kar papageno

Farib

Member
خلاصه به هر حال black smock Arabians امسال سال فئق العاده خوبي رو از صدقه سر ايراني ها طي كرد . تبريك ميگيم بهشون چون امار فروش امسالشون تو تاريخ مزرعه شون فوق العاده بوده.

جناب فریب نظرت در مورد سیلمی چیه؟ منم میدونم که المانیها چند بار بخاطر این خریدها سور دادن و در پوست خودشون نمی گنجن

Soheil Sanati

Active member
من این اسب رو 3 روز پیش دیدم.100 کیلو اضافه وزن داشت.صورت و چشماش نسبتا خوب بود.خودشون میگن 75 میلیون خریدن.

من نمیدونم دلیل وارد کردن این مثلا سیلمیهای ....... چیه واقعا ؟؟؟؟؟ همینجور دارن اسب میارن کسی هم نیست بگه آخه اینا چیه :hmmsmiley02::hmmsmiley02:

من نمیدونم دلیل وارد کردن این مثلا سیلمیهای ....... چیه واقعا ؟؟؟؟؟ همینجور دارن اسب میارن کسی هم نیست بگه آخه اینا چیه :hmmsmiley02::hmmsmiley02:
عزيز جون
arab k.h كه گفت 11 سالشه و كره هاي خوبي چونbs paparazzi داره پس ديگه دليل مين حرفا چيه اين اسب امتحان پس داده و كره خوب هم توليد كرده ( بر عكس خيلي از اسبهاي وارداتي)
و اينكه چند مالك داره خودش نشون ميگه كه چند نفر پولاشون رو روي هم گذاشتن تا اين اسب وارد شده
وبا اين قيمت اسب به نسبت خوبي هم خريدند . برعكس خيلي از متمولين نا آگاه كه چشم بسته اسب ميخرند
هنوز هم دليل ميخواي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این اسب هیچی که نداره تو مزرعه خودش تو المان چند کره تاپ داره و اینایی که خریدنش چند نفر ادم زحمتکش هستند نه یسری ادمی که پول باد اورده دارند!!!!!

عزيز جون
arab k.h كه گفت 11 سالشه و كره هاي خوبي چونbs paparazzi داره پس ديگه دليل مين حرفا چيه اين اسب امتحان پس داده و كره خوب هم توليد كرده ( بر عكس خيلي از اسبهاي وارداتي)
و اينكه چند مالك داره خودش نشون ميگه كه چند نفر پولاشون رو روي هم گذاشتن تا اين اسب وارد شده
وبا اين قيمت اسب به نسبت خوبي هم خريدند . برعكس خيلي از متمولين نا آگاه كه چشم بسته اسب ميخرند
هنوز هم دليل ميخواي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آهان دلیل یک سیلمی بودن خوب اینه که اولا قیمتش مناسب باشه که چند نفری بتونن بیارن واقعا دلیل خوبیه آفرین ... دوما این که حداقل یه کره خوب مث bs paparazzi داده باشه و دیگه اسمش جایی نباشه واقعا عالیه .... به نظرم که این دلایل کافیه واسه سیلمی آوردن آقا ... این چند نفری که چشماشونو بر عکس خیلی از متمولین خیلی آگاهانه و از روی منطق باز کردن و تازه پولاشونو روی هم گذاشتن تا یه سیلمی خوب وارد کنن رو باید بهشون جایزه داد احسنت :biggrin::biggrin: آفریینننننن

ashkann.m

Member
این خوبه که یک کره جای خودش گذاشته بعضی از اسبای وارداتی ما نصف خودشون هم کره نمیدن

آهان دلیل یک سیلمی بودن خوب اینه که اولا قیمتش مناسب باشه که چند نفری بتونن بیارن واقعا دلیل خوبیه آفرین ... دوما این که حداقل یه کره خوب مث bs paparazzi داده باشه و دیگه اسمش جایی نباشه واقعا عالیه .... به نظرم که این دلایل کافیه واسه سیلمی آوردن آقا ... این چند نفری که چشماشونو بر عکس خیلی از متمولین خیلی آگاهانه و از روی منطق باز کردن و تازه پولاشونو روی هم گذاشتن تا یه سیلمی خوب وارد کنن رو باید بهشون جایزه داد احسنت :biggrin::biggrin: آفریینننننن
وقتي ميگم از روي عكس كارشناس ميشين واسه همينه
آخه برو كره هاشو ببين با ماديوناي خالص و نه چندان خوب چي توليد كرده بعد بيا ابراز فضل كن اگه اسمش جايي بود 75 7يچي 750 مليون هم نميشد خريدش مهم اينه كه اين سيلمي برعكس خيلي از وارداتيها شايد خودش زياد جالب نباشه ولي اصلاح ميكنه كره هاش از خودش بهتره و عيبهاي ماديون رو ميپوشونه اين يعني گامي به جلو كه در سطح ايران با اين همه اسب وارداتي بيخود خيلي هم خوبه (آناناس)
همه كه مثل شما نيستن 75 تومن به چشمشون نياد اينا نداشتن چنتايي روي هم گذاشتن و اين سيلمي رو خريدن
من گفتم كره خوب توليد كرده و به نسبت قيمت اسب خوبي خريدن نگفتم چون ارزون خريدن پس خوبه
ولي اينجور كه معلومه شما فقط حروف رو ميخوني به معنا و مفهمو كاري نداري واسه همينه فك ميكني چيزي بلدي

لینک تولیدات در خارج
IN THE FOCUS - Search
اینم عکس خودش وقتی که کره بوده در مسابقه زیبایی که مقام اول رو گرفته....
hs01_papageno.jpg
اینم 2 تا عکس دیگه(سایزش کوچیکه شرمنده!!!)
papageno.jpg
images.jpg

بالا