خواهش می کنم ! نظر لطف شما است . اما برای خودم هم جالب بود وقتی " شالیزار " را زین و دهنه می کردم برای یک لحظه شما و پویان تعجب کردید ...سهراب گفت:در مورد کار با اسب هم در قسمت تربیت یا پرورش میشه از تجربیات شما استفاده کرد.
قیقاج یک رشته جداگانه دسته بندی بشه؟ یا زیر گروه یکی از رشته های دیگر؟Dr_Ghaffari گفت:قیقاج من می توانم آموزش بدهم
اما فکر می کنم یکی از مسایلی که از آن غافلیم کار با اسب است ! که البته نیاز به توضیح دارد .
انجام دادم که!مرضیه گفت:من هم قبلا در مورد تاپیکی برای تربیت اسب یا همون پرورش یا کار با اسب پیشنهاد دادم،
رشته ها رو داریم ،میشه برای هر کدوم دو زیر گروه یکی برای آموزش سوار و دیگری برای تربیت اسب در نظر گرفت؟؟؟!
فکر نمی کنم لزومی داشته باشد قیقاج رشته ای جداگانه در نظر گرفته شود . فعلا کمی گرفتارم بعد از جشنواره اصفهان آن را شروع خواهم کرد . واقعیت این است که افرادی که چنین تکنیکهایی را می دانند بسیار کم هستند و تا کنون هیچ کتاب منتشر شده ای را در این زمینه ها ندیده ام . بد نیست جایی در همین سایت مطالبی گنجانده شود سعی می کنم همراه با عکس باشد . تیر اندازی با کمان و این صد سال اخیر با تفنگ نیز جز مهارتهای قیقاج است و تقریبا تنها مورد مسابقه ای در دو سال اخیر مسابقات قیقاج بوده است !♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:قیقاج یک رشته جداگانه دسته بندی بشه؟ یا زیر گروه یکی از رشته های دیگر؟Dr_Ghaffari گفت:قیقاج من می توانم آموزش بدهم
اما فکر می کنم یکی از مسایلی که از آن غافلیم کار با اسب است ! که البته نیاز به توضیح دارد .
کار با اسب منظورتون پرورش اسب؟