شناسایی نژاد اسب

aman_tsr

Member
چند وقتشه ؟؟
راستش به نظر من سر و گردن که خیلی شبیه عربه حالا تا نظر اساتید چی باشه ؟؟!!!!؟؟:blushsmiley:

arvingolshani

New member
10 ماهشه من اینجا (سنندج) از هرکی سوال کردم چه از مربیها چه از دامپزشکها و متخصص ها همه میگفتم کرده

arvingolshani

New member
آخه چرا این انجمن اینجوریه؟؟؟؟100 نفر آنلاینن, از دیروز تا حالا فقط یه نفر نظر داده!!!!!!:smile: یا تا الان 16 نفر همین مطلبو خوندن و نظر ندادن. آخه چرا اینجوریه این انجمن؟؟؟انجمن خیلی ضعیفیه

سلام این سوالیه که باید خیلی معلومات داشته باشی تا بتونی جواب بدی جواب دادنش هم شهامت میخواد که به بیسوادی متهم نشی مثلا من میگم که عرض صورتش و فاصله چشماش از کرد بیشتره و به عرب میخوره اما الان یه عکس از یک کرد داغدار میگذارن که عرض صورت 2 برابر اینه ادم توش میمونه پس زیاد ناراحت نباشید که کسی جواب نمیده

arvingolshani

New member
باشه قبول ولی حرفه ای های این انجمن حداقل اینقد معلومات و شهامت دارند که حداقل بگن که اطلا اسب خوبیه یانه؟؟من هم فیلمشو و هم عکسشو گذاشتم

سامان حسینی

Active member
تو این عکسا کره خوبی به نظر میا جزکج گرفتن دم.اما امروز اول یک اسب از هرنژادی که باشه باید شجره مشخص وثبت شده داشته باشه واگر این کره پدرو مادرش معلوم نیست یا اسبایی هستن که ثبت نشدن ارزشه زیادی نداره جزاین که برای صاحبش عزیز باشه.درکل این کره اگرپدر ومادرش مشخص نیست اسبه خوبیست برای شروع واین که شما با اسب بیشتر اشنا بشی وسواریهم یادبگیری وبعد بتونی اسب ارزشمنذ بگیری.درکل سعی کن باداشتنش با اسب حسابی اشنابشی بعدا میتونی اسبای بهتر بگیری وازتجربت استفاده کنی

arvingolshani

New member
آها اون کج گرفتن دمش درست شد یکن موهای دمش زیاد بودن موهاشو کوتاه کردیم الان دیگه قشنگ دمش رو راست میگیره مشکلی نداره ولی در مورد پدر و مادرش هم پدرشو که نمیدونم ولی میدونم اسم مادش آهو بوده همین

arvingolshani

New member
به این دلیل هم نمیدونم چون این اسب رو خودم نخریدم یکی از اقواممون همین طوری یهو واسم آوردش و دیگه منم هیچ سوالی نکردم

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
آخه چرا این انجمن اینجوریه؟؟؟؟100 نفر آنلاینن, از دیروز تا حالا فقط یه نفر نظر داده!!!!!!:smile: یا تا الان 16 نفر همین مطلبو خوندن و نظر ندادن. آخه چرا اینجوریه این انجمن؟؟؟انجمن خیلی ضعیفیه

دوست عزیز
داد نزن
اسب قوانین خودش رو داره. اینجا انجمن دانلود فیلم و نرم افزار وارز نیست
یک کره گذاشتی که هیچیش معلوم نیست. انتظار چی داری؟!

arvingolshani

New member
جناب قاسمي جرا عصباني ميشي من كه خلاف قوانين اينجا كاري نكردم فقط كفتم جرا هيجكي نمياد يه نظر بده بعدشم من از اون كره هم عكس و هم فيلم كذاشتم جرا هيجيش معلوم نيست

باید پدر مادرشه بدونی؟؟؟؟کرمانشاه اسب کرد بیشتر هست چون گفتی از کرمانشاه خریدی....این نظری میخواهی از معلومات یک چیز بیشتر میخواهد....پس نمیشه گفت شاید دره شوری هم داشته باشه با کرد ولی اصلا نمیشه گفت.....شاید عرب هم داشته باشه....
معلوم نیست چیه تازه از روی عکس ....... پس خیلی ناراحت نباش.....

بالا