psytadel(padrons psyche # bint by shah)e

مادر این سیلمی یکی از مادیون های زیبا و با خط خونی بسیار عالی یعنی به by shah میرسه
bint by shah
bint-bey-shah-01.jpgbint-bey-shah-02.jpgbint-bey-shah-03.jpgbint-bey-shah-05.jpgbint-bey-shah-09.jpg

این سیلمی یکی از بهترین سیلمی های دنیا بوده و در ضمن پدر سیلمی الامین و لرد بیشاه می باشدو از خط خونی های معروف دنیا خصوصا روسی می باشد .

Farib

Member
این سیلمی رو از هر سیلمی دیگه بیشتر دوست دارم .شاید ظاهر امروزش هیچوقت شبیه یک اسب شو نباشه ولی بدون تردید و به عقیده من مهمترین سیلمی تولید کننده اسبان شو هست و ابتدای یک خط خونی عالی . اگر psytadel به ایران میومد چه قیمت کششی رو براش پیشنهاد می کردین. این رو از چشم یک تولید کننده بگشین و برای مادیون های خودتون. چقدر حاضر بودین برای کشش از یکی از بهترین سیلمی های جهان در ایران خرج کنین ؟

ابوذر

Member
اگه مادياني داشتم كه مناسب كشش بود با اين سيلمي زيبا و بهم نتيجه دلخواه رو ميداد تا 10 تومن هم حاضر بودم بدم براي كشش.ولي اين سيلمي براي توليد عالي نياز به مادياني مثل خودش يا دست كم يه رده پايين تر از خودش نيازه

Farib

Member
نه دوستان Psytadel رو به این راحتی ها نمیشه خرید . ولی شاید خوبه که بدونیم آیا آوردن این نوع سیلمی میتونه به صنعت اسبمون کمک کنه و آیا کسی که میاره حداقا میتونه پولش رو در بیاره؟
این سیلمی بالاترین درصد تغییرات رو ایجاد میکنه. از طرف دیگه شما هر مادیانی داشته باشید میخواهید بیشترین تغییرات رو درش ایجاد کنید پس به هر حال بیشترین تغییرات مطلوبه . ولی فکر میکنید چند درصد از ایرانی ها میتونن 10 میلیون برای کشش بدن و آیا واقعا 10 میلیون رقم مناسبیه ؟ اگر شما مالک این سیلمی بودین پول کشش رو 10 میلیون میزاشتین ؟ چه فاکتورهایی رو برای پول کشش مد نظر قرار می دادین ؟

amirhosin

Member
نه دوستان Psytadel رو به این راحتی ها نمیشه خرید . ولی شاید خوبه که بدونیم آیا آوردن این نوع سیلمی میتونه به صنعت اسبمون کمک کنه و آیا کسی که میاره حداقا میتونه پولش رو در بیاره؟
این سیلمی بالاترین درصد تغییرات رو ایجاد میکنه. از طرف دیگه شما هر مادیانی داشته باشید میخواهید بیشترین تغییرات رو درش ایجاد کنید پس به هر حال بیشترین تغییرات مطلوبه . ولی فکر میکنید چند درصد از ایرانی ها میتونن 10 میلیون برای کشش بدن و آیا واقعا 10 میلیون رقم مناسبیه ؟ اگر شما مالک این سیلمی بودین پول کشش رو 10 میلیون میزاشتین ؟ چه فاکتورهایی رو برای پول کشش مد نظر قرار می دادین ؟
یعنی قصدوارد کردن سیتادل رو ندارید؟

بله در صورتی که مادیون هم در اندازهای سیتادل باشه که در ایران کم هست کره ای تولید میشه بتونه در شو های رده a یا b شرکت کنه در صورتی کشش این سیلمی 10ملیون ارزش داره که ما هم بتونیم اسب ها رو از ایران خارج کنیم
ما داریم از این کشورها اسب های درجه 3...4 وارد میکنیم که هدف فقط گمراه کردن خودمونه با همین اسب ها میشه کدوم مسابقه رده بالا رو انجام داد
یعنی هر سیلمی بزرگ در هر زمینه چه پرش .کورس .زیبای....... با هر قیمتی وارد بشه در صورتی هدف بزرگتر و تولیدات بهتر میشه که اسب از ایرانم بشه خارج کرد که اسبداران انگیزه وهدف دار تر تولید مکنند

ابوذر

Member
ما اگه اسبي هم در حد گروه a توليد كنيم نميتونيم از كشور خارجش كنيم.به نظر من نبود قرنطينه استاندارد بايد يه فكري به حالش بشه.فدراسيون چيكار ميكنه خداييش؟حالا ما اسب براي صادرات نداريم درست شايد كسي خواست يه سيلمي درجه يك دنيا رو اجاره كنه بياره ايران.ديگه نبايد بتونه ببردش؟؟؟؟كسي پيشنهادي داره براي برقراري قرنطينه؟

ما اگه اسبي هم در حد گروه a توليد كنيم نميتونيم از كشور خارجش كنيم.به نظر من نبود قرنطينه استاندارد بايد يه فكري به حالش بشه.فدراسيون چيكار ميكنه خداييش؟حالا ما اسب براي صادرات نداريم درست شايد كسي خواست يه سيلمي درجه يك دنيا رو اجاره كنه بياره ايران.ديگه نبايد بتونه ببردش؟؟؟؟كسي پيشنهادي داره براي برقراري قرنطينه؟
اگه قرنطینه داشته باشیم میشه تولید خوب داشته باشیم با یه سیلمی خوب وچندتا مادیون خوب نمیشه زود کیفیت رو بالا برد و بگیم الان میشه تولیدخوب داشت و مسابقات رده بالا برگزار کرد به زمان نیاز داره
این قرنطینه میتونه به مالک های اسب انگیزه بده که اسب رو خارج کنند
که این برنامه اصلاح کردن قرنطینه دست مدیران بزرگ کشوری که هیچ ................؟؟؟؟؟؟

Farib

Member
دوستان حرف شما در مورد قرنطینه صحیحه ولی چرا یه جور دیگه به این داستان نگاه نمی کنین؟
میدونین در چندسال اخیر چند راس اسب عرب وارد ایران شده وبا چه قیمتهایی فروش رفته ؟ مطمینیم که اگر psytadel درایران بود از مادیان های خودمون یا همین مادیان هایی که در ایران هستن میتونست تولیدات بهتری از آنچه وارد شده داشته باشه یا حداقا در سطح اونا نه پایین تر و چقدر هزینه داشت ؟ 10 میلیوم تومان نه چند ده میلیون تومان.
اگر چه باز هم به نظر من اصلاح آنچه که داریم از خرید های سر سام آور بهتره.
در مورد قرنطینه هم دست مدیران کشور نیست. امید وارم هر چه زود تر درست شه. :smilingsmiley:

ابوذر

Member
شما درست ميفرماييد كه توليد بهتر از وارداته.اما با نظرتون در باره سيلمي وارد كردن مخالفم.نميشه اين بابوهايي كه وارد ايران شده رو سيلمي گفت چه برسه به اينكه بخوايم توليدات خوبي هم داشته باشيم ازشون.البته نه همشون.به نظر من اگه قراره سيلمي وارد بشه بايد چند نفر پولدار و چند نفر متخصص دلسوز يه تعاوني رو تشكيل بدن و بعد يه سيلمي مثل همين مورد رو وارد كنن.اونوقته كه ميشه يه برنامه ريزي درست حسابي كرد.اينكه هركي برا خودش بره يه نريون دو سه ساله ورداره بياره و اسمشو سيلمي بزاره و هركسي با هر ماديوني كه داره شروع كنه به كشش......بدون دونستن ذره اي علم اصلاح نژاد و تجربه و داشتن يه سيلمي طراز اول اين ره كه ميرويم به تركستان است آقا فريبرز.درضمن مشكل قرنطينه دست مديران كشور نيست دست كيه پس؟اگه قرنطينه داشتيم از واردات سگهاي دوورمن همراه با چند گورخري كه مشمشه داشتن و وارد شدن و سرانجام هم ببرهاي سيبري باغ وحش تهران خوردن و يكيشونم مرد جلوگيري ميشد.
دوستان حرف شما در مورد قرنطینه صحیحه ولی چرا یه جور دیگه به این داستان نگاه نمی کنین؟
میدونین در چندسال اخیر چند راس اسب عرب وارد ایران شده وبا چه قیمتهایی فروش رفته ؟ مطمینیم که اگر psytadel درایران بود از مادیان های خودمون یا همین مادیان هایی که در ایران هستن میتونست تولیدات بهتری از آنچه وارد شده داشته باشه یا حداقا در سطح اونا نه پایین تر و چقدر هزینه داشت ؟ 10 میلیوم تومان نه چند ده میلیون تومان.
اگر چه باز هم به نظر من اصلاح آنچه که داریم از خرید های سر سام آور بهتره.
در مورد قرنطینه هم دست مدیران کشور نیست. امید وارم هر چه زود تر درست شه. :smilingsmiley:

Farib

Member
حق با شماست ابوذر جان. من هم میگم در صورتی که تغییر رویه بدیم و قبل از هر کاری جامعه مولد کشور رو آمار گیری کنیم و برای آنچه که داریم و میتونه تو طرح قرار بگیره تصمیم گیری کنیم. اونموقع میشه برای سیلمی و چیزی که می خوایم بهش برسیم فکر کنیم.
در مورد قرنطینه مشکل اساسی ما سازمان دامپزشکی کشوره. چون تنها نهادی که به قرنطینه ربط داره همین نهاده . نه جهاد و نه فدراسیون هیچ ربطی به قرنطینه ندارن و فقط سازمان دامپزشکیه که باید در طی چند سال تصمیم های راهبردی برای قرنطینه رو اجرا کنه. ولی یه مسیله هم عدم اتحاد ماست. اگر اسب دارهای ایران یه گروه بزرگ تشکیل بدن و بطور شازمان یافته ادامه کار قرنطینه رو از سازمان دامپزشکی بخوان میشه دامپزشکی رو مجاب به پی گیری کرد وگر نه واردات این حیوا ناتی که نام بردی نشون میده که سازمان دامپزشکی ککش هم نمی گزه چون اصلا هیچ دلیلی برای قرنطینه نمی بینه. ماییم که باید دلیل قرنطینه رو براشون اثبات کنیم.

ابوذر

Member
من با هر طرحي كه به صنعت اسب كشورم كمك كنه موافق و هر كمكي از دستم بر بياد فرو گزار نيستم.منتهي طرح بايد اصولي و كارشناسي شده باشه و با ديد مثبت اعضا و اعتماد كامل انجام بشه.متأسفانه ما دوستان اسبدار و باشگاه دار ويا دست كم علاقه مندان به اسب چوب بي اعتمادي به همديگه رو ميخوريم.شما يه پيشنهاد ارائه كنيد كه به نظر من شما از اطلاعات و تجربه خوبي برخورداريد و وارد كردن الامين خودش نشون دهنده اطلاعات بالا و ديد مثبت شماس.بنده پيشنهاد تشكيل تعاوني بچه هاي سايت رو ميدم كه هركسي علاقه داره ميتونه توش عضو بشه البته تعداد نامحدود باشه.با جمع شدن قطره قطره سرمايه هاي كم ميتونيم يه سيلمي درجه 1 رو وارد كنيم و اعضاي تعاوني ميتونن با تخفيف و حتي رايگان يكي يا دوتا از ماديانهاشون رو با سيلمي تعاوني كشش كنن.من فكر ميكنم اگه كشش ها هدفمند بشن هم براي تعاوني خوبه هم براي ماديان دارها.اگه تعداد عضويت نامحدود باشه هزينه نگهداري و پانسيون سيلمي و ماديانهاي آماده كشش هم تأمين ميشه و اگر سود آنچناني نداشته باشه دست كم كشش هاي هدفمندي رو ميشه برنامه ريزي كرد.با هدايت سرمايه هاي كم ميتونيم پول وارد كردن يه سيلمي خوب رو جمع كنيم و با بيمه ميشه اين سرمايه رو تضمين كرد ولي كشش ها بر اساس تأييد هيئت امناي تعاوني صورت بگيره كه حق سهامدارها ضايع نشه خداي نكرده.در ضمن با تشكيل تعاوني ميتونيم از وامهاي دولتي و امتيازات زيادي كه به تعاوني ها ميدن كه شامل وامهاي طولاني با بهره 4 تا 7 درصد و اعطاي زمين و ..... استفاده كرد.

یکی از کره های سرشناس سیتادل......( ال امین)

پیوست ها

• elamin2.jpg
    elamin2.jpg
    51.2 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • elamin1klein.jpg
    elamin1klein.jpg
    24.5 کیلوبایت · بازدیدها: 66
بالا