این اسب از چه نژادیست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ناشناس

Active member
؟ ???

پیوست ها

• arab-horse-0013.jpg
    arab-horse-0013.jpg
    34.2 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • arab-horse-003.jpg
    arab-horse-003.jpg
    29.8 کیلوبایت · بازدیدها: 15

ناشناس

Active member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
واقعا نمیدونی؟
اره با با میدونم میخواستم نظر دیگرانو بدونم وببینم داخل انجمن کسی هم هست که یک دفعه نظر اشتباه بده بعد یه خورده سر بسرش بزاریم

M

mrezap

Guest
سر به سر من هم میتونی بذاری :mad:
این اسب ترکمنه ::)
درست گفتم ;D
حتما میگین از کجا فهمیدم
از قوس عربی نه ببخشید از قوس ترکمنیش ;) ;)

علی واحدی

Active member
ناشناس گفت:
♘ امیرحسین ♞ گفت:
واقعا نمیدونی؟
اره با با میدونم میخواستم نظر دیگرانو بدونم وببینم داخل انجمن کسی هم هست که یک دفعه نظر اشتباه بده بعد یه خورده سر بسرش بزاریم
ناشناس عزیزم خودت میدونی که خیلی دوست دارم ولی همه تقریبا میدونن که چه نژادیه ولی سربسر گذاشتن با عزیزان زیاد جالب نیست و حالا اگه مورد مسخره از طرف دوستان قرار نمیگیرم میگم عربه و یا ممکنه آنگلوعرب(آنجلو عرب) باشه.(((چون واقعا ممکنه بعضی از دوستان ندونن )))و قطعا هم عکسه چون خودم هم دارمش. حالا میتونین سربسر من بزارین.

Dr_Ghaffari

Active member
دلم به حالتون می سوزه یعنی شما هنوز فکر می کنید که این اسبه و دارید روی نژادش بحث می کنید ؟ بابا این الاغه ، الاغ !فقط خیلی سر افکنده و خجالت زده است گردنش را خم کرده همین ! خیلی سر به سر الاغ بدبخت نگذارید !

M

mrezap

Guest
Dr_Ghaffari گفت:
دلم به حالتون می سوزه یعنی شما هنوز فکر می کنید که این اسبه و دارید روی نژادش بحث می کنید ؟ بابا این الاغه ، الاغ !فقط خیلی سر افکنده و خجالت زده است گردنش را خم کرده همین ! خیلی سر به سر الاغ بدبخت نگذارید !
مگه الاغ هم عرب داره؟ما دیگه اینجوریشو ندیده بودیم
جدی نگیرید
شوخی کردم بخندیم

M

mrezap

Guest
ما که نفهمیدیم
الاغه ،
عکسه،
عربه،
نژاده،
اسبچه خزره،
لهستانه،
جایزه،
اصلا ولش کن رو من حساب نکن من نیستم
:D :D ;D ;D

Dr_Ghaffari گفت:
منم از این الاقا میخوام :'( :'( :'(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا