میشوند. و این یعنی چرخ داره میچرخه و جلو میره
در خالی که تا زمانی که در کرمانشاه بود جمعا 5-6 کره هم نداشته

بالا