AL ADEED AL SHAQAB

Farib

Member
Al Adeed Al Shaqab

(Ansata Halim Shah x Sundar Alisayyah)

1995 Grey Stallion
Straight Egyptian

2005 Egyptian Event Senior and Supreme Champion Stallion
All Nations Cup Senior Champion Stallion
2002 World Champion Stallion
2003 World Champion Stallion
Sire of National and International Champions

Ansata ibn halima
Ansata halim shah
Ansata rosseta
Al Adeed Alshaqab
Ruminja ali
Sundar alisayyah
Imperial sayyah

پیوست ها

• AL ADEED ALSHAQAB1.jpg
    AL ADEED ALSHAQAB1.jpg
    81.3 کیلوبایت · بازدیدها: 83

Farib

Member
MORE PIX!

پیوست ها

• al_aadeed3.jpg
    al_aadeed3.jpg
    108.4 کیلوبایت · بازدیدها: 57
  • adeed_head.jpg
    adeed_head.jpg
    29.4 کیلوبایت · بازدیدها: 49

Farib

Member
AL ADEED ALSHAQAB مثل دو قهرمان دیگر جهان MARWAN ALSHAQAB و GAZAL ALSHAQAB تولید مزرعه ALSHAQAB STUD قطر که بدسیله MICHAEL BAYYAT در آمریکا TRAIN شده و نگهداری میشوند.

Farib

Member
اینا کره های 2 و 3 ساله هستن که بوسیله خود ALSHAQAB STUD از مالکین امریکاییشون خریداری شدن.

پیوست ها

• magheeda_med.jpg
    magheeda_med.jpg
    77.8 کیلوبایت · بازدیدها: 80
  • ZTMaghan_med.jpg
    ZTMaghan_med.jpg
    77.8 کیلوبایت · بازدیدها: 78

sonia

Member
90% هنر عکاسی و تبلیغاتشون اسباشونو معروف میکنه وگرنه 100 % بهتر بقیه نیستن
اگه دقت کنید اکثر اسباشون عرض سینه ی خیلی خوبی ندارن واسه همین بیشتر عکس ها هم از سینه به بالا میذارن

پیوست ها

• al adeed  (Ansata Halim Shah x Sundar Alisayyah).jpg
    al adeed (Ansata Halim Shah x Sundar Alisayyah).jpg
    44.4 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • al adeed (Ansata Halim Shah x Sundar Alisayyah).jpg
    al adeed (Ansata Halim Shah x Sundar Alisayyah).jpg
    25.3 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • al adeed 2(Ansata Halim Shah x Sundar Alisayyah).jpg
    al adeed 2(Ansata Halim Shah x Sundar Alisayyah).jpg
    14.1 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • al adeed 2.jpg
    al adeed 2.jpg
    16.1 کیلوبایت · بازدیدها: 14
سونیا عزیز این جمله همه چیز یک اسبِ معروف رو به راحتی زیر سوال میبره ، شما به فاصلهٔ اون دوتا پایِ جلوِ صاف و زیبا در عکسِ بالا نگاه کنید ، سینه این اسبِ عرب به نظر شما کوچیک میاد !! درسته که آنها به تبلیغات و عکاسی خیلی توجه میکنند اما این رو هم در نظر داشته باشید که همین عکاسی و تبلیغ برای هر صاحب اسبی بیشتر از اونچه که در ایران ما تصور میکنیم هزینه برداره ، و هیچ صاحب اسبی سرمای گذاری و تبلیغ بی حساب برای اسبی که نقص زیبایی داشته باشه نمیکنه... (مخصوصاً در حد اسبی مثل العدید)

sonia

Member
زهره جان اگه قراره همه چیز یک اسب معروف با یک جمله من زیر سوال بره یا کسی بهش شک کنه که یعنی اسب بی جهت معروف شده!!!!

ضمن اینکه من منظورم این اسب نبود فقط نظرم رو راجع به تبلیغاتشون میخواستم بدم وگرنه خودم این عکس ها رو ازش نمیذاشتم بعد بخوام تخریبش کنم
شما درست میفرمایید تبلیغات هزینه برداره اما مطمئن باشید تاثیر همین تبلیغات 2 3 برابر هزینش واسه صاحبش سودآور هست

بازم عرض میکنم منظورم اصلا این اسب نیست اما خیلی اسب ها که نشان از پدری هم نداشتند و تعریفی نداشتند به خاطر کره ی فلان اسب بودن یا تبلیغات دیگه فقط معروف شدند

سونيا عزيز هر كس با هر سطح از سليقه و دانش توانايى تخريب يا ارتقاء هر چيزى رو داره ...
درسته كه تبليغ گاهى سود بيشتر از انتظار به جيب صاحب اسب سرازير ميكنه اما تبليغ قسمتى از يك رابطه دوطرفه ست ، در كشورهاى توليد كننده فقط توليد مورد اعتماد كه اغلب هم با هزينه كم دست نيافتنيست تبليغات درخور و چشمگير دارند ، شما پول خرج ميكنيد بخت هم اگر يار بود و توليد هم خوب از آب درآمد تازه بايد به فكر معرفيش باشيد به يك اجتماع حرفه اى !!
اينكه بعضى از اسبها تعريفى نداشتند يا به قول شما نشانى از پدر و معروفند! فقط در مملكتهايى مثل كشور نازنين ما اتفاق ميافته كه اسب بى هنرى فقط به واسطه حرف يك دلال يا رفقاى صاحب آن اسب در شأن و درجه نامربوط قرار بگيره ، من در ايران اسبهايى ديدم كه مثلاً چون كره فلان سيلمى كه مُرده ست بوده به قيمت خنده دار بالايى معامله شده (كه اغلب من در دلم ميگم بهتر كه يك همچون اسبى مُرد و بيشتر با توليداتش خدمت نكرد)
به هر رو من و توِ نازنين داريم يك حرف ميزنيم و هر دو يك منظور داريم ، تيليغ روى انسان بيسواد يك جور تاثير داره و روى انسان اهل تحقيق اثر ديگرى :)

sajad

Member
اکثر سیلمی های وارداتی به قول شما بی هنر هستند
هیچ کسی نمی تونه مروان یا خیلی از اسب های درجه یک یا دوی جهان رو وارد ایران کنه که در تولیداتمون اثری مثبت داشته باشه چون کسی حاضر به فروش نیست حتی نمی تونن برای چند مدتی اسب را اجاره کنن چون به ایرانی جماعت اعتماد ندارن و حق هم دارن (بعضی از تولیدکنندگان ایرانی مقیم کشور هایی اروپایی و آمریکایی هم حاضر نیستنچنین کاری رو برای مردم کشور خودشان بکنن چه برسه به غریبه ها).
حتی نمی تونیم اسپرم شان را وارد کنیم که از طریق لقاح مصنوعی کره تولید کنیم که برای این کار هم علمش را نداریم یا اگر هم داشته باشیم هزینه بردار است
پس ایرانی ها چه کار می تونن بکن همه اش که نمی شه از چند تا سیلمی تولید داخل تولید کنن میشه؟
می رن اسب هایی رو وارد می کنن که نتها به صنعت اسب ایران کمک نمیکنه بلکه باعث پسرفت هم میشه در این صورت تولیدکنندگان ایرانی حتی اگر تحقیق هم بکنن مجبور هستند که از همان وارداتی ها کره تولیدکنن چون تحقیقشان به جایی نمیرسه (کاچی به از هیچی)
یک خوب هم که وارد میشه بعد از یک سال تلف میشه چون برای این کارهم علم به مدریت نداریم روزی سه یا چهار تا کشش می کنیم بعد میگیم کولیک گرفت تلف شد

sonia

Member
زهره جان درست میفرمایید
همه جا هم آدم هایی هست که عقلشون به چشمشون هست!! حالا متاسفانه اینجا بیشتر!!
راجع به واردات هم من زیاد شاید اطلاع نداشته باشم اما نظرم اینه که بیش از حد دارن وارد میکنن و شاید این کارشون باعث شه چند سال آینده جمعیت خالص هامون به انقراض نزدیک شه
همه تولیدات داره 2 خون خارجی میشه!! نمیدونم شاید من اطلاع ندارم و از روی تعصب مخالف واردات هستم اما عقیدم اینه خودمون کم خوب نداریم مرغ همسایه واسمون غازه!!

سامان حسینی

Active member
هیچ کسی نمی تونه مروان یا خیلی از اسب های درجه یک یا دوی جهان رو وارد ایران کنه که در تولیداتمون اثری مثبت داشته باشه چون کسی حاضر به فروش نیست حتی نمی تونن برای چند مدتی اسب را اجاره کنن چون به ایرانی جماعت اعتماد ندارن و حق هم دارن (بعضی از تولیدکنندگان ایرانی مقیم کشور هایی اروپایی و آمریکایی هم حاضر نیستنچنین کاری رو برای مردم کشور خودشان بکنن چه برسه به غریبه ها).
حتی نمی تونیم اسپرم شان را وارد کنیم که از طریق لقاح مصنوعی کره تولید کنیم که برای این کار هم علمش را نداریم یا اگر هم داشته باشیم هزینه بردار است
پس ایرانی ها چه کار می تونن بکن همه اش که نمی شه از چند تا سیلمی تولید داخل تولید کنن میشه؟
می رن اسب هایی رو وارد می کنن که نتها به صنعت اسب ایران کمک نمیکنه بلکه باعث پسرفت هم میشه در این صورت تولیدکنندگان ایرانی حتی اگر تحقیق هم بکنن مجبور هستند که از همان وارداتی ها کره تولیدکنن چون تحقیقشان به جایی نمیرسه (کاچی به از هیچی)
یک خوب هم که وارد میشه بعد از یک سال تلف میشه چون برای این کارهم علم به مدریت نداریم روزی سه یا چهار تا کشش می کنیم بعد میگیم کولیک گرفت تلف شد
الان که شنیدیم واردات ممنوع شده ولی اگر میشه واردات کرد شماهم سیلمی خوب دارید بیارید ایران نه برای سود ومنفعت بلکه برای خدمت به صنعت اسب ایران البته تا اونجا که میدونم شما سیلمی ساروخ را اوردید که اصلا درحد نام شما وسوابق مزرعه تان نبود انشالا یک سیلمی خوب بیارید واینجاهم فعالیت کنید ریشه ی شما ایران است فراموشش نکنید.درمورد کولیک هم موارد بسیاری دخیل است که من مهمترین عامل را بیمه ی اسب میدونم که واقعا اگر درست فکر کرده باشم خیانت کرده به اسبا

سامان حسینی

Active member
الان که شنیدیم واردات ممنوع شده ولی اگر میشه واردات کرد شماهم سیلمی خوب دارید بیارید ایران نه برای سود ومنفعت بلکه برای خدمت به صنعت اسب ایران البته تا اونجا که میدونم شما سیلمی ساروخ را اوردید که اصلا درحد نام شما وسوابق مزرعه تان نبود انشالا یک سیلمی خوب بیارید واینجاهم فعالیت کنید ریشه ی شما ایران است فراموشش نکنید.درمورد کولیک هم موارد بسیاری دخیل است که من مهمترین عامل را بیمه ی اسب میدونم که واقعا اگر درست فکر کرده باشم خیانت کرده به اسبا
اقا اشتباه شد من فکر کردم پست از خانوم سلطان ابادیست نه سجاد:laughingsmiley:

سامان حسینی

Active member
زهره جان درست میفرمایید
همه جا هم آدم هایی هست که عقلشون به چشمشون هست!! حالا متاسفانه اینجا بیشتر!!
راجع به واردات هم من زیاد شاید اطلاع نداشته باشم اما نظرم اینه که بیش از حد دارن وارد میکنن و شاید این کارشون باعث شه چند سال آینده جمعیت خالص هامون به انقراض نزدیک شه
همه تولیدات داره 2 خون خارجی میشه!! نمیدونم شاید من اطلاع ندارم و از روی تعصب مخالف واردات هستم اما عقیدم اینه خودمون کم خوب نداریم مرغ همسایه واسمون غازه!!
فکر نکنم واردات اسب های خارجی باعث انقراض خالص ایرانیها بشه الان اگاهی اسبداران بالا رفته و همه فهمیدن که باید خالص ایرانی حفظ بشه ودارن تولیدات بهتر نسبت به سالهای قبل میکنن

sajad

Member
ساروخ فقط برای این وارد شد که توی ایران با مادیان های ایرانی آزمایش بشه
مطمئن هستم که اگر تولیدات خوب و عالی تو ایران می داشت الان در مزرعه ی الشمس خانم سلطان آبادی بود
درست مثل Honorrs ایشان که حاضر نشدن حتی برای یک سال به ایران وارد بشه که با تولیدات حساب شده شاید بتونه به صنعت اسبمون کمک کنه
شاید دلایل خاص خودشان را مبنی بر وارد نکردن این سیلمی دارند.

آقاى سجاد شما داريد به واردات يا اجاره خيلى ساده نگاه ميكنيد ، مسئله اين نيست كه ما توانايى نداريم كه اتفاقاً داريم ، مسئله اينجاست به خاطر محدوديتهاى قانونى در شرايط انجام اين كار نيستيم ، شايد نزديك پنج سال قبل من يك پيشنهاد گرفتم براى وارد كردن فروزن سيمِن ، اما براى اينكار ما به متخصص احتياج داريم ، ايرادهاى خودمون كم نيستند ، مشئله اصلا اعتبار يا توان مالى نيست ، كه اتفاقاً برعكس تصور شما خدارا شكر با همين سابقه كم در توليد حداقل بى اعتبار هم نيستيم در دنيا ...
به نظر من ما در واردات نقصهايى داشتيم اما در آن بين سيلميهاى خوب هم وارد شده ، من نميخوام اسم ببرم اما آمدند و من ديدم آنها رو ، مسئله شعور و شناسايى توقع خودمان از توليد و اسبى كه ميخواهيم هست هميشه گفته ام با اين مثال خنده دار ، كه ما توقع داريم بِرَد پيت را با صغرى خانم بكشيم و يك توليد تحويل بگيريم كپى شده برَد پيت !!!..
ما از هيچ سيلمى نميتونيم توقع معجزه داشته باشيم ، مروان هم كره بد داده است ، من دو سال قبل كره اخته شده مروانم را به يك دهم قيمت هزينه كشش پدرش فروختم ، ...
متاسفم همانطرو كه گفتم تبليغات روى انسان كم سواد يك اثر دارد ، روى انسان درس خوانده و اهل مطالعه اثر ديگرى ، حالا منظور من از انسان كم سواد يك تقريباً اجتماع بزرگ اسبيست!!.....

سامان حسينى عزيزو جناب آقاى سجاد عزيز من نه در ايران (ساروخ الشمس) و نه در آمريكا و آلمان براى نفع شخصى اسب توليد يا وارد نكرده ام ، از منفعت و سود مادى مثل هر انسانى لذت ميبرم اما من در اين سرمايه گذارى "فعلاً" به سود و منفعت فكر نميكنم ...
برعكس اعتقاد شما من به ساروخ و خط خونى اين اسب به شدت معتقدم ، متاسفانه فعلاً در ايران زندگى نميكنم ، مطمئن باشيد اگر ميشد از ايران اسبى را خارج كرد من ساروخ را به مزرعه برميگرداندم و از توليدات او با ماديانهايم بى شك نتيجه ميگرفتم ، تنها چيزى كه ميشود گفت اينست هنوز تعداد كمى ماديانِ درست و به راه با سيلميهاى وارداتى جواب قانع كننده داده اند و اين دليل بر ايراد آن سيلمى نيست ، ماديانهاى ما محدود و پر نقص هستند ...
ديگر اينكه مگر ميشود اسبى را براى يك سال (اونورز) به ايران وارد كرد ؟ مگر ميشود اسبى را دوباره خارج كرد ؟؟؟
اونورز اسب مسابقه و شو است براى ما ، مگر اگر به ايران بيايد ميتواند براى مسابقه خارج شود ؟ به جا مقايسه كنيد ...
حتماً و حتما زمانى كه ماديانهايم را به ايران بياورم ساروخ سيلمى درجه اول براى بعضى از آنها خواهد بود و براى زمانى كه اونورز به ايران وارد شود (با توجه به توليدات دخترهاى دسپرادو) دخترهاى ساروخ در اولويت ....

sajad

Member
ما نباید توقع معجزه داشته باشیم بله مروان هم کره ی بد داده که حتی یکی از اون ها هم به ایران وارد شده نمیخوام اسم ببرم
اما درصد تولید کره ی بد در سیلمی های تاپ مثل مروان و... خیلی کم تر از نریان هایی است که وارد ایران میشن و ازشون تولید میشه.
بله چند سیلمی خوب هم وارد شدند مثل ال امین و شاید اف اس بنگالی .
همین ال امین نایب قهرمان مروان بود اما آیا ما قدرش رو دانستیم؟ کشش های حساب شده ازش کردیم؟
سوء تفاهم نشود من فکر میکنم شما تصور می کنید که من از وارد کردن و تولید Honorrs انتظار معجزه داشته باشیم. این حرف صد در صد غلط هست من خودم در تاپیک ال امین به این موضوع که مروان هم که بهترین هست کره های بد تولید کرده اشاره کرده بودم.
من می گم Honorrs چند سالی اونجا بوده یک سال هم بیاد اینجا ازش تولید کنیم نه با هر مادیانی مادیان هایی که قبلا در باره ی شرایطشون بحث کرده بودیم و لزومیی نمیدونم اینجا هم بنویسم به هر حال این مسئله به من هیچ ربطی نداره اما خانم سلطان آبادی جای تامل داره!!!

بالا