نفس جان گفته های شمارو قبول دارم برخورد مهمترین اصل ولی نباید این نکته را نادیده بگیریم که خیلی از افراد از بیرون باشگاههای سوارکاری ذهنیت سازی میکنن البته من هیچ وقت متوجه نشدم چرا اینکار انجام میدن به طور مثال من میخواستم باشگاه تغییر بدم دنبال یک باشگاه با کار خوب و محیط مناسب میگشتم از افرادی که با سوارکارا در ارتباط بودن از فروشگاههای لوازم سوارکاری تا بقیه افراد سوال کردم باورتون نمیشه اطلاعاتی از باشگاهها در اختیار من قرار دادن که به هیچ عنوان درست نبود جوری در مورد باشگاهها صحبت میکردن که اگر بهشون سر نمیزدی فکر میکردی مشکلات اجتماع از همین باشگاهاست من یا شما میدونیم که نباید به حرف خیلی از افراد توجه کرد ولی کسی که تازه دنبال یه باشگاه سوارکاری میگرده واقعا"ا ز کجا باید متوجه بشه که این حرفها درست نیست؟ واقعا" چه راهکاری وجود داره ؟ اصلا" فکر کنید یک باشگاه با محیط عالی زدید یا با مدیریت خوب یه محیط عالی درست کنیم با این افراد میخواین چه کار کنید؟
افرادی که بین سوارکارها هستن ولی سعی در بد نشان دادن محیط باشگاهها دارن
داشتن عقل سلیم نعمتیست که خدا به انسانها عطا کرده و کسی که بخواد آک بند نگه داره و ازش استفاده نکنه به خودش ظلم کرده.چه دلیلی داره بنده ی نوعی،حرف و حدیثی که در مورد باشگاهی زده میشه رو تا وقتی با چشم خودم ندیدم باور کنم؟؟بازدید و حضور فیزیکی در باشگاه عامل بسزا وتاثیر گذاری در شناخت محیط اونجاست.و کسی که اینکارو انجام نمیده و نشسته به امید حرفهای اغیار،در حق خودش و علاقه ش به سواری ظلم کرده و از من و شما و هیچ کس دیگه ای هم کاری ساخته نیست.این یک راهکار برای آگاهی از صحت یا عدم صحت حرفهای دیگران.
با این افراد هم همان بهتر که کاری کنید تا اینکه یا صحنه رو ترک کنند یا همرنگ ما شوند!کسی که فرهنگی غلط رو رواج میده و با بدبینی و بیان دیدگاهی که از ذهن مسمومش ناشی میشه،سعی در خراب کردن جامعه سوارکاری داره،نمیتونه بین سوارکارها و جامعه اسبی با این طرز تفکر جایی داشته باشه.پس در صورت عدم همکاری میشه حذف کرد این افراد رو،یا از ذهنتون یا از محیط اطرافتون.
گاهی هم در اثر حس رقابت ناسالم این موارد پیش میاد که تقریبا طبیعیست ولی غیر اخلاقی.خب پیشرفت رغیب وقتی نتونه باعث ایجاد یک رقابت سالم و مفید برای طرفین بشه،ممکنه گاهی این وسط افرادی پیدا بشن که راه درستی رو انتخاب نکنند.که قانون طبیعت همیشه خوب و بد را طوری قرار داده که در کنار هم معنی پیدا میکنند .پس زیاد نگران این عده قلیل وانگشت شمار نباشید و شما راه خودتان را دنبال کنید و به فعالیت ادامه بدهید.
وقتی نمیروز تابش خورشید رو ناظریم و کسی بیادبگه الان شب هستش شما باور میکنید؟!!!ادعای دروغین افراد در هستی و تابش خورشید تاثیری نخواد داشت...
مستدام باشید مهسا جان