مقایسه آخال تکه های اهدایی به روسای جمهوری سابق ایران

اینطور که از این نظرات دوستان برمیاد از بین این 4تا سیلمی طلاقوش به واسطه بدن زیبا و قوی و رنگ زیبا و تعداد کره های معدودی که داده از همه بهتر بوده...
دوم و سوم وآخر چی؟؟؟

من مهلم رو خیلی میپسندم ولی تو این همه کره ای که داده فقط 2تاشون به دلم میشینند.در مورد قره قوش فقط یه کره،اونم عکسش رو تو انجمن دیدم(برکت).میمونه شمشیر که فکر کنم مطرحترین کره اش(و نه بهترین)آمیگو باشه...به جز اون سرآمد و مادیون سابله هم هست و احتمالا اسبای دیگه...

به نظر من(حتی قبل از مطرح کردن این موضوع):
اول-طلاقوش
دوم-مهلم
سوم-شمشیر
چهارم-قره قوش

دوستان نظر خودشون رو اعلام کنند لطفا...

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
طلاقوش ژنش خیلی قوی بوده. کره هاش با هر مادری کپی خودش شدن

مهلم کره دهیش در حد بقیه نبوده با توجه به تعداد کره

شمشیر کره دهی بهتری داشته با توجه به تعداد خیلی کم کره. آمیگو البته از مادر هم یه هیولا پشتشه و گرنه سرآمد هم کره شمشیره !
حیف توران که ازش کره بیشتری نیست :sadsmiley:
آمیگو یک خواهر تنی داره تو همون سایز و اندازه/.

قره قوش هم کره دهی معمولی داره. کره دوخون ازش زیاده

koulak

Member
من این تاپیک رو الان دیدم... غیر اینها که گفته شد اسب دیگری هم بود به اسم سیمرغ .... که بی نظیر بود..... به نظر من این 4 تا که نام برده شد کلا اسبان خیلی خوبی نبودند. چرا که با توجه به سیایت دولت ترکمنستان و اعمال محدودیت های فراوان در زمینه اسب، اصولا اسبهای اهدایی نمی تونستند خیلی خوب باشند. اما سیمرغ رو خریدند و همراه با شمشیر و 1 سیلمی دیگه که اونم اهدایی بود آوردند ایران. 1 از اونها که در بدو ورود تلف شد. از سیمرغ هم به هیچ وجه اجازه کشش داده نشد.

koulak

Member
امیر جان آمیگو خواهر تنی نداره...توران کلا 4 تا کره داشت.. که فقط 1 دونش مادیون هست اما از شمشیر نیست.

♘امیرحسین♞

من این تاپیک رو الان دیدم... غیر اینها که گفته شد اسب دیگری هم بود به اسم سیمرغ .... که بی نظیر بود..... به نظر من این 4 تا که نام برده شد کلا اسبان خیلی خوبی نبودند. چرا که با توجه به سیایت دولت ترکمنستان و اعمال محدودیت های فراوان در زمینه اسب، اصولا اسبهای اهدایی نمی تونستند خیلی خوب باشند. اما سیمرغ رو خریدند و همراه با شمشیر و 1 سیلمی دیگه که اونم اهدایی بود آوردند ایران. 1 از اونها که در بدو ورود تلف شد. از سیمرغ هم به هیچ وجه اجازه کشش داده نشد.
سیمرغ مالکش کی بوده؟
و عکس و اطلاعاتی ازش هست؟

koulak

Member
سیمرغ مالکش کی بوده؟
و عکس و اطلاعاتی ازش هست؟

مالک شخص آقای رفسنجانی بود که موقع سواری کلا باشگاه قرق میشد..... اون اسبی که اول از همه تلف شد داده شد به آقای خونساری بعدا شمشیر رو داد به آقای کرباسچی ، سیمرغ رو فروختن به آقای موسوی ، همراه انها یک سیلمی روسی نژاد اورلف (تروتر) هم اومد که دادند به رئیس فدراسیون سواری وقت آقای فروزش.

♘امیرحسین♞

مالک شخص آقای رفسنجانی بود که موقع سواری کلا باشگاه قرق میشد..... اون اسبی که اول از همه تلف شد داده شد به آقای خونساری بعدا شمشیر رو داد به آقای کرباسچی ، سیمرغ رو فروختن به آقای موسوی ، همراه انها یک سیلمی روسی نژاد اورلف (تروتر) هم اومد که دادند به رئیس فدراسیون سواری وقت آقای فروزش.

بنانیه نگهداری میشد؟
رنگش چی بود؟

یه اسب دیگه ای هم هست که جایی تو انجمن خوندم با شمشیر اومده اسمش مراد چنچه است...اون چطور بوده؟؟؟

من فکر میکردم سیلمی های اهدایی طلاقوش/شمشیر/قره قوش بوده مرادچنچه رو نمیدونستم...اسب دیگه ای هم تو اون پارت بوده؟

کلا چندتا اسب بوده؟؟؟

دوستان قرار شد کسی اگه عکسی داره بذاره...
فقط 4تا عکس اولی که من گذاشتم هست...
جناب هوشمند،جناب کولاک ما از شما قدیمی ترا بیشتر انتظار داریم.

hooshmand

Member
دوستان قرار شد کسی اگه عکسی داره بذاره...
فقط 4تا عکس اولی که من گذاشتم هست...
جناب هوشمند،جناب کولاک ما از شما قدیمی ترا بیشتر انتظار داریم.

جناب بگلري
بنده از سيلمي ها شمشير و....سيمرغ متاسفانه هيچگونه عكسي ندارم كه روي سايت بگذارم ولي در سالهاي اخر دهه 70 مكرر اين سيلمي هارو در منطقه لواسان ديدم چون خودم در ان منطقه ماديان تركمن داشتم كه كنارش ماديان توران و كره اش اميگو (يادگار شمشير ) را نگه داري مي كردم ولي از يكي از دوستان كه مستقيم با اين سيلمي ها كار ميكرد حتما پي گيري و اگر عكسي داشتند .؟؟..اخذ نموده و روي سايت قرار خواهم داد..
لازم بذكر هست سيلمي سيمرغ از شمشير دولاتر و كمي نيز كوتاه تر و مشكي تر (قره كهر ) بود

بالا