Major

سینا

Member
یادم رفت اینکیارو بزارم

پیوست ها

• 14022010030.jpg
    14022010030.jpg
    46.7 کیلوبایت · بازدیدها: 92
  • 16022010089.jpg
    16022010089.jpg
    41.1 کیلوبایت · بازدیدها: 49
کرهای ماجور بدنیا آمدن چطورن ؟
کسی عکس داره ؟

کلا نسبت به سیلمی های زیبایی دیگه ای که وارد شده اسب تره ( قوی تر ) و این جوری که خود مهندس بیک هم میگفت یکی از دلایل انتخابشون هم همین قضیه بوده .

یه کره با ختن بیک داده خیلی خوشگل شده کره الان 4 ماهشه . تازه یال و دمشو زدن هر وقت یه ذره سر و شکل گرفت عکسشو براتون میذارم.

Farib

Member
از نظر من مهم اینه که در اروپا هم جزو سیلمی هایی بوده که با دید مثبت ازش استفاده میشده.

sina-es

Member
ایمان جان البته من بچه یزد نیستم:)

پیوست ها

• ec68f6856efacbce478b443c48533ff9__DSC_0714.jpg
    ec68f6856efacbce478b443c48533ff9__DSC_0714.jpg
    88.8 کیلوبایت · بازدیدها: 79
کلا نسبت به سیلمی های زیبایی دیگه ای که وارد شده اسب تره ( قوی تر ) و این جوری که خود مهندس بیک هم میگفت یکی از دلایل انتخابشون هم همین قضیه بوده .

یه کره با ختن بیک داده خیلی خوشگل شده کره الان 4 ماهشه . تازه یال و دمشو زدن هر وقت یه ذره سر و شکل گرفت عکسشو براتون میذارم.

major قبل از وارد شدنش اون ور اب هم تولیدات خوب و زیبایی داشته شاید اگه مجله arabi رو دنبال کرده باشین عکس کره اش رو دیده باشین،اسبی هست که صفات خوبشو با ژنش منتقل می کنه اما در مورد این حرف که نسبت به سیلمی های دیگه ی وارد شده اسب تره شک دارم و نمیشه اینجوری قضاوت کرد

آرتا

Member
کسی از تولیداد میجر خبر داره کره دهیش چطوره؟
تو خارج یک کره داره بنام جیسور کسی ازش عکس داره؟

sajad

Member
کسی از تولیداد میجر خبر داره کره دهیش چطوره؟
تو خارج یک کره داره بنام جیسور کسی ازش عکس داره؟
کره های بسیار قوی تولید میکنه
یک نریان هم در باشگاه آقای مومن هست با مادیان چشمک که خوب شده

آرتا

Member
فکر کنم دو سه تا از کره هاش بودند و یکیش تو غرور ملی دوم شد اسمشو یادم نیست
یکی دیگه نوه ش هم که کره جیسور بود تازه از خارج آورده بودنش چمپون نریان های جوان رو آورد

R.sadeghi

Member
دوتا کره هم آقای حیدری ازش داره یکی با مادیان طلوع ک بسیار زیبا شده کره هم مادیون هست و یه کره درشت با مادیان چهارشیر داده ک اونم نریان
زیبایی شده

فکر کنم دو سه تا از کره هاش بودند و یکیش تو غرور ملی دوم شد اسمشو یادم نیست
یکی دیگه نوه ش هم که کره جیسور بود تازه از خارج آورده بودنش چمپون نریان های جوان رو آورد
بله کره جیسور یعنی هسین که در کرمان مالکیت اقای انتظاری هست ولی مادر هسین نوه ال شکلان هستش (گلوریا) اون مادیون رو با تولیدات مادیون های متوسط مقایسه می کنید

بالا