اره با با میدونم میخواستم نظر دیگرانو بدونم وببینم داخل انجمن کسی هم هست که یک دفعه نظر اشتباه بده بعد یه خورده سر بسرش بزاریم♘ امیرحسین ♞ گفت:واقعا نمیدونی؟
به هر حال اگه نقاشی هم باشه از روی یک عکس اسبی نقاشی شده که قطعا" نژادی داشته دیگه.سهراب گفت:اگر بگم اینها نقاشی هستند تعجب میکنید؟![]()
نقاشی نیست سهراب جان, عکاس لهستانی است فامیلیشم پودولسکی, اسمش یادم نمیادسهراب گفت:اگر بگم اینها نقاشی هستند تعجب میکنید؟![]()
ناشناس عزیزم خودت میدونی که خیلی دوست دارم ولی همه تقریبا میدونن که چه نژادیه ولی سربسر گذاشتن با عزیزان زیاد جالب نیست و حالا اگه مورد مسخره از طرف دوستان قرار نمیگیرم میگم عربه و یا ممکنه آنگلوعرب(آنجلو عرب) باشه.(((چون واقعا ممکنه بعضی از دوستان ندونن )))و قطعا هم عکسه چون خودم هم دارمش. حالا میتونین سربسر من بزارین.ناشناس گفت:اره با با میدونم میخواستم نظر دیگرانو بدونم وببینم داخل انجمن کسی هم هست که یک دفعه نظر اشتباه بده بعد یه خورده سر بسرش بزاریم♘ امیرحسین ♞ گفت:واقعا نمیدونی؟
مگه الاغ هم عرب داره؟ما دیگه اینجوریشو ندیده بودیمDr_Ghaffari گفت:دلم به حالتون می سوزه یعنی شما هنوز فکر می کنید که این اسبه و دارید روی نژادش بحث می کنید ؟ بابا این الاغه ، الاغ !فقط خیلی سر افکنده و خجالت زده است گردنش را خم کرده همین ! خیلی سر به سر الاغ بدبخت نگذارید !
نه خوشم آمد ! اما نه خوشمان آمد !مرضیه گفت:بابا خودتون و نظر دادنتون!!!!
دادار جان جایزه ی منوبفرست برام،این اکاپیه! :![]()
![]()
دادار جان شما راحت باش! دکتر غفاری تقبل کردند جایزه رو!!! ;DDr_Ghaffari گفت:نه خوشم آمد ! اما نه خوشمان آمد !مرضیه گفت:بابا خودتون و نظر دادنتون!!!!
دادار جان جایزه ی منوبفرست برام،این اکاپیه! :![]()
![]()
منم از این الاقا میخوام :'( :'( :'(Dr_Ghaffari گفت:دلم به حالتون می سوزه یعنی شما هنوز فکر می کنید که این اسبه و دارید روی نژادش بحث می کنید ؟ بابا این الاغه ، الاغ !فقط خیلی سر افکنده و خجالت زده است گردنش را خم کرده همین ! خیلی سر به سر الاغ بدبخت نگذارید !