شما پول بدید من براتون میخرم.:blushsmiley:
کاش خودتونو معرفی کنین تا بیشتر با هم اشنا بشیم.
در مورد ghajary حرفی که چند بار گفتم رو تکرار میکنم. ما از داوران مسابقات بین المللی مثل tulip cup. A championship که بیشتر در مورد اسب نمیدونیم.
در مورد sajem al nasser اگه تو مجله هم زده اشتباهه .
اسم مادر این اسب dana al nasser هست که متعلق به alnasser stud هست . برادرشم shagran alnasser . مگه اینکه مالک اسب اقای اعظمی اسم اسب رو عوض کرده باشن که با توجه به اینکه ایشون متلعن این اسم نشون دمنده تولید کننده اسبه بعید میدونم.
اقای اعظمی از دوستان خیلی خوب من و کاملا اشنا به اسب عرب هستن که اسب های خوبی در ایران و خارج از ایران دارن.
ansata nile echo رو دیدم . فوق العاده زیباست و ابهت یه اسب عرب رو در عین زیبایی داره ولی به علت هم خونی های بیش از حد در چند نسل مشکلاتی هم داره که اصلا مثری نیست و انتقال نمی ده. یکی از بهتزین سیلمی های خالص مصری هم هست ولی دلیل بر اون نیست مه هر چی تولید کرد بهترین باشه. قیمت کشش پارسالش 2.500 eu در یه private traety اعلام شد .
راستی من پول داشته باشم نیازی به کسی ندارم که برام اسب بخره. ولی مطمینا اگه خودتونو بیشتر معرفی کنین برای خرید موارد مورد نظرم باهاتون مشورت میکنم. کما اینکه با اقای اعظمی که مالک sajem al nasser هست و کامیاب که از دوستای خوبمه هم مشورت میکنم .