ناشناس گفت:درهنگام یورتمه آزاد چه زمان باید اریبرا رعایت کرد
ناشناس عزیز این سوالات از شما بعیده. به قول دادار عزیز زمان نداره و شما همواره در یورتمه آزاد باید اوریب صحیح را رعایت کنید. یعنی هنگامیکه دست خارج اسب (یا پای داخل او) روی زمین آمد زمانیستکه شما باید بنشینید وسلام نامه شد تمام.DADAR گفت:زمان ندارد دوست من همیشه باید رعایت کرد ..![]()
فکر می کنم هدف دوست ناشناسمان افتتاح یک بحث جدید و دنباله گیری آن توسط سایرین می باشد . به هر حال ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است ! خوب است دادار عزیز و شما برادر جان به توضیح کامل حرکت و نیز مکانیک حرکت بپردازید تا جنبه آموزشی کاملی برای دوستان داشته باشد . برای شروع من می پرسم اسب در سواری گشت است حالا چگونه باید دست داخل و خارج برای این حرکت تعیین نمود ؟ چگونه می توان به یک هماهنگی کامل بین نشست سوار و گام اسب در یورتمه آزاد رسید ؟ و ....ناشناس گفت:درهنگام یورتمه آزاد چه زمان باید اریبرا رعایت کرد
قصد جسارت نبود فقط سوال کمی مبهم بود. دکتر جان حرکت صحیح اوریب توی مانژ رو عرض نمودم و در گشت و صحرا هم باید در صورتیکه جای خوب و مناسب برای یورتمه وجود داشته باشد هر از گاهی مثلا 2 تا 3 دقیقه یک بار اوریب عوض شده که فشار تقسیم گردد و تعادل هم یکنواخت برای اسب ایجاد گردد.Dr_Ghaffari گفت:فکر می کنم هدف دوست ناشناسمان افتتاح یک بحث جدید و دنباله گیری آن توسط سایرین می باشد . به هر حال ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است ! خوب است دادار عزیز و شما برادر جان به توضیح کامل حرکت و نیز مکانیک حرکت بپردازید تا جنبه آموزشی کاملی برای دوستان داشته باشد . برای شروع من می پرسم اسب در سواری گشت است حالا چگونه باید دست داخل و خارج برای این حرکت تعیین نمود ؟ چگونه می توان به یک هماهنگی کامل بین نشست سوار و گام اسب در یورتمه آزاد رسید ؟ و ....
برادر جان این مسائل را من میدانم اما خیلی از عزیزان هستند که در سواری به این کار توجهی نمیکنند .وخود شما شاهد این عزیزان در باشگاهی که کار میکنید هستید .شاگرد آقای .... همین طور سوار اسب میشه کار نداره دست خارج یا داخل کجا هست/baradar گفت:ناشناس عزیز این سوالات از شما بعیده. به قول دادار عزیز زمان نداره و شما همواره در یورتمه آزاد باید اوریب صحیح را رعایت کنید. یعنی هنگامیکه دست خارج اسب (یا پای داخل او) روی زمین آمد زمانیستکه شما باید بنشینید وسلام نامه شد تمام.
کاملا درسته و اولین چیزی که در یورتمه آزاد باید رعایت بشه و جزو اصوله رعایت اوریب صحیحه که باید مدام از طرف مربی گفته بشه که برای شاگرد قابل حس باشه(بدون نگاه کردن به دست اسب). آره باید کاملا حسی باشه که شاگرد حرکت اسبو زیر پاش کاملا حس کنه و احساسو بلد بشه.(که آنهم وظیفه مربیه که با تکنیکهایی بتونه حس سوارکاری رو در شاگرد بوجود بیاره). اگر جسارتی شد به بزرگواری خودتان ببخشید. برادرتان برادر.ناشناس گفت:برادر جان این مسائل را من میدانم اما خیلی از عزیزان هستند که در سواری به این کار توجهی نمیکنند .وخود شما شاهد این عزیزان در باشگاهی که کار میکنید هستید .شاگرد آقای .... همین طور سوار اسب میشه کار نداره دست خارج یا داخل کجا هست/