مشکلات باشگاه های سوارکاری در یزد

در بازدیدی که از برخی باشگاهها در یزد داشتم ،طبق گفته افرادی که اونجا حضور داشتند از کارگرها گرفته تا رئیس باشگاه
:اسب زیاد داریم ولی سوارکار کم پیدا میشه.گاهی اسب ها مدتها تو باکساشون خاک میخورن!(البته صراحتا به رکود وضعیت سوارکاری اشاره نمیکنن که برای باشگاه تبلیغ منفی بشه ولی خب...)

شما هم در باشگاهتون همچین مشکلی هست؟
اگر بله،برای رفعش چقدر مشکلات سوارکاری رو مرتفع کردید؟و آیا هیچ اقدامی برای جذب انجام دادید؟

و جالب تر اینکه سوارکار خانم که دیگههههههههه خیلی کمه.یکی از باشگاههایی که اسبهای بسیار خوبی داره در یزد ،ظاهرا فقط 4_5 تا سوارکار خانم داره و این یعنی فاجعه...

در بازدیدی که از برخی باشگاهها در یزد داشتم ،طبق گفته افرادی که اونجا حضور داشتند از کارگرها گرفته تا رئیس باشگاه
:اسب زیاد داریم ولی سوارکار کم پیدا میشه.گاهی اسب ها مدتها تو باکساشون خاک میخورن!(البته صراحتا به رکود وضعیت سوارکاری اشاره نمیکنن که برای باشگاه تبلیغ منفی بشه ولی خب...)

شما هم در باشگاهتون همچین مشکلی هست؟
اگر بله،برای رفعش چقدر مشکلات سوارکاری رو مرتفع کردید؟و آیا هیچ اقدامی برای جذب انجام دادید؟

و جالب تر اینکه سوارکار خانم که دیگههههههههه خیلی کمه.یکی از باشگاههایی که اسبهای بسیار خوبی داره در یزد ،ظاهرا فقط 4_5 تا سوارکار خانم داره و این یعنی فاجعه...

کمبود متقاضی یک فاجعست، اما مشکل از کجاست؟
کمبود تبلیغات در این زمینه، ندادن انگیزه به جوانان،نبود اطلاعات کافی‌ در این زمینه،هزینهٔ بالا برای کلاسهای سواری و....
در مورد بانوان هم تو یه تاپیکی خوندم که یکی از‌ بچه ها فکر کنم مهسا خانم بود که گفت خیلی ها ضد تبلیغ می‌کنن در مورد بانوان و میگن سوارکاری باعث از بین رفتن دخترانگی(اصطلاحا)من همون عنوانی رو گفتم که عنوان همان تاپیکه، خلاصه منظورم اینه که نبود اطلاعات کافی‌ چقدر تاثیر داره،
خلاصه اینکه مشکلات یکی دو تا نیست، و کسی‌ هم فکر نکنم شکی‌ در این داشته باشه که این زمینه چه پرورش و چه سواری روز به روز بی‌ رونق تر می‌شه،
راه حل این مشکلات یه همکاری همه جانبست، که تا همه دست به دست هم ندن محقق نمی‌شه، خوب البته مشکله اصلی‌ دولت ماست که با نداشتنه برنامه در این زمینه و کم توجهی‌ به این رشته مراتب نابودی رو فراهم کردن،

کمبود متقاضی یک فاجعست، اما مشکل از کجاست؟
کمبود تبلیغات در این زمینه، ندادن انگیزه به جوانان،نبود اطلاعات کافی‌ در این زمینه،هزینهٔ بالا برای کلاسهای سواری و....
در مورد بانوان هم تو یه تاپیکی خوندم که یکی از‌ بچه ها فکر کنم مهسا خانم بود که گفت خیلی ها ضد تبلیغ می‌کنن در مورد بانوان و میگن سوارکاری باعث از بین رفتن دخترانگی(اصطلاحا)من همون عنوانی رو گفتم که عنوان همان تاپیکه، خلاصه منظورم اینه که نبود اطلاعات کافی‌ چقدر تاثیر داره،
خلاصه اینکه مشکلات یکی دو تا نیست، و کسی‌ هم فکر نکنم شکی‌ در این داشته باشه که این زمینه چه پرورش و چه سواری روز به روز بی‌ رونق تر می‌شه،
راه حل این مشکلات یه همکاری همه جانبست، که تا همه دست به دست هم ندن محقق نمی‌شه، خوب البته مشکله اصلی‌ دولت ماست که با نداشتنه برنامه در این زمینه و کم توجهی‌ به این رشته مراتب نابودی رو فراهم کردن،

مشکل اینهایی هست که شما گفتید ولی شیوه برخورد افرادی که در باشگاه هستند بسیار موثره.مثلا با وجود کم بودن سوارکار در یزد ،اگر زمانی فردی به باشگاهی مراجعه کرد مسولین باید چگونه برخورد کنند؟با تشویق و ترغیب وی زمینه را برای یک همکاری و پیشرفت دوسویه فراهم سازند یا با نهایت خودخواهی و برخورد محتاطانه و .... زمینه های دافعه را فراهم میکنند؟!!!

تصور کنید در شهری مثل یزد که قشر زن و دختر بسیار کم به سراغ همچین ورزشی میروند،از خود پرسیده اید برای حل این مشکل چه اقدام سازنده ای انجام دادید؟چقدر قدرت جذب هر چه بیشتر افراد علاقه مند را در باشگاههایمان تقویت کرده ایم؟؟و آیا به گونه ای فرهنگ سازی کرده ایم که حضور در دنیای اسب و سواری برای همشهریانمان مغایرتی با اصول فرهنگی و خانوادگی و مذهبی ایشان نداشته باشد تا زمینه فعالیت ایشان را فراهم نماید؟

شخصا اگر زمانی ریاست باشگاهی را بر عهده بگیرم یقینا شیوه عملکردی متفاوت با آنچه امروز در یزد شاهد آن هستیم را در پیش خواهم گرفت و پیشرفت و موفقیت هم به زودی امری محتوم خواهد بود.

مشکل اینهایی هست که شما گفتید ولی شیوه برخورد افرادی که در باشگاه هستند بسیار موثره.مثلا با وجود کم بودن سوارکار در یزد ،اگر زمانی فردی به باشگاهی مراجعه کرد مسولین باید چگونه برخورد کنند؟با تشویق و ترغیب وی زمینه را برای یک همکاری و پیشرفت دوسویه فراهم سازند یا با نهایت خودخواهی و برخورد محتاطانه و .... زمینه های دافعه را فراهم میکنند؟!!!

تصور کنید در شهری مثل یزد که قشر زن و دختر بسیار کم به سراغ همچین ورزشی میروند،از خود پرسیده اید برای حل این مشکل چه اقدام سازنده ای انجام دادید؟چقدر قدرت جذب هر چه بیشتر افراد علاقه مند را در باشگاههایمان تقویت کرده ایم؟؟و آیا به گونه ای فرهنگ سازی کرده ایم که حضور در دنیای اسب و سواری برای همشهریانمان مغایرتی با اصول فرهنگی و خانوادگی و مذهبی ایشان نداشته باشد تا زمینه فعالیت ایشان را فراهم نماید؟

شخصا اگر زمانی ریاست باشگاهی را بر عهده بگیرم یقینا شیوه عملکردی متفاوت با آنچه امروز در یزد شاهد آن هستیم را در پیش خواهم گرفت و پیشرفت و موفقیت هم به زودی امری محتوم خواهد بود.

قطعاً همینطوره.بنده اول مشکلات پایه ای و اصلی رو عنوان کردم و بعد موارد ریزتر رو...
اگر دقت کنید گفتم این مشکل حل نمی‌شه مگر همه دست به دست هم بدن، خوب هرکسی وظیفه ای داره، از مهتر گرفته تا مقامات عالی‌ رتبه کشور! هرکدوم به نحوی
اما فرمایشات شما هم ۱۰۰% درسته،برخورد اولیه‌ با یه مبتدی خیلی‌ خیلی‌ تاثیر گذاره
و همچنین نحوه جذب علاقمندان و فرهنگ سازی که عنوان کردی نفس جان

mahsa

Member

من با گفته های شما کاملا" موافقم بر خورد اولیه مسئولین یک باشگاه مهمترین اصل نه صرفا" در شهر یزد این مشکل در همه جا هست به طوریکه خود من دفعه اولی که به یک باشگاه سوارکاری رفتم اصلا" ذهنیت خوبی در مورد محیط باشگاهها نداشتم ولی با دیدن نوع رفتار مسئولین فهمیدم که چقدر در اشتباه بودم ولی اگر این برخورد اولی نبود مطمئنن قید سواری میزدم چون متاسفانه رسانه های ما کوچکترین تبلیغی که نمیکنن محیط باشگاهها را بد هم نشان میدن

من با گفته های شما کاملا" موافقم بر خورد اولیه مسئولین یک باشگاه مهمترین اصل نه صرفا" در شهر یزد این مشکل در همه جا هست به طوریکه خود من دفعه اولی که به یک باشگاه سوارکاری رفتم اصلا" ذهنیت خوبی در مورد محیط باشگاهها نداشتم ولی با دیدن نوع رفتار مسئولین فهمیدم که چقدر در اشتباه بودم ولی اگر این برخورد اولی نبود مطمئنن قید سواری میزدم چون متاسفانه رسانه های ما کوچکترین تبلیغی که نمیکنن محیط باشگاهها را بد هم نشان میدن

مهسا جان
بد نشان دادن محیط باشگاه ناشی از برخورد مسولین باشگاه و همه دست اندر کاران است و هیچ موردی خارج از باشگاه نمیتواند ذهنیت قشر مردم را نسبت به باشگاه تغییر دهد.مشکلات از جنس خودی ست و زمانی حل میشوند که از پایه و تفکر فردی شروع به بازسازی و ترمیم تفکرات کرد.چیزی که بندرت در قرن 21 اتفاق می افتد(طبق چیزی که من از جامعه سوارکار دیدم).
اما در عین حال کار سختی نیست و یک جبهه فردی علیه خواسته های کاذب ما در قالب غرور،خودخواهی،بی تفاوتی نسبت به قشر پایین،بی توجهی نسبت به افراد مبتدی،بها ندادن به قشر زن در این ورزش،و .... را می طلبد.
البته این مشکل خاص یزد نیست،اما در یزد به صورت کاملا ملموس نمود پیدا کرده و دلیل حضور کمرنگ خانم های یزدی در عرصه سوارکاری بر کسی پوشیده نیست.و این درد بزرگتر ماست که میدانیم گره کار کجاست اما هنوز در خم کوچه "خودبزرگ بینی" مانده ایم...

والا بايد بگم همه ي اين حرفا درسته
برخورد با يه شخصيت زن-تبليغات منفي در مورد اين رشته و جو اون واسه خانوما-نبودن انگيزه ي كافي واسه حرفه اي شدن!-نامگذاري اين رشته به نام رشته ي ثروتمندان-نبودن باشگاه ها در سطح شهر و وجود اونا بيرون از شهر در يه جاي سوت و كور-كم بودن تبليغ اين رشته واسه زنا و همونطور كه گفته شد خيلي از خانوما در مورد مشكلات جسمانيشون نگرانن و اينكه فكر ميكنن در صورت سواركاري حاملگي به تاخير ميفته يا شايد اصلا نشه و خيلي چيزاي ديگه!
اما بحث جالبيه مرسي نفس جان از باز كردن اين تاپيك

مشکلات همین هایی ست که شما ودیگر دوستان اشاره فرمودید سنای عزیز.اما مهم راهکار مناسب است که باید در پی آن بود.و البته راهکار همیشه هست،مهم ار از همه اینها توجه به راهکار و کاربرد آن در مواجه با مشکلات است.

سنا

Active member
والا بايد بگم همه ي اين حرفا درسته
برخورد با يه شخصيت زن-تبليغات منفي در مورد اين رشته و جو اون واسه خانوما-نبودن انگيزه ي كافي واسه حرفه اي شدن!-نامگذاري اين رشته به نام رشته ي ثروتمندان-نبودن باشگاه ها در سطح شهر و وجود اونا بيرون از شهر در يه جاي سوت و كور-كم بودن تبليغ اين رشته واسه زنا و همونطور كه گفته شد خيلي از خانوما در مورد مشكلات جسمانيشون نگرانن و اينكه فكر ميكنن در صورت سواركاري حاملگي به تاخير ميفته يا شايد اصلا نشه و خيلي چيزاي ديگه!
اما بحث جالبيه مرسي نفس جان از باز كردن اين تاپيك

mahsa

Member
نفس جان گفته های شمارو قبول دارم برخورد مهمترین اصل ولی نباید این نکته را نادیده بگیریم که خیلی از افراد از بیرون باشگاههای سوارکاری ذهنیت سازی میکنن البته من هیچ وقت متوجه نشدم چرا اینکار انجام میدن به طور مثال من میخواستم باشگاه تغییر بدم دنبال یک باشگاه با کار خوب و محیط مناسب میگشتم از افرادی که با سوارکارا در ارتباط بودن از فروشگاههای لوازم سوارکاری تا بقیه افراد سوال کردم باورتون نمیشه اطلاعاتی از باشگاهها در اختیار من قرار دادن که به هیچ عنوان درست نبود جوری در مورد باشگاهها صحبت میکردن که اگر بهشون سر نمیزدی فکر میکردی مشکلات اجتماع از همین باشگاهاست من یا شما میدونیم که نباید به حرف خیلی از افراد توجه کرد ولی کسی که تازه دنبال یه باشگاه سوارکاری میگرده واقعا"ا ز کجا باید متوجه بشه که این حرفها درست نیست؟ واقعا" چه راهکاری وجود داره ؟ اصلا" فکر کنید یک باشگاه با محیط عالی زدید یا با مدیریت خوب یه محیط عالی درست کنیم با این افراد میخواین چه کار کنید؟
افرادی که بین سوارکارها هستن ولی سعی در بد نشان دادن محیط باشگاهها دارن

نفس جان گفته های شمارو قبول دارم برخورد مهمترین اصل ولی نباید این نکته را نادیده بگیریم که خیلی از افراد از بیرون باشگاههای سوارکاری ذهنیت سازی میکنن البته من هیچ وقت متوجه نشدم چرا اینکار انجام میدن به طور مثال من میخواستم باشگاه تغییر بدم دنبال یک باشگاه با کار خوب و محیط مناسب میگشتم از افرادی که با سوارکارا در ارتباط بودن از فروشگاههای لوازم سوارکاری تا بقیه افراد سوال کردم باورتون نمیشه اطلاعاتی از باشگاهها در اختیار من قرار دادن که به هیچ عنوان درست نبود جوری در مورد باشگاهها صحبت میکردن که اگر بهشون سر نمیزدی فکر میکردی مشکلات اجتماع از همین باشگاهاست من یا شما میدونیم که نباید به حرف خیلی از افراد توجه کرد ولی کسی که تازه دنبال یه باشگاه سوارکاری میگرده واقعا"ا ز کجا باید متوجه بشه که این حرفها درست نیست؟ واقعا" چه راهکاری وجود داره ؟ اصلا" فکر کنید یک باشگاه با محیط عالی زدید یا با مدیریت خوب یه محیط عالی درست کنیم با این افراد میخواین چه کار کنید؟

خب البته نباید به شنیده ها اکتفا کرد ولی حرفهات رو قبول دارم مهسا جان.برای حل این مشکل بهتر نیست خودمون شروع به تبلیغات مثبت کنیم؟و ذهنیت دیگران رو در جهت مناسبی و صحیح تغییر بدیم؟با افراد طوری برخورد کنیم که اگر جایی حرفهای ما رو بازگو کردند تنها تصور فرد شنونده از باشگاه،محیطی امن و سالم و ... باشد(البته بی غل و غش و منصفانه)

البته زدن این تاپیک به این معنا نیست که ما در یزد باشگاه مناسبی نداریم با رعایت اصولی که حضور خانمها رو در اونجا تقویت کنه.به عنوان مثال شخصا در یکی از باشگاهها بسیار راحت بودم و از محیطش خیلی راضی.
اما کتمان مشکلاتی که از برخورد و ... باشگاه دارهای عزیز سر میزنه،امریست محال.پس توصیه میکنم حتی اگر در این تاپیک حرفی برای گفتن ندارید حداقل به فکر اصلاح باشید .و چه خوب که به جای نظر دادن، عملا مشغول اصلاح و بهسازی و سلامت محیط هستید!!!ما هم برای شما دعا میکنیم،موفق باشید!:coolsmiley02:

داشتن عقل سلیم نعمتیست که خدا به انسانها عطا کرده و کسی که بخواد آک بند نگه داره و ازش استفاده نکنه به خودش ظلم کرده.چه دلیلی داره بنده ی نوعی،حرف و حدیثی که در مورد باشگاهی زده میشه رو تا وقتی با چشم خودم ندیدم باور کنم؟؟بازدید و حضور فیزیکی در باشگاه عامل بسزا وتاثیر گذاری در شناخت محیط اونجاست.و کسی که اینکارو انجام نمیده و نشسته به امید حرفهای اغیار،در حق خودش و علاقه ش به سواری ظلم کرده و از من و شما و هیچ کس دیگه ای هم کاری ساخته نیست.این یک راهکار برای آگاهی از صحت یا عدم صحت حرفهای دیگران.

با این افراد هم همان بهتر که کاری کنید تا اینکه یا صحنه رو ترک کنند یا همرنگ ما شوند!کسی که فرهنگی غلط رو رواج میده و با بدبینی و بیان دیدگاهی که از ذهن مسمومش ناشی میشه،سعی در خراب کردن جامعه سوارکاری داره،نمیتونه بین سوارکارها و جامعه اسبی با این طرز تفکر جایی داشته باشه.پس در صورت عدم همکاری میشه حذف کرد این افراد رو،یا از ذهنتون یا از محیط اطرافتون.

گاهی هم در اثر حس رقابت ناسالم این موارد پیش میاد که تقریبا طبیعیست ولی غیر اخلاقی.خب پیشرفت رغیب وقتی نتونه باعث ایجاد یک رقابت سالم و مفید برای طرفین بشه،ممکنه گاهی این وسط افرادی پیدا بشن که راه درستی رو انتخاب نکنند.که قانون طبیعت همیشه خوب و بد را طوری قرار داده که در کنار هم معنی پیدا میکنند .پس زیاد نگران این عده قلیل وانگشت شمار نباشید و شما راه خودتان را دنبال کنید و به فعالیت ادامه بدهید.

وقتی نمیروز تابش خورشید رو ناظریم و کسی بیادبگه الان شب هستش شما باور میکنید؟!!!ادعای دروغین افراد در هستی و تابش خورشید تاثیری نخواد داشت...

مستدام باشید مهسا جان

mahsa

Member
خیلی خوبه که این تاپیک زدی حداقل بعضی از افرادی که من از رفتن به باشگاه ...منع کردنداگر روزی به این سایت مراجعه کردند امیدوارم با دیدن این تاپیک یه ذره به خودشون بیان و سعی نکنن با گفته های بیهودشون ذهنیت سازی کنن

خب ظاهرا بنده باید اینجا فقط متکلم وحده باشم!

البته این مساله هم وجود داره که گاها افراد مسول در مواجهه با سوارکاران،برخوردی دارند که از نظر خودشان شاید رفتار مناسبی باشد اما فی الواقع نمیتواند جوابگوی رضایتمندی متقاضیان باشد.و این خود از عدم درک نیازهای طرف مقابل ناشی میشود.و ما نمیتوانیم با بی رحمی تمام،مشکلات پیش آمده از این دست را عمدا به افراد نسبت دهیم،زیرا گاها عدم آگاهی نقش مهمی در دفع و یا کاهش جذب افراد علاقمند خواهد داشت.(که البته با توجه به اینکه در قرن 21 هستیم،نقش این عامل بسیار کمرنگ است.)

هدفم از ایجاد بحث،پیگیری مشکلات و سامان بخشیدن به اوضاع فعلی ست و پیشبرد سوارکاری به سوی قله های بزرگیست که شاید از همینجا نشات بگیرد.پس لطفا اعضای عزیز صحبتهای اینجانب را مغرضانه قلمداد نفرمایند و با حسن نیتی که در وجود همه ما (انشالله) است نظرات و دیدگاههای خود را به همراه راهکارهای مناسب بیان نموده و در صورتی که جایی نیاز به نقد بود متذکر شوند.

خیلی خوبه که این تاپیک زدی حداقل بعضی از افرادی که من از رفتن به باشگاه ...منع کردنداگر روزی به این سایت مراجعه کردند امیدوارم با دیدن این تاپیک یه ذره به خودشون بیان و سعی نکنن با گفته های بیهودشون ذهنیت سازی کنن

هم امیدوار باش عزیزم و هم اطلاع رسانی کن برای عضویت این افراد.
بعدها همین افراد ممنونتون هم خواهند شد بخاطر خدمت بزرگی که در جهت ارتقای اطلاعاتشون انجام دادی.بعید میدونم کسی باز هم با این توجیهات و استدلالات(که البته اینها اموری بدیهی اند و همه ما در جوامع امروزی عینا دیدیم و درک کردیم اما باز هم عده قلیلی مطلع نیستند) به تفکرات قبلیش ادامه بده.اگر خواب باشه مطمئنا بیدار خواهد شد ولی اگر خودش رو به خواب زده باشه از عهده من و شما و دیگران خارج است!!!

به اطرافیانت بگو تلویزیون بیشتر نگاه کنن!اخبار ساعت 2 نیمروز
دو روز پیش یه تبلیغ خیلی کوتا ه برای سواری بانوان شد و خط بطلانی بود بر شایعات ضد تبلیغی!
پس به سواریت برس و خوش باش مهسا جان،مردم همیشه بیکارن و حرف واسه زدن زیاد دارن:winksmiley02:

mahsa

Member
به اطرافیانت بگو تلویزیون بیشتر نگاه کنن!اخبار ساعت 2 نیمروز
دو روز پیش یه تبلیغ خیلی کوتا ه برای سواری بانوان شد و خط بطلانی بود بر شایعات ضد تبلیغی!
پس به سواریت برس و خوش باش مهسا جان،مردم همیشه بیکارن و حرف واسه زدن زیاد دارن:winksmiley02:

ممنون از لطفت که نگران اطرافیان من هستی اتفاقا" خودمم خبر دیدم البته خانمه خیلی کم توش حضور داشت
فکر کنم قبلا" گفته بودم منظور من از اطرافیان فروشگاههای لوازم سوارکاریه و بعضی از باشگاهها دلیل خراب کردن یک باشگاه توسط باشگاه دیگه میتونم درک کنم ولی فروشگاه به هیچ عنوان
در ضمن به هیچ عنوان از سوارکاری بانوان ایرادی نمیگرفتن فقط مشکل اینجا بود که محیط یک باشگاه بد نشان میدادن نمونش این بود که فلان باشگاه تو کاره خرید و فروش ...
این مساله برای بعضی از افراد قابل فهم نیست که باید برن ببینن بعد تصمیم بگیرن
البته باید بگم در مواردی هم درست میگفتن و بعضی از باشگاهها فقط اسمشون باشگاه بود تنها کاری که نمیکردن سواری کردن بود
مساله اینجاست که به نظر من اگر این حرفها روزی که من تازه پام توی یه باشگاه گذاشتم میشنیدم یه کم سست میشدم

سنا

Active member
در مواردی هم درست میگفتن و بعضی از باشگاهها فقط اسمشون باشگاه بود تنها کاری که نمیکردن سواری کردن بود
اگه اينجوري بخوايم حساب كنيم من ميتونم 1000 تا جاي ديگه رو نام ببرم كه اسمشون فقط هست اما همه كاري ميكنن جز اون كاري كه وظيفه و هدف دارن
مشكل ما اينجاست كه با ديدن يك مورد به تمام جمع و جامعه نسبت ميديم
البته به تازه كار ها حق ميدم كه نگران محيط جديد سواري و جامعه ي اون باشن چون همچينم سالم سالم نيست...
بگذريم فقط ميتونم بگم كه 99.5% اتفاقا بستگي به رفتار و منش و اخلاقيات و روابط دختر خانوماي عزيز داره
هميشه نه تنها تو جامعه ي سواري بلكه تو جامعه ي اصليمون 90% برخوردهايي كه ميشه با يه دختر بازتاب برخورد ها و رفتارهاي خود اونه
من به اين ايمان دارم
پس سالم باشيم و سالم رفتار كنيم و از سواريمون هم لذت ببريم و به حواشي كشيده نشيم تا پيشرفت كنيم

sohrab

Active member
اگه اينجوري بخوايم حساب كنيم من ميتونم 1000 تا جاي ديگه رو نام ببرم كه اسمشون فقط هست اما همه كاري ميكنن جز اون كاري كه وظيفه و هدف دارن
مشكل ما اينجاست كه با ديدن يك مورد به تمام جمع و جامعه نسبت ميديم
البته به تازه كار ها حق ميدم كه نگران محيط جديد سواري و جامعه ي اون باشن چون همچينم سالم سالم نيست...
بگذريم فقط ميتونم بگم كه 99.5% اتفاقا بستگي به رفتار و منش و اخلاقيات و روابط دختر خانوماي عزيز داره
هميشه نه تنها تو جامعه ي سواري بلكه تو جامعه ي اصليمون 90% برخوردهايي كه ميشه با يه دختر بازتاب برخورد ها و رفتارهاي خود اونه
من به اين ايمان دارم
پس سالم باشيم و سالم رفتار كنيم و از سواريمون هم لذت ببريم و به حواشي كشيده نشيم تا پيشرفت كنيم

بالاخره 90%یا 99.5%؟ :dodgy: