آره دقیقا همینه که شما گفتین
علت اش چی که نمیشه؟
وقتی در مورد خاستگاه اسب اصیل صحبت میکنید به زمانی اشاره دارید که مرز بندی های جغرافیای سیاسی امروز وجود نداشته و قسمت هایی از سرزمین های وسیعی از جمله فلات ایران و بین النهرین و عراق و سوریه هم جز امپراطوری ایران بوده.
بحث من این نیست که نمیتونیم اسب خوب تولید کنیم. عرض میکنم بر خلاف نظر اساتیدی که اتفاقا یا دستی در واردات اسبهای دور ریز دارند یا مالک اینگونه سیلمی ها هستند از ترکیب این قبیل اسبها با مادیان های خوزستان که اصلا گونه ی دیگری از اسب عرب هستند نمی توان این تیپ اسب را تولید کرد. (اسبی که در میادین زیبایی قدرت رقابت داشته باشد)
چه دست در دست هم بدیم چه دست و پای همدیگه را بشکنیم. وقتی تخم گوجه میکارید موز برداشت نمیکنید
اتفاقا 30 سال دست به دست هم نداديم. هر وقت يكي اومد كار كنه همه دست و پاشو شكستيم. هر كي اومد تلكمون كنه كلي قربون صدقشم رفتيم. نگيد نميشه. بگيد ميترسيم بگيم تا حالا كارب نكرديم. بگيد ما بوديم كه تا چند سال هر چي خواستيم پشت خانم قراگوزلو گفتيم. بگيد وقتي كاري رو ميكنيم كه نه تنها منافعمون كامل ميشه كه حتما يكي ديگه رو بزنيم زمين. كي ميگه نميشه. دليل منطقي بيارين ؟هر كي خالص ايراني داره ميگه فقط خالص ولي اصلا خودشم نميدونه چرا خالص هر كيم خارجي داره سنگ خودشو به سينه ميزنه. بابا
بزرگترين مشكلمون اينه كه تو يه دايره بسته نون به هم قرض ميديم. تجارت معني نداره. اين همه سال بين كره هاي مبارك مسابقه گزاشتيم و قيمت اسبامونو برديم بالا. حالا يه كره از رده خارج مياد ابروي اين همه كارمونو ميبره. تا پارسال همه به فكر سيلمي خارجي بودن و تيشه به ريشه خالص ايرانيامون زدن. تازه فهميدن جواب نميده ميرن از استراليا يه گله يابئ ميخرن قيمت يه پرس يونجه ميارن اينجا يه سريم به به و چه چه ميكنن . حالا ميخوايم حتما با توليدات اينها حرفي بزنيم. بپرسين همين estrella رو حاجي چقد واسش پول داده. اين ماديون توليد هم ميكنه. همه هم افتخار ميكنيم كه يكي به ههمون لطف كرده .
براي ماديون هاي خون خارجي هم كه تاحالا توليد كرديم بايد يه فكري بكنيم. تا رو به جلو باشن نه پسرفت كنن. خون ايرانيم بايد با برنامه بريم جلو . يه برنامه طولاني مدت و هدف دار.
والسلام و عليكم و رحمت ا... و بركاته.
مشکل اینه که هر کس حرف خودش را می زنه بدون توجه به اینکه بقیه چی گفتن! من عرض کردم اگر ابزار تولید ما مادیان های عرب ایرانی و نریان های آشغالی وارداتی باشد با هزار سال اصلاح نژاد هم به چنین اسبی نمیرسیم.فریبرز جان دلیل منطقی میخوای ؟ تهیه این نریان ها به عهده تو من هم مادیان در اختیارت میگذارم دست به دست هم تولید میکنیم!