خطافه

حاج کنعانی چند سال پیش این مادیان رو داشته که در زمانی که آبستن هم بوده ÷یش خودش از کولیک تلف شده به مهندس سهیل یوسف نیا هم که اونموقع مسئول تبارنامه بوده اعلام فوت میشه در ضمن همون موقع هم قبل از مرگش مو گیری میشه و dna اش تو سازمان ثبت میشه شناسنامه و برگه داغش هم الان پیش حاج کنعانی مالکه آخرشه.حالا اگر این خطافه اس برید ببینید کره هاش تو این 2-3 سال از لحاظ dna تائید شدن یا نه.هر کس هم در موردش سوالی داره به حاج کنعانی مالک زلزله (غرور-سمیلا)مراجعه کنه.

سامان حسینی

Active member
جناب شهسوار مطمیینید به همین نام بوده اونی که شما دیدید؟یه خطاره یا خطره هم هست کره عقرب شاید اون بوده؟

حدود دوهفته پیش با دکتر رفیعی (یکی از دامپزشکای شوش) برای دیدن اسباش رفتم و در محل اصطبلش یه مادیان نیله مگسی نحیف دیدم دکتر گفت اسمش خطافست و برای مادرش هم همین اسم را برد که تو صفحه قبل نوشته شده وگفت الان ازاسب خودم کشیدم .با این وجود می پرسم باز هم برای اطمینان می پرسم...

سینا گورانی

Active member
شهسوا جان دکتر رفیعی الان چه اسبایی داره ؟ کجا نگهشون میداره ؟ میگن سیلمی خالص مشکی چهار قلم سفید کره تارخ خریده شما دیدینش ؟ نظرت دربارش چیه ؟ اگر عکس گرفتی ازش بزار لطفا
حدود دوهفته پیش با دکتر رفیعی (یکی از دامپزشکای شوش) برای دیدن اسباش رفتم و در محل اصطبلش یه مادیان نیله مگسی نحیف دیدم دکتر گفت اسمش خطافست و برای مادرش هم همین اسم را برد که تو صفحه قبل نوشته شده وگفت الان ازاسب خودم کشیدم .با این وجود می پرسم باز هم برای اطمینان می پرسم...

سینا جان .بنده چندجا بادکتر رفتم و اسب دیدم .محل خاصی نداره برای اسباش .اسبهایی که دکتر نشونم داد ..قره سمر قندبود همون اسب سیاهی که فرمودی .سارا بانو (مبارک .فولاده) خطافه . درسا شیخ بهادر . قره سمر قند سرو گردن خوبی داره .به نظرم اتصالات گردنش مناسبن .قدش معمولیه ولی در کل تیپ خوبی داره .

بالا