Soroush.A
Member
چشم به زودی.آقا سروش چی وارد کردین ؟
معرفی کنید
چشم به زودی.آقا سروش چی وارد کردین ؟
معرفی کنید
نه تا حالا بالاترین قیمت واردات jj estrella بوده. قیمت ghajary هم مطمینا با توجه به قیمت هایی که از اسبهای هم وزنش دارم و اطلاهاتی که از frank spoenle دارم کمتر از یک دهم این پوله . با 1 میلیارد تومن میشه سیلمی درجه 2 دنیا وارد کرد. که تولیدش در کل دنیا مطرح باشه. سیلمی های درجه یک هم قیمت هاشون قطعی نیست و معیاری نداره.آقا سروش چی وارد کردین ؟
معرفی کنید
فریبرز کرمانشاه سعید برومند مالک پارتیزان میگفتش اسبی رو به قیمت یک میلیارد و دویست میلیون تومن وارد کردن !!!!
خبر داری ؟ نکنه منظورش قجری بوده ؟
سلامچی میشد به جای اینکه اسبهای درجه 3و4 را بیارن ایران چند نفر با هم شریک بشن یه اسب درجه 1یا 2خوب بگیرن بیارن
که حداقل بشه به تولیداتش امید داشت
این مادیانه که سروش وارد کرده اسم چیه ؟ کره کیه ؟
اسب اواتارش کدام اسبه ؟ که میگی مادیانش ازش پره
نه تا حالا بالاترین قیمت واردات jj estrella بوده. قیمت ghajary هم مطمینا با توجه به قیمت هایی که از اسبهای هم وزنش دارم و اطلاهاتی که از frank spoenle دارم کمتر از یک دهم این پوله . با 1 میلیارد تومن میشه سیلمی درجه 2 دنیا وارد کرد. که تولیدش در کل دنیا مطرح باشه. سیلمی های درجه یک هم قیمت هاشون قطعی نیست و معیاری نداره.
شایعسبازم این خبر 1 ملیون و 200 هزار دلاری رو شنیدم . اقای ضیایی یه مادیون جدید خریدن ولی قیمتش رو سروش باید تحقیق کنه. واقعا بعید میدونم تو این رنج قیمت خرید شده باشه.
پس سروش جان لطفا در مورد این مادیون chianti برامون بگو.خرید شده؟شایعس
نه درست نیست.من شنيدم قجري رو با 450 ميليون تومن وارد كردن
:blinksmiley:من شنيدم قجري رو با 450 ميليون تومن وارد كردن
چرا اسب هایی مثل این رو نمیارن و میرن امثال قجری رو میارن که یه کره قهرمان نداره؟؟؟؟؟؟؟
من شنيدم قجري رو با 450 ميليون تومن وارد كردن
سلام
کرهrsd dark victory
عکس آواتار da valentino