من خریدار دنگش نشدم خریدار مهربونیش شدم مرضیه خانممرضیه گفت:قبول نیست!
مستند باید باشه! اگه به ترتیبه من اول اعلام آمادگی کردم برای خرید!!!!
برای من مشکلی نیستWild Stallion گفت:دوستان هديه داده شد به خانم مرضيه
آقای امير حسين اگر امکانش هست از نام کاربری من کم کنيد و اين يک دنگ را بنام خانم مرضيه بزنيد
آره مهربون که خوب انسان ها وقتی پا به سن ميزارند از شر و شور جونی می افتند حالا شده قضيه ما ;D
Wild Stallion گفت:دوستان هديه داده شد به خانم مرضيه![]()
بابا بیخیال احسان جان!!!حالا ما یه چیزی گفتیم...Wild Stallion گفت:آقای امير حسين اگر امکانش هست از نام کاربری من کم کنيد و اين يک دنگ را بنام خانم مرضيه بزنيد
الهییییییییییییییی!Wild Stallion گفت:آره مهربون که خوب انسان ها وقتی پا به سن ميزارند از شر و شور جونی می افتند حالا شده قضيه ما ;D
نه امیر حسین جان.♘ امیرحسین ♞ گفت:برای من مشکلی نیست
راضی باشی انتقال دنگ میدیم
دکتر احسان الان این بخش اینقدر طولانی میشه که همینجا ارسالهام به هزار میرسه!!!Wild Stallion گفت:آره خوب من راضيم
فروشنده راضی خريدار هم راضی سند رو بزن به نامش ديگه امير جون ;D
ما دوباره پولامون رو جمع ميکنيم يه دنگ ديگه ميخريم
به مبارکی انجام شد و سند به نام شدWild Stallion گفت:آره خوب من راضيم
فروشنده راضی خريدار هم راضی سند رو بزن به نامش ديگه امير جون ;D
ما دوباره پولامون رو جمع ميکنيم يه دنگ ديگه ميخريم
منتقل شدمرضیه گفت:نه امیر حسین جان.
اینکار لازم نیست.
من که گفتم قصدم فقط شوخی بود و نه تعداد ارسال نه تعداد امتیاز هیچکدوم برام مهم نیست.
هیچوقت هم ادعایی بر قدیمی بودن و این حرفا نداشتم و اصلا خوشم نمیاد از این جور بحث ها.
فقط دوست داشتم امکان امتیاز دادن رو داشته باشم که دیگه ندارم !!چون معتقدم باید از ارسال خوب تشکر کرد!
محمد رضای عزیزمـــحــمــد رضــــا گفت:من خریدار دنگش نشدم خریدار مهربونیش شدم مرضیه خانم
چی کار کنیم با این همه ارادت و پرو بال زدن عرض ارادت کردن ها به چشمش نمی آییممرضیه گفت:محمد رضای عزیز
پس برنده ی این مزایده شما هستید که اول از همه خریدار صفای قلبی دوست خوبتون شدید.![]()
Wild Stallion گفت:ديگه ما کاری که از دستمان بر می آمد برای جبران گذشته ها انجام داديم
مرضيه خانم هديه رو که هيچ موقع پس نميدند![]()
شدیدا موافقم.Wild Stallion گفت:اينا همش بهونس مهم دوستی بين ما اسب دوست ها هست
جدی؟! به شما هم میگن ؟!!! :Wild Stallion گفت:چون هر جای ديگه من از اسب صحبت کنم ميگند اين احسان ديوونس .
نه دیگه دادار جان،فروشی درکار نیست.DADAR گفت:به, به, به![]()
![]()
صفای بچه های قدیمی سایت رو ببین , فقط جای دوستان عزیز مرتضیی و هادی خالی دیگه , :-\
احسان جان قیمت رو بگو حالا از کجا معلوم که کسی بخره![]()
![]()