دعوت جهت گردهمایی سوارکاران و دست اندر کاران اسب

علی واحدی

Active member
با سلام به دوستان عزیز:
با تلاش جناب آقای دکتر غفاری و ... قرار شد تمامی اعضای سایت در شیراز(و در صورت تمایل استانهای دیگر) روز پنجشنبه 30 آبانماه 87 ساعت 9 صبح در محل دانشکده دامپزشکی شیراز جهت بحث پیرامون مسائل سوارکاری و پیشرفت آن و تاسیس شرکت تعاونی اسبداران و سوارکاران استان فارس جمع گردند. چیزی که سالها پیش باید بوجود میآمد ولی ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است. تقاضا میشود که هر کدام از اعضای محترم سایت در صورت تمایل در همین تاپیک اعلام حضور نمایند تا هماهنگی بیشتری گردد.

اگه ميشه لطفا بد از ظهر باشه مثلاً ساعت 6:30
baradar گفت:
با سلام به دوستان عزیز:
با تلاش جناب آقای دکتر غفاری و ... قرار شد تمامی اعضای سایت در شیراز(و در صورت تمایل استانهای دیگر) روز پنجشنبه 30 آبانماه 87 ساعت 9 صبح در محل دانشکده دامپزشکی شیراز جهت بحث پیرامون مسائل سوارکاری و پیشرفت آن و تاسیس شرکت تعاونی اسبداران و سوارکاران استان فارس جمع گردند. چیزی که سالها پیش باید بوجود میآمد ولی ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است. تقاضا میشود که هر کدام از اعضای محترم سایت در صورت تمایل در همین تاپیک اعلام حضور نمایند تا هماهنگی بیشتری گردد.

ناشناس

Active member
با تشکر از همه شما عزیزان زحمت کش اگر میشه یک لطف بزرگی کنید که این گرد همایی در روز جمعه باشد
به خاطر اینکه ممکن است بعضی از عزیزان مشغله ای داشته باشند (مدرسه .قرار قبلی بعضی ها دانشگاه داشته باشند
اما روز جمعه دیگر کسی بهانه ای ندارد. وهمه در این روز بیکار هستند ومیتوانند بیاییند.

برادر جان روز دقیق را برای من (مسیج کنید .مرسی

علی واحدی

Active member
ناشناس گفت:
با تشکر از همه شما عزیزان زحمت کش اگر میشه یک لطف بزرگی کنید که این گرد همایی در روز جمعه باشد
به خاطر اینکه ممکن است بعضی از عزیزان مشغله ای داشته باشند (مدرسه .قرار قبلی بعضی ها دانشگاه داشته باشند
اما روز جمعه دیگر کسی بهانه ای ندارد. وهمه در این روز بیکار هستند ومیتوانند بیاییند.

متاسفانه بدلایلی فقط در همان روز و همان ساعت ممکن خواهد بود. البته میتوانید با دکتر غفاری هماهنگی کنید.

Dr_Ghaffari

Active member
امروز 16 آبان در دانشکده دامپزشکی شیراز " دومین همایش افقهای نوین در گستره دامپزشکی " برگزار گردید . سخنرانیهای مفیدی بویژه از سوی دکتر " کافی " ریاست محترم دانشکده دامپزشکی شیراز و نیز دکتر " کامران شریفی " استاد دانشکده دامپزشکی دانشکده دامپزشکی مشهد ایراد گردید . حقیر نیز اجازه خواستم و 10 دقیقه در زمینه پزشکی اسب و کاستی دانشکده ها در آموزش دانشجویان در این زمینه حرف زدم !و نیز وظیفه دانشکده ها در برگزاری کلاسهای ترویجی و آموزشی برای پرورش دهندگان اسب در حیطه های دامپزشکی !مثال عرض می کنم من یا آقای دکتر طاهری و یا هر دامپزشک دیگر با یک ایده نو برود و وارد دنیای اسب شود ! مالک اسب چگونه مرا و او را باور خواهد کرد وقتی که هیچ گونه اطلاعات پایه ای نداشته باشد . باید مالک اسب در مراکزی نظیر دانشکده ها با تکنیکهای نوین و کاربرد آنها و اهمیت آنها آشنا شود سپس مالک اسب با پی بردن به ارزش کار خود به سراغ دامپزشک برود و در خواست خدمات مربوطه را داشته باشد و ...
پیرامون همین مسایل با ریاست دانشکده دکتر کافی و معاونت دانشجویی دانشکده دکتر قیصری مذاکره شد و قرار شد ماهانه یک جلسه در دانشکده دامپزشکی شیراز برگزار شود و در این نشستها پیرامون مدیریت دامپزشکی اصطبلها ، مراقبتهای دامپزشکی از اسب و معرفی تکنیکهای نوین و ... توسط اساتید دانشکده دامپزشکی و نیز در زمینه های مدیریت اقتصادی و کار آفرینی و ... در زمینه اسب داری توسط ستادهای کار آفرینی دانشگاه و ... آموزش داده شود .
علاوه بر آموزش دانشکده دامپزشکی تقبل نموده است کلاس مناسب ، امکانات آموزشی ، و نیز اسبهای دانشکده را برای آموزشهای عملی در اختیار بگزارد .
یکی از مسایل مورد گفتگو تامین هزینه های مالی برای چنین کارگاه های آموزشی است . که در حال حاضر قرار شد کلیه شرکت کنندگان برای شرکت در کارگاه ها هزینه ناچیزی را پرداخت نمایند که در حال حاضر مبلغ پنجاه هزار ریال معادل پنج هزار تومان تعیین گردیده است و امیدوارم مورد استقبال دوستان واقع شود ! در صورتی که تعداد شرکت کنندگان بیشتر از حد نصاب باشد از مازاد هزینه می توان جزوات آموزشی ، سفرهای ترویجی ، کارهای تحقیقی انجام داد و ...
با این اوصاف داوطلبان عزیز می توانند برای ثبت نام به آقای علی واحدی نیا مراجعه نمایند و دانشجویان علاقه مند دانشکده نیز برای ثبت ناممی توانند به هسته کار آفرینی دانشکده مراجعه نمایند .
علت برگزاری کلاس در صبح به دلیل هماهنگی با ساعات اداری دانشکده است و من نیز مجبور خواهم بود مرخصی کاری بگیرم . با این وجود در صورتی که در اولین جلسه مشخص شود بیشتر شرکت کنندگان تمایل دارند کارگاه های آموزشی در ساعات بعد از ظهر برگزار شود امکان هماهنگی با دانشکده وجود خواهد داشت .

فکر کنم 5شنبه عصر از جمعه بهتر باشه چون جمعه دانشکده دام پزشکی تعطيله.
ناشناس گفت:

علی واحدی

Active member
برگزار شد ولی متاسفانه بخاطر علاقه مندی شدید عزیزان به رشته سوارکاری :'( :'( :'( فقط من بودم و دکتر غفاری و پرورده بر اسب ??? ??? ???

ناشناس

Active member
baradar گفت:
برگزار شد ولی متاسفانه بخاطر علاقه مندی شدید عزیزان به رشته سوارکاری :'( :'( :'( فقط من بودم و دکتر غفاری و پرورده بر اسب ??? ??? ???

برادر جان چرا بی اطلاع کسی به ما که خبر نداد .حداقل مسیج میزدید.

ناشناس

Active member
parvardeh bar asb گفت:
شايد يکی از مشکلات فارس همينه که کسی حاضر نيست خودش بره دنبال اصلاح و همه ايستادن تا ببينن بقيه چيکار ميکنن!!!!!

خوب کسی به ما خبر نداد .هیچ کدوم از سوارکارها هم نمیدونستن
چه کسی باید اطلاع میداد؟که نداد

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
parvardeh bar asb گفت:
شايد يکی از مشکلات فارس همينه که کسی حاضر نيست خودش بره دنبال اصلاح و همه ايستادن تا ببينن بقيه چيکار ميکنن!!!!!
خوب تعدادی از دوستان که اینجا عضو هستند که حداقل در جریان بودند!

علی واحدی

Active member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
فقط 3 نفر؟
از اینهمه عوض اسبی از شیراز؟
parvardeh bar asb گفت:
متاسفانه همین بود. پرورده بر اسبم راست میگه همیشه که نباید توی بوق و کرنا کرد. هر که علاقه داره باید پی جو بشه. ولی تاسف نخورید بازم جلسه خواهیم داشت با هماهنگی بیشتر و اطلاع رسانی بهتر و در آینده نزدیک.

بالا