barari

جديدا يه ماديون فرستاديم واسه كشش از براري
فدلك.كره توحيد و خاطره
الان هم هشتگر هستش

ابوذر

Member
اگه تروبرد قاطي داشته باشه كه يه روزي تست درست درمون روش بشه چي ميشه!فكر كن 10 سال ديگه يه گله از اين خط خوني داشته باشي بعد بهت بگن يه گله دوخون داري!مثل خيلي از اسباي عرب ردي!قمار بزرگيه

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
اگه تروبرد قاطي داشته باشه كه يه روزي تست درست درمون روش بشه چي ميشه!فكر كن 10 سال ديگه يه گله از اين خط خوني داشته باشي بعد بهت بگن يه گله دوخون داري!مثل خيلي از اسباي عرب ردي!قمار بزرگيه

اصلا مهم نیست
تو کل دنیا این موضوع جا افتاده.
اسبها تولید میشوند برای کاربرد و استفاده.
مگه کره های زرافه یا سیلمیهایی که داستان دارن. با قیمت کم فروش میرن؟!

ابوذر

Member
تا چه بازي رخ نمايد بيدقي خواهيم راند.عرصه شطرنج رندان را مجال شاه نيست

Soheil Sanati

Active member
براری به یزدیها رسید!!!

سلام دوستان .امروز ۹۱/۵/۳ اقای رشید نیا براری رو از اقای ناطق خرید و به یزد اورد.این هم یکی دیگه از درجه یکهایی که به یزد اومد

1 ماه پیش به قیمت 170 میلیون تومن خریداری شده است ولی بعلت کشش اقای نوری گفته بودند تا 1 ماه دیگر اسب را تحویل خواهم داد
این حرف را در خوزستان چندجایی شنیده ام

منم تبریک میگم سیلمی کورسی بسیار خوبیه.
من وقتی براری تازه برده بودن تهران از استاد علی پرسیدم ایشون گفتن تهران 2.میلیون هستش ولی اگه برگرده یزد پیش خودم مجددا 1.5 میلیون میگیرم

براری از جمله اسب های خوب وارداتیه که از سمت پدر شجره بسیار عالی داره.
پدر عالی و پدربزرگ افسانه ای داره این سیلمی.
اسبی با با چنین شجره و اینکه مقام های خوبی گرفته و تولیدات خوبی داره و تایید واهو هستش درست نیست زیر سوال برده بشه.
مهم اینه dna تایید شده و جز عرب خالص هستش.
واسه پدرش که چند هفته پیش مرد واهو مراسم گرفت.

علی اصفهانی

Active member
اندام عربی داره . فقط زیادی ورزیده شده . سرش خیلی شبیه سر سمرقنده . کپلش کپل انسیاتوره .کتف و شکمش هم که کاملا عربیه . یعنی توی عربهای ایرانی خالص خودمون اگر تولید به سمت کورسی داشته باشیم که دنبال سر قوسی و گردن بلند نباشیم خیلی امکان داره شبیه این تولید بشه .
یه نگاهی به عکس معروف انسیاتور (ابلیس/آب بید) بندازید .

Soheil Sanati

Active member
من ۳ تا از مادیانهای کورسیم رو از براری کشیدم
زمزم رفیع(برفین تکسیاتور) شهرزاد سهیل(اصیل سروانه) دل ارام(مبارک یاقوت)

بالا