حامد ده یادگاری
Member
گوینا(دل دل حسنی-رودابه)
4 مقام قهرمانی کشور در رده مادیان های 1و2و3 ساله و دو مقام چامپیونی مادیانهای زیر 3 سال
4 مقام قهرمانی کشور در رده مادیان های 1و2و3 ساله و دو مقام چامپیونی مادیانهای زیر 3 سال
بنظرمن اردکان مهد سیلمی های با تجربه است وهم سیلمی های جوان از اسد ونهروان وکهکشان ونورچشم وگرگ گرفته تا لهیب النار وملک الخرسان وگرداب میرسه واقعا خرید های بزرگی اردکانی ها انجام دادن.
دقیقا دوستان اردکانی گنجینه خوبی از سیلمی و مادیانهای ایران رو جذب کردن ولی مادیانهای بسیار خوب و ناشناخته در استانهای دیگر کشور مخصوصا خوزستان هنوز زیاده.حتی تو استانای دیگه مثه کرمان-آذربایجان-اصفهان-تهران-همدان و....
اشتباه میکنید.
تعداد مادیانهای خوبی که ارزش کره گیری دارند کمتر از 10 تا هست تو کل خالص ها.
البته حامد جان شما درست میگید ولی از هر مادیانی سیلمی تولید نمی شه.مادر اسب اگه تیسان باشه کره اش لهیب النار یا ملک الخرسان می شه.اشکال تولید کننده های ما تو کشش بدون هدف هست.مگه نه با چند نسل کشش از یه مادیون درجه 3 مثل .... میشه اسطوره ساخت.
البته اینو میپذیرم که اکثر مادیونهای خوب و قابل اتکامون از بین رفتن
البته حامد جان شما درست میگید ولی از هر مادیانی سیلمی تولید نمی شه.مادر اسب اگه تیسان باشه کره اش لهیب النار یا ملک الخرسان می شه.
عرض کردم با چند نسل کشش میشه اصلاح کرد.سیلمی که بماند.مناسفانه دوستان ما تو ساین یا معس سیلمی رو نمیدونن یا میدونن و .....
ما تو باشگامون 3--4 نا نریون داریم پس بگیم 3--4 تا سیلمی داریم.مثلا موج سیاه(نوریمان-صحرا فلاحیه) که مال بنده است رو من بگم سیلمی.درصورتی که شجره بسیار بالا و نریانی بسیار قابل است ولس از دید خودم هنوز سیلمی نیست.شاید 2--3 سال دیگه بشه بهترین سیلمی ایران ،که از چیزایی که من توش میبینم دور از ذهن نیست.[/quبله حامدجان هر نریونی سیلمی نیست اصل اول تو تولید یک اسب خوب سیلمی خوب ولی مادر اسب هم باید خوب باشه .وبایدبه قول شماباری تولید یک اسب خوب باید هم سیلمی خوب باشه هم مادیان.
متاسفانه من نمیدونم معنی سیلمی چی هست و ممنون از روشنگری شما.عرض کردم با چند نسل کشش میشه اصلاح کرد.سیلمی که بماند.مناسفانه دوستان ما تو ساین یا معس سیلمی رو نمیدونن یا میدونن و .....
.
ما تو باشگامون 3--4 نا نریون داریم پس بگیم 3--4 تا سیلمی داریم.مثلا موج سیاه(نوریمان-صحرا فلاحیه) که مال بنده است رو من بگم سیلمی.درصورتی که شجره بسیار بالا و نریانی بسیار قابل است ولس از دید خودم هنوز سیلمی نیست.شاید 2--3 سال دیگه بشه بهترین سیلمی ایران ،که از چیزایی که من توش میبینم دور از ذهن نیست.
امیدوارم با نوریمان+صحرا فلاحیه تا 2 سال آینده بهترین سیلمی ایران را داشته باشید.
با احترام خاصی که براتون قائلم شما اشتباه میکنید.مادیانهای خالصی داریم که کشش از خالص نمیشن و اگه کشش بشن مطمئن باشین که کشش های خالص ما رو به پیشرفت خواهد بود
دوتاش رو اسم ببرید. تا از اشتباه بیارید بیرون منو.
بله -حامد جان درست میگن.
متاسفانه من نمیدونم معنی سیلمی چی هست و ممنون از روشنگری شما.
امیدوارم با نوریمان+صحرا فلاحیه تا 2 سال آینده بهترین سیلمی ایران را داشته باشید.
عرض بنده برای ندانستن معنی سیلمی جنابعالی نبودید.شما توی این زمینه استاد ماییدو
و ممنون از اینکه نسبت به اسب حقیر لطف دارید.به هرحال سیلمی شدن شرایط خاصی میطلبه که سعی میکنم برا موج عزیز این شرایط رو فراهم کنم.